احمد احمدی صدر، مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران از پرداخت وام ویژه 30 میلیونی به رانندگان تاکسی خبر داد.
احمد احمدی صدر، مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران از پرداخت وام ویژه 30 میلیونی به رانندگان تاکسی خبر داد.
وی بیان کرد: مبلغ 300 میلیون ریال وام ویژه به تاکسیرانان آسیب دیده اجتماعی پرداخت می شود.
وی بیان کرد: از اردیبهشت ماه سال جاری با توجه به اینکه حجم فعالیت رانندگان تاکسی بسیار زیاد است و به سختی امرار معاش می کنند و در معرض آسیب های اجتماعی مختلف قرار دارند؛ پایگاه ویژه خدمات اجتماعی در سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران برای کاهش آسیب های اجتماعی رانندگان تاکسی راه اندازی شد.
وی افزود: تعدادی از رانندگانی که با مشکل مالی مواجه بودند توسط امدادگران این پایگاه شناسایی و روند امداد رسانی آنها به صورت میدانی بر اساس محل سکونت و شرایط مطلوب برای آنها فراهم شد. مجروح محسوب می شود.
احمدی صدر ادامه داد: در حال حاضر سازمان تاکسیرانی همکاری خوبی با پایگاه خدمات اجتماعی مستقر در این سازمان برای کاهش آسیب های اجتماعی دارد.
مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی و انجمن های شهرداری تهران گفت: با توجه به اینکه رانندگان تاکسی به طور مداوم در ترافیک، آلودگی هوا و تعامل با افراد مختلف جامعه هستند، به همین منظور خدمات مشاوره و کمک رایگان به آنها ارائه می شود. و خانواده هایشان در پایگاه اجتماعی در سازمان تاکسیرانی ارائه می شود./ایسنا
ثبت نام وام یارانه ای بدون بهره آغاز شد
دولت به افراد آسیب پذیر و اقشار ضعیف جامعه وام های بلاعوض با سود بسیار کم و بازپرداخت بلندمدت ارائه می دهد. این وام در مدل های مختلف و با شرایط متفاوت به متقاضیان ارائه می شود.
مدیر کل کمیته امداد خوزستان هدف از اجرای این برنامه را جمع آوری 60 میلیارد تومان برای جشن نیکوکاری امسال اعلام کرد که تاکنون 45 میلیارد تومان آن توسط مردم جمع آوری شده است. همچنین به واجدین شرایط وام یک میلیون و 500 هزار تومانی بلاعوض اعطا می شود.
جمال شیبه در نشست خبری جشن ملی نیکوکاری کمیته امداد خوزستان با بیان اینکه 23 اسفند سالروز تاسیس کمیته امداد امام خمینی (ره) و آغاز هفته نیکوکاری و نیکوکاری است، اظهار داشت: در سال 1385، 23 اسفند ماه سالروز تاسیس کمیته امداد امام خمینی (ره) است. هر ساله طبق یک سنت حسنه در کشور ما مراسم ویژه ای برگزار می شود، جشن محبت در آغاز ماه مهر که همه تلاش می کنند و کمک می کنند تا هیچ دانش آموزی از تحصیل محروم نشود و مراسمی دیگر جشن نیکوکاری که در پایان سال برگزار می شود.
مدیرکل کمیته امداد خوزستان تصریح کرد: حدود 130 هزار خانوار یعنی 300 هزار نفر در خوزستان تحت پوشش کمیته امداد استان هستند که از این تعداد 45 هزار نفر دانش آموز هستند. علاوه بر این، با کمک خیرین توانستیم در ابتدای سال تحصیلی به تمام دانش آموزان استان کیف لوازم التحریر لازم را اهدا و ارائه کنیم که می توان گفت برای اولین بار بود که همه دانش آموزان این لوازم را در استان کیف دریافت کردند. همان ابتدای سال
وی موضوع جشن نیکوکاری امسال را «عید امدلی» اعلام کرد و گفت: تمامی دفاتر کمیته امداد در سراسر خوزستان از آغاز هفته نیکوکاری با افتخار در خدمت مردم هستند.
مدیر کل کمیته امداد خوزستان ادامه داد: روز دوشنبه زنگ نیکوکاری در سراسر استان با همکاری و تعامل آموزش و پرورش، صدا و سیمای مرکز خوزستان، سپاه و بسیج به صدا در می آید.
شیبه در ادامه مجموع کمک های نقدی و غیرنقدی مردم در جشن نیکوکاری سال گذشته را تقریباً 45 میلیارد تومان اعلام کرد و اظهار داشت: هدف ما در سال جاری 60 میلیارد تومان بوده که تاکنون 45 میلیارد میلیون تومان آن محقق شده است. همچنین در خوزستان 38 دفتر کمیته امداد آماده دریافت کمک های نقدی هستند.
مدیرکل کمیته امداد خوزستان با اشاره به ایام ماه مبارک رمضان تصریح کرد: یکی از سیاست های کمیته امداد در سال های اخیر مجوز دادن به مراکز نیکوکاری با هدف رفع مشکلات مردم توسط خودشان است. در خوزستان 200 مرکز خیریه وجود دارد و سال گذشته 180 آشپزخانه با مشارکت این مراکز در ماه مبارک رمضان به بهره برداری رسید.
وی با اشاره به اینکه در ماه رمضان سال گذشته 73 میلیارد تن خدمات در قالب بسته های غذای گرم و غذایی ارائه کردیم، تصریح کرد: سال گذشته حدود 71 هزار بسته معیشتی با کمک مردم و خیران در استان توزیع شد. مراکز و امسال برای خودمان هدف گذاری کرده ایم: در ماه رمضان حداقل یک بسته معیشتی به هر خانواده ارائه کنیم که 130000 بسته می شود. ارزش هر بسته معیشتی سال گذشته حداقل 700 هزار تومان بوده و امسال به یک میلیون و 500 هزار تومان می رسد.
وی بیان کرد: همچنین امسال 210 آشپزخانه را در دستور کار داریم که از ابتدای ماه مبارک رمضان به بهره برداری می رسد تا امسال سفره های افطار و طلوع آفتاب مستضعفان را با کمک مردم رنگارنگ کنیم. . . .
در پی پرداخت دور سوم بسته حمایتی معیشتی دولت، یکی از سوالات متداول شهروندان، تکلیف ثبت درخواست افرادی است که شماره همراه آنها به نام سرپرست خانواده نیست.
حامد شمس رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت کار و رفاه اجتماعی گفت: ناظرانی که متقاضی دریافت بسته حمایتی هستند در صورت نداشتن سیم کارت تلفن همراه به نام خود باید سیم کارت تهیه کنند. کارت برای خودشان و به نام خودشان است و راه حل دیگری برای این کار وجود ندارد.
با اشاره به سامانه شاهکار (این سامانه وظیفه احراز هویت خدماتی مانند سیم کارت، خطوط تلفن ثابت و اشتراک اینترنت، SAP و PAP، وای فای موبایل و … را بر عهده دارد و با هدف افزایش امنیت توسعه یافته است) کردی: از طریق این سامانه شماره موبایل را با کد ملی سرپرست خانوار مطابقت می دهد و از این طریق می توان از واریز وجه به حساب سرپرستان خانوار اطمینان حاصل کرد. .
استعلام کمک هزینه معیشت و وام بلاعوض با کد دستوری #1463*500*
هموطنان عزیز برای شناسایی این فروشگاه ها می توانند نرم افزار کاربردی خود را بررسی کرده و فروشگاه های اطراف خود را مشاهده کنند. برای تهیه این نرم افزار می توانید به پلتفرم های بازار، MyKat یا shoma.sfara.ir مراجعه کنید. ضمناً با اجرای کد استعلام فرم سفارش #1463*500* می توانید لینک نصب این نرم افزار را دریافت کنید.
وام رایگان 2 میلیون و 250 هزار تومانی به سرپرستان خانوار
معاون اجتماعی بنیاد 15 خرداد از ستاد اجرایی فرمان امام با تاکید بر توجه جدی بنیاد به جوانان جامعه گفت: در کمپین ملی «لبخند مادر» که از سال گذشته به صورت رسمی در سراسر کشور راه اندازی شد. ، زوج هایی که در سال های 1401 و 1402 صاحب فرزند شده اند با تولد فرزند سوم بسته لبخند مادر با توجه به میزان لذت اهدا می شود.
محمدرضا دهقان ادامه داد: برای حمایت از خانواده های مثبت پنج نفره (دارای فرزند سوم به بالا) و کاهش بار مالی خرید پوشک یکبارمصرف، بسته حمایتی پوشک بچه نیز در مراحل بعدی برنامه ملی در دسترس است. کمپین «لبخند مادر» به همراه بسته های لبخند مادر، جامعه را هدف قرار خواهد داد.
دهقان تاکید کرد: محتویات این بسته الحاقی شامل پوشک های پارچه ای جدید طراحی شده به همراه نوار بهداشتی قابل تعویض و بهینه شده با سوپرجاذب مرغوب است.
معاون اجتماعی بنیاد 15 خرداد درباره محتویات بسته های لبخند مادر نیز توضیح داد: این بسته ها حاوی 40 قلم کالای ضروری برای کودکان از بدو تولد تا دو سالگی است که هر بسته به ارزش تقریبی 50 میلیون ریال است.
وی با تاکید بر توجه جدی بنیاد 15 خرداد به موضوع جوانی جمعیت، گفت: در کمپین ملی لبخند مادر که از سال گذشته به طور رسمی در سراسر کشور آغاز شد، زوج هایی که به دنیا آمدند، به دنیا آمدند. فرزند سوم در سال های 1401 و 1402 هنگام تعیین میزان لذت، بسته لبخند مادر داده می شود.
دهقان یادآور شد: این طرح با 5 هزار بسته آغاز شد و هر سال افزایش می یابد.
معاون اجتماعی بنیاد 15 خرداد در پایان خاطرنشان کرد: علاقه مندان و خیرین می توانند برای شرکت در کمپین ملی «لبخند مادر» کد #42*780* را شماره گیری کنند.
مدیر کل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر جزئیات پوشش بیمه ای رایگان زنان خانه دار روستایی دارای سه فرزند و بیشتر را اعلام کرد و گفت: طبق مصوبه دولت این بیمه برای مشمولان رایگان است و دولت بیمه شما را تحت پوشش قرار می دهد. وی با بیان اینکه دریافت کننده ماده 21 قانون حمایت از خانواده و جوانان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر است، تصریح کرد: بر اساس ماده 21 قانون فوق الذکر دولت مکلف به اجرای بند «ب» این ماده است. (103) قانون. برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران حداکثر شش ماه پس از لازم الاجرا شدن این قانون با تقویت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان. روستاییان و عشایر برای بیمه زنان خانه دار دارای سه فرزند و بیشتر اقدام کنند. با تولد فرزندان چهارم و پنجم به ازای هر فرزند دو سال به سوابق بیمه ای بیمه شده اضافه می شود. حق بیمه هر فرزند در سال جاری دو میلیون و 250 هزار تومان است.
وی در خصوص میزان حق بیمه مشمولان که قرار است به صورت رایگان و دولت به عنوان کارفرما تحت پوشش قرار گیرد، گفت: دولت حق بیمه را پرداخت می کند که در سال 1402 به ازای هر نفر دو میلیون و 250 هزار تومان است.
وی افزود: مادرانی که سه فرزند یا بیشتر دارند مشمول این بیمه می شوند و در صورت تولد فرزند چهارم یا پنجم در مدت بیمه به ازای هر فرزند دو سال به سنوات بیمه مادر اضافه می شود.
دریافت کنندگان واجد شرایط باید با آژانس ها تماس بگیرند. مدیرکل صندوق تامین اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر درباره نحوه درخواست و عضویت در این صندوق گفت: مشمولان واجد شرایط می توانند با دستگاه ها و ادارات استان ها تماس بگیرند. 1500 نمایندگی در مناطق مختلف کشور داریم که روستاییان و عشایر می توانند به آنجا مراجعه کنند، ثبت نام کنند و از صندوق تامین اجتماعی رایگان بهره مند شوند.