رحمان قره باش در حاشیه هفتمین نشست دبیرخانه مشترک انجمن های شرکت های حمل و نقل بین المللی سراسر کشور که در هتل جهانگردی گرگان برگزار شد، در گفت و گو با خبرنگار بازار اظهار داشت: هفتمین اجلاس انجمن های کشور در گلستان که برای این دیدار پیش بینی شده بود. این نشست توسط یکی از استان ها هر دو ماه یک بار برگزار می شد.
نایب رئیس انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل بین المللی گلستان اضافه کرد: در این جلسه ابتدا در جلسه ای که با روسای انجمن ها داشتیم مشکلات را برشمردیم و سپس در جلسه ای که با مسئولان استانی و کشوری برگزار کردیم در خصوص مسائل و مشکلات مطرح شد. چالش ها. و انجمن های ترافیکی مورد بحث قرار گرفت و راه حل هایی ارائه شد.
وی ادامه داد: یکی از موضوعاتی که در این جلسه مطرح شد، ناهماهنگی وظایف دریافتی کشور ترکمنستان از ناوگان ایرانی است که باعث می شود قدرت رقابتی ناوگان ایرانی از بین برود و تجار برای حمل کالاهای خود به ترانشیپ متوسل شوند.
قرهباش با بیان اینکه علاقهمندیم کالاها را به صورت مستقیم و یک طرفه صادر کنیم، تصریح کرد: برخی از محمولهها توافقنامه خاصی دارند، بنابراین تخلیه و بارگیری تأثیر زیادی بر برخی کالاهای صادراتی دارد. علاقه ای به حمل و نقل ندارد.
نایب رئیس انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل بین المللی گلستان موضوع نامه نگاری فوری و بدون پشتوانه را یکی از مشکلات اصلی تجار دانست و گفت: گاهی دیده می شود که محموله از گمرک عبور کرده است، اما به دلیل ممنوعیت، مانع از ورود کالا به بازار می شود. بار از خروج این چالش ها ضررهای زیادی را به معامله گران وارد می کند.
وی ادامه داد: در این جلسه برای جلوگیری از این نوع ناهماهنگی، برای پیگیری مشکلات انجمن ها، صادرات و ترانزیت، مقرر شد در تهران خانه دبیر انجمن های کل کشور ایجاد شود.