به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علامه طباطبایی، جشن میلاد حضرت زینب(س) ویژه بانوان دانشمند و مدیران دانشگاه علامه طباطبایی به همت اداره مشاوره و امور بانوان و خانواده و با همکاری معاون فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه با حضور دکتر عبدالله معتمدی رئیس دانشگاه، دکتر جمیله علم الهادی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، دکتر فخرالسادات نصیری مشاور وزیر معاونت علمی، تحقیقات و فناوری، دکتر عباسعلی وفایی، معاون توسعه و مدیریت منابع، دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی، دکتر محمدعلی اسلامی، نماینده فرهنگی و اجتماعی مجلس و جمعی از بانوان علمی و اداری دانشگاه علامه طباطبایی.
در ادامه جلسه دکتر علم الهادی با اشاره به جایگاه زن در برابر بصیرت الهی گفت: یکی از ابعاد انقلاب اسلامی که مورد غفلت واقع شده این است که زن را آنطور که خدا می خواهد معرفی نکرده ایم. . هر از گاهی به مدلی از یک زن اعتماد می کنیم که در افکار دیگر وجود دارد و اشتباه می کنیم. بنابراین، خلق ایدههای نو و خلاقانه در حوزه زنان، با هدف تدوین دقیقتر زنان و زنانگی از منظر قرآن کریم و نیز از منظر کلام اسلامی است.
وی ادامه داد: ما همچنان جزو مصرف کنندگان ایده های ترجمه شده در حوزه زنان و خانواده هستیم و با خلاقیت، نوآوری، تفکر نو و توانمندی های خوبی که در این کشور وجود دارد، هنوز نتوانسته ایم کار زیادی انجام دهیم. البته زنان ما در عرصه کارآفرینی، فناوری و تولید علمی نقش زیادی داشته اند، اما در حوزه مدلینگ هنوز جای کار داریم.
عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه به برکت انقلاب اسلامی زنان فعال در عرصه های علمی، فرهنگی و هنری هستند و نقش آفرینی خوبی داشته اند، افزود: به مرحله ای رسیده ایم که باید الگویی برای آن معرفی کنیم. جهان در گام دوم انقلاب ما باید در ابتدای گام دوم مرحله فعال بودن و رهبری انقلاب جهانی را طی کنیم. ما باید به عنوان یک الگو، رهبری زنان جهان را بر عهده بگیریم و پیرو آن نباشیم.
وی تاکید کرد: برای به دست گرفتن رهبری زنان در جهان کار زیادی داریم و مهم ترین کار ایجاد بنیان های فکری است. ما باید پایه های فکری محکمی را در دانش آموزان، نسل های جدید و در مدرسه ایجاد کنیم. کاری که حضرت زینب(س) انجام داد رهبری اجتماعی بود و ما به همین رهبری نیازمندیم.
علم الهادی با اشاره به جایگاه علامه طباطبایی (ره) گفت: ایشان نه یک انسان عادی است و نه یک دانشمند عادی. علامه طباطبایی یک تحول اساسی در تفکر ایجاد کرده است. او یک فیلسوف و مفسر معمولی نیست، اما زمینه پیشرفت های بزرگ علمی را ایجاد کرده است. علامه طباطبایی یک انقلاب فلسفی ایجاد کرده است. جریان تفسیر را تغییر داد و آن را به هستی شناسی متصل کرد.
وی افزود: «تقصیر المیزان» با تعابیری که قبل و بعد از آن نوشته شد تفاوت اساسی دارد چرا که جریان جدیدی ایجاد کرد و این روند باید ادامه پیدا کند.
وی ایجاد گروه پژوهشی در علوم انسانی را متاثر از دیدگاه علامه طباطبایی پیشنهاد کرد و افزود: یکی از نظریه های علامه طباطبایی ظرفیت بسیار بالایی دارد و می تواند کل فلسفه و علوم انسانی را مختل کند.
یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی بیان کرد: علوم انسانی تولید شده در ایران در هیچ جای دنیا گزارش نشده است. یکی از مشکلات کشور ما این است که بخشی از علوم انسانی که فقط در ایران تولید می شود گزارش جهانی ندارد و این هم به دلیل استعمار علم است که در رتبه بندی های جهانی دیده نمی شود.