افرادی که می خواهند وام 300 میلیون تومانی بدون سود و با کارمزد 4 درصد از این مجموعه دریافت کنند، تنها باید 10 میلیون تومان در حساب خود نگه دارند و باید ضمانت نامه رسمی داشته باشند. در ضمن افراد باید دو تا ۱۲ ماه سپرده داشته باشند تا بتوانند این تسهیلات را درخواست کنند. مردم 36 ماه فرصت دارند تا این وام را بازپرداخت کنند.
با توجه به شرایط مذکور، مدت پرداخت و نرخ تعرفه، مبلغ هر قسط مبلغ 8 میلیون و 857 هزار و 196 تومان و سود کل این تسهیلات 18 میلیون و 859 هزار و 38 تومان است. کل مبلغ وام و سود آن نیز 318 میلیون و 859 هزار و 38 تومان است.
بانک صادرات ایران فعالیت خود را به عنوان یک بانک خصوصی در قالب سهام عمومی با نام اصلی بانک صادرات و معادن ایران در ۲۴ شهریور ۱۳۳۱ آغاز کرد که این مجموعه با ۱۳ نفر شروع به کار کرد اما هم اکنون بیش از هزار نفر در این بانکداری مشغول به کار هستند. مجتمع در حال حاضر بانک صادرات ایران بیش از 2700 شعبه داخلی و 20 شعبه خارجی دارد و انواع خدمات بانکی مجاز را به مشتریان خود ارائه می دهد.
این گروه در طول فعالیت خود موفق به اخذ گواهینامه رسمی از مدیر کل بورس اوراق بهادار تهران، نشان ملی توسعه کیفیت خدمات در بخش بانکی و … شد.
بانک رفاه امکان پرداخت وام قرض الحسنه با نرخ کارمزد 0 تا 4 درصد را برای اشخاص حقیقی و حقوقی دارای مشاغل کوچک فراهم کرد.
این خدمات وام برای اشخاص حقیقی تا سقف 3.000.000.000 ریال و برای اشخاص حقوقی تا سقف 7.500.000.000 ریال در طرح افق امکان پذیر بود.
چه کسانی می توانند از این وام بهره مند شوند؟
شرکت های حقوقی با مشاغل کوچک (کمتر از 10 کارمند)
موسسات حقوقی دانش بنیان (همراه با ارائه نامه حمایتی از سوی معاونت علمی و فناوری)
کارکنان اشخاص حقیقی و حقوقی
بستگان درجه یک اشخاص حقیقی
ویژگی ها و مزایای وام افق چیست؟
امکان استفاده از تسهیلات با بازپرداخت تا 60 ماه.
امکان انتقال امتیازات حساب بلااستفاده افراد به بستگان درجه یک مشروط به حداکثر سقف جمعی تسهیلات حداکثر تا سقف 3.000.000.000 ریال.
امکان انتقال میانگین امتیازات استفاده نشده از اشخاص حقیقی و حقوقی به کارکنان خود.
مهلت افتتاح حساب برای بهره مندی از طرح چقدر است؟
پایان شهریور 1403
برای کسب اطلاعات بیشتر به یکی از شعب بانک در سراسر کشور مراجعه و یا با مرکز خدمات مشتریان بانک رفاه (فراد) با شماره تلفن 8525-021 تماس بگیرید.
صاحبان مشاغل، زوجهای جوان، کارآفرینان، جویندگان خانه و در نهایت هر کسی که میخواهد در حرفه، زندگی و تحصیلات خود تغییری ایجاد کند. می توانید از وام بانک قرض الحسنه به عنوان صندوق کمکی بهره مند شوید. این وام به افرادی که نیاز فوری به مقدار زیادی پول نقد دارند کمک می کند. زیرا همیشه کمبود نقدینگی برای مردم وجود دارد. بنابراین، نیاز به پول نقد برای انجام هر پروژه، مردم را به استفاده از وام ها و خدمات ارائه شده توسط بانک ها تشویق می کند.
پرداخت وام ویژه بانک ملت چگونه است؟
بانک ملت وام قرض الحسنه را به گروه های زیر پرداخت می کند:
1. صندوق های قرض الحسنه برای کارکنان سازمان ها، شرکت ها و مؤسسات.
2. اشخاص حقیقی و حقوقی که مایل به پرداخت خطوط وام قرض الحسنه به افراد نیازمند با وجوه خود هستند ولی امکان مدیریت عملیات پرداخت خط و وصول اقساط خود را ندارند و یا تمایل دارند این عملیات را از طریق بانک رسمی کنند.
منظور از حساب قرض الحسنه ویژه، حسابی است که بانک تحت این عنوان افتتاح می کند و وجوهی که توسط اشخاص حقیقی و حقوقی طبق نظر سپرده گذار وجوه و بر اساس شرایط تعیین شده در قرارداد نمایندگی منعقد شده در این حساب سپرده می شود. بین سپرده گذار و بانک به صورت وام به افراد و موسسات خیریه و عام المنفعه.
نحوه افتتاح حساب وام ویژه
متقاضی دریافت حساب وام ویژه با مراجعه به یکی از شعب بانک ملت با اطلاع از شرایط و ضوابط حساب مذکور، پس از تکمیل و تایید فرم درخواست و موافقت نامه نمایندگی، اقدام به افتتاح حساب نموده و این اختیار را به بانک ملت اعطا می نماید. پول کشیدن. وجوه بانک برای اعطای وام به مبلغ مورد نظر به افرادی که معرفی می کنید.
شرایط و ضوابط وام ویژه
حداقل مبلغ سپرده برای افتتاح حساب قرض الحسنه پس انداز ویژه 20.000.000 ریال می باشد و موجودی حساب نباید کمتر از مبلغ ذکر شده باشد.
تبصره: حداقل مبلغ واریزی (20.000.000 ریال) در حساب مسدود بوده و مازاد بر آن برای خطوط وام قرض الحسنه قابل اعطا می باشد.
– حداقل مبلغ وام قابل اعطا به هر متقاضی از هر حساب وام ویژه 10.000.000 ریال و مدت بازپرداخت آن حداکثر پنج سال می باشد.
– اعطای تسهیلات تا سقف یک و نیم میلیارد ریال به هر فرد معرفی شده از محل وجوه انتقالی با واریز وام ویژه در بانک اشکالی ندارد.
– امکان افتتاح حساب ویژه در قرض الحسنه به صورت انفرادی / مشترک و قانونی وجود دارد.
– در صورت موافقت انتقال دهنده وجوه، امکان اعطای تسهیلات از محل حساب قرض الحسنه، علاوه بر افراد ارائه شده توسط انتقال دهنده وجوه، به افراد معرفی شده توسط بانک وجود دارد.
– از وجوه تخصیص یافته به حساب های ویژه قرض الحسنه، مبلغی معادل کل وام قرض الحسنه ای که باید اعطا شود مسدود می شود (برای صدور روال نامه) و مازاد آن توسط انتقال دهنده قابل برداشت است. . .
– دارنده حساب قرض الحسنه ویژه می تواند نوع و میزان وثیقه مورد نظر خود را مشخص کرده و از بانک بخواهد در ازای اعطای قرض الحسنه از این حساب وثیقه تعیین شده را دریافت کند. در صورت عدم تعیین نوع و میزان ضمانت نامه، اخذ ضمانت نامه توسط بانک تابع ضوابط دستورالعمل اجرایی وام اعطایی بانک خواهد بود.
– بر اساس قرارداد نمایندگی، بانک می تواند بر وصول اقساط وام های اعطایی نظارت داشته و یا در موارد مقتضی اقدامات قانونی را در این خصوص انجام دهد، اما در هر صورت، برگشت وجوه واریز شده به حساب وام ویژه بازپرداخت شود. وام های اعطایی به تعویق افتاده و بانک مسئولیتی در قبال آن نخواهد داشت.
– در صورت درج در قرارداد نمایندگی، مبالغی که بانک بابت اقساط وام های اعطایی دریافت می کند، بنا به نظر انتقال دهنده وجوه قابل استفاده مجدد است.
– بانک بابت خدماتی که برای هر یک از حساب های قرض الحسنه خاص ارائه می دهد، کارمزد دریافت می کند که مبلغ آن در قرارداد نمایندگی بین مشتری و بانک منظور خواهد شد.
این روزها که بیشتر بانک ها از وام 23 درصدی صحبت می کنند، بانک ملی و چندین بانک برای سپرده شما وام بانکی با کارمزد 4 درصد پرداخت می کنند. برای اطلاع از شرایط وام 300 میلیونی با اقساط بلندمدت این ویدئو را مشاهده کنید.
معاون وزیر راه و شهرسازی از افزایش سقف وام صفر درصدی نوسازی بافت های فرسوده به 185 میلیون تومان خبر داد و گفت: عدم اعمال تخفیف 50 درصدی در صدور پروانه ها از سوی شهرداری می تواند. توسط دستگاه قضایی پیگیری شود.
محمد آیینی در نشست خبری با اشاره به اینکه در کشور 2 میلیون و 700 هزار ساختمان ناپایدار فاقد ساختار داریم، اظهار داشت: این ساختمان های ناپایدار و سقف های ناپایدار برای تخریب نیازی به زلزله و رعد و برق و بارندگی شدید ندارند.
وی گفت: دولت برای فعال سازی مجدد این پارچه ها وام 550 میلیون تومانی پرداخت می کند. وی افزود: 30 درصد جمعیت شهرهای کشور در بافت های تاریخی و ناکارآمد زندگی می کنند.
وی با یادآوری اینکه در 167 هزار هکتار از بافت شهری ساختمان های ناپایدار مشاهده می شود، ادامه داد: شهرداری ها در برنامه هفتم توسعه باید حداکثر ظرف مدت 3 ماه و با حداقل 50 درصد تخفیف، پروانه ساخت صادر کنند. در صورتی که شهرداری ها به این تکلیف قانونی عمل نکنند، این امر تخلف از وظیفه بوده و توسط دستگاه قضایی قابل پیگیری است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اقدامات دولت برای تسریع در ساخت و ساز در بافت های فرسوده، یادآور شد: تا سال 1400، 150 میلیون تومب وام ساختمانی با سود صفر درصد و با استفاده از منابع تبصره 18 سال جاری بازپرداخت شد. حداکثر سقف وام بدون بهره به 185 میلیون افزایش یافت.
آیینی گفت: این افزایش اتفاقات برای ما اتفاق نمی افتد. یکی دیگر از اقدامات قابل توجه دولت افزایش دوره بازپرداخت وام های بدون بهره از 3 به 7 سال است. واقعیتی که یکی از آرزوهای مردمی بود که در ساختمان های ویران زندگی می کردند.
وی همچنین از ارائه معافیت ها و تسهیلات مالیاتی ویژه برای مناطق محروم برای ساکنان 167 هزار هکتار بافت ناپایدار شهری خبر داد و گفت: به عنوان مثال اگر در این مناطق صنایعی مانند صنایع دستی، گردشگری ایجاد شود مشمول 100 می شود. % معافیت مالیاتی
اگر به دنبال وام قرض الحسنه بدون بهره هستید، طرح آینده بانک نسیم برای شما مناسب است. این طرح بدون بهره و فقط 4 درصد کارمزد دارد و بازپرداخت شما بالای 60 ماه خواهد بود.
سقف آن 300 میلیون تومان است و ضمانت نامه رسمی یا اعتبار حرفه ای آن ضمانت وام خواهد بود. همه این موارد در صورتی است که میانگین حساب کاربری حداقل 3 ماهه داشته باشید. البته اگر حساب شما کوتاه مدت باشد سود خط 11 و 23 درصد خواهد بود.