رکنا: معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده امروز در بازدید از مرکز تجاری کوثر در منطقه 17 شهرداری تهران اظهار داشت: توسعه مشاغل خانگی دارای سه جنبه است; توسعه شخصی، توسعه مهارت های تجاری و مهارت های فن آوری. تمام تلاش ما بر این است که ظرفیت های توسعه اشتغال زنان را در این سه حوزه افزایش دهیم.
به گزارش رکنا به نقل از شهرستان، زهرا بهروز آذر در حاشیه این بازدید با اشاره به اینکه یکی از مهم ترین بخش هایی که در این دولت به آن توجه می شود، گفت: قطعاً درباره موضوع سرپرست خانواده است، گفت: این موضوع از دو منظر بررسی خواهد شد. یک دیدگاه این است که زنان قابلیت های زیادی دارند اما به دلیل شرایط زندگی در موقعیتی قرار دارند که نسبت به گذشته نیاز به توجه بیشتری دارند و صدایشان شنیده می شود. دیدگاه دوم خانواده خواهد بود. باید به خانواده های زن سرپرست بیشتر توجه شود و تمام بار پدر بر دوش مادر است.
و افزود: تمام تلاش ها بر این است که تا جایی که می توانیم از این رنج ها بکاهیم. از این منظر قطعا اقتصاد این خانواده ها برای ما مهم است و در این راستا باید تلاش کنیم تا زمانی که یک زن به عنوان رئیس سازمان فعال اقتصادی شود شرایط را برای مسیری پایدار با سلامت روان و سلامت بهتر فراهم کنیم. خانه، داوطلبانه یا غیر ارادی. از نظر اجتماعی فعال باشید.
بهروزآذر در ادامه با تاکید بر اینکه شهرداری تهران در این مسیر کسب و کار بسیار خوبی دارد و همکاران زحمات زیادی کشیده اند، گفت: قطعا نگرش قدردانی از تجربیات گذشته و تلاش برای غلبه بر آنها قدم به قدم در این حوزه ماندگار بوده است. امروز با شهرداری تهران هم عقیده هستیم که اگر مشکلی وجود دارد؛ حل و فصل و توسعه و انتشار این مدل از شهرداری تهران به ظرفیت هایی که در دولت وجود دارد.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه این مدل در مراکز کوثر استفاده می شود، ادامه داد: مدل استفاده از ظرفیت توسعه کارآفرینی و ایجاد شغل برای زنان سرپرست خانوار وی گفت: حدود ده سال است که در این زمینه فعالیت می کند. دولت های مختلف آمدند و رفتند، اما مراکز کوثر باقی ماندند. ما باید به گسترش این امر کمک کنیم زیرا می توان از آن به عنوان ظرفیت ملی و حتی بین المللی استفاده کرد.
او به ویژه زنان زندانی وی همچنین بیان کرد: یکی از قابلیت ها، توانایی زنان زندانی برای انجام مشاغل امن است. محیط کار باید از هر دو جهت امن باشد، برای کارفرمایان امن باشد و خواسته و خواسته دوجانبه باشد.
بهروزآذر در ادامه با تاکید بر اینکه موضوع اشتغال در منزل یکی از قابلیت های مهم در توسعه کارآفرینی و مشاغل خانگی است، تصریح کرد: زنان تمایل به کسب درآمد و نان آور بودن دارند که این امر باعث افزایش کیفیت و رفاه زندگی می شود. تلاش ما این است که دو مسیر ایجاد و رشد مشاغل خانگی را طی کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: توسعه مشاغل خانگی دارای سه نمای توسعه شخصی، توسعه مهارت های تجاری و مهارت های فن آوری. تمام تلاش ما در جهت افزایش توانمندی های توسعه اشتغال زنان در این سه حوزه است.