افزونه پارسی دیت را نصب کنید Saturday, 16 November , 2024
4

این 15 شرکت، آینده همه جنگ‌ها را مشخص می‌کنند

  • کد خبر : 7838
این 15  شرکت، آینده همه جنگ‌ها را مشخص می‌کنند

دیجیاتو: دفاع از یک کشور کار بسیار مهمی است. ارتش های جهان میلیاردها دلار صرف تولید سلاح و تحقیق در مورد تکنولوژی های جدید می کنند. اما نمی توانند همه این کار را به تنهایی انجام دهند و به همین دلیل است که بزرگ ترین ارتش های جهان به سراغ پیمانکاران نظامی می روند. در […]


دیجیاتو: دفاع از یک کشور کار بسیار مهمی است. ارتش های جهان میلیاردها دلار صرف تولید سلاح و تحقیق در مورد تکنولوژی های جدید می کنند. اما نمی توانند همه این کار را به تنهایی انجام دهند و به همین دلیل است که بزرگ ترین ارتش های جهان به سراغ پیمانکاران نظامی می روند.

در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با ۱۵ پیمانکار نظامی بزرگ جهان آشنا کنیم. پیمانکاران نظامی انواعی از خدمات را برای ارتش ها فراهم می کنند، از تحقیق و توسعه گرفته تا تولید و خدماتی مانند کترینگ. برخی از بزرگ ترین پیمانکاران نظامی تولید کنندگان سلاح و تجهیزات نظامی هستند که البته جای تعجب ندارد.

در سال های اخیر، کمپانی های نرم افزاری و تکنولوژی نیز به پیمانکاران مهم تری تبدیل شده اند در شرایطی که دنیای جنگ تغییر کرده و وارد قرن بیست و یکم شده است. اما این کمپانی ها هنوز آنقدر بزرگ و قدرتمند نشده اند که بتوانند پیمانکاران نظامی شناخته شده را به چالش بکشند. در ادامه این مطلب می خواهیم شما را با ۱۵ پیمانکار بزرگ نظامی جهان آشنا کنیم که بر اساس درآمدشان در سال ۲۰۲۱ رتبه بندی شده اند. اکثر پیمانکاران دفاعی بزرگ از ایالات متحده هسند اما دیگر کشورها مانند چین نیز رشد قابل توجهی را در زمینه هزینه های نظامی شان تجربه می کنند که عمدتاً از طریق پیمانکاران نظامی صورت می گیرد.

این 15  شرکت، آینده همه جنگ‌ها را مشخص می‌کنند

 

۱۵- China Electronics Technology Group

بسیاری از پیمانکاران دفاعی اصلی چین در واقع کمپانی هایی دولتی هستند و China Electronics Technology Group نیز از این قاعده مستثنی نیست. این کمپانی در زمینه سیستم های امنیتی و اطلاعات الکترونیک تخصص دارد. در سال ۲۰۲۱، این کمپانی چینی از محل قراردادهای نظامی توانسته ۱۰.۴ میلیارد دلار درآمد ثبت کند. China Electronics Technology Group یک کمپانی نسبتاً جدید است که در سال ۲۰۰۲ تاسیس شده است. این تاریخچه کوتاه منطقی است زیرا تمرکز اصلی آن روی تکنولوژی دیجیتال و سیستم های مخابراتی است که حوزه جدیدی به شمار می آید. کمپانی چینی مذکور به خاطر مشارکت در ساخت سیستم های مخابراتی و ارتباطی غیرنظامی و تولید قطعات الکترونیکی مورد نیاز در تجهیزات نظامی مانند رادارها شناخته می شود. CETC همواره در مرکز شایعات و رسوایی های مربوط به جاسوسی قرار داشته و یکی از مراکز نظامی اصلی است که باعث افزایش تنش بین ایالات متحده و چین در سال ۲۰۱۹ شد.

این 15  شرکت، آینده همه جنگ‌ها را مشخص می‌کنند

۱۴- China South Industries Group Corporation

China South Industries Group Corporation یک کمپانی دولتی دیگر در چین است که از پیمانکاران نظامی این کشور به شمار می آید. تخصص این کمپانی در زمینه تولید خودروهای نظامی است و در سال ۲۰۲۱ توانسته ۱۰.۷ میلیارد دلار درآمد داشته باشد. تمرکز اصلی این کمپانی تولید خودرو است که از خودروهای غیرنظامی تا خودروهای سنگین برای ارتش چین متفاوت است. این کمپانی همچنین محصولات مرتبط مانند قطعات خودرو و حتی سلاح های انفرادی نیز تولید می کند. کمپانی همواره در حال توسعه China South Industries Group Corporation در حوزه های مشابه نیز فعالیت دارد که شامل نفت و گار نیز می شود که با محصولات تولیدی این کمپانی برای ارتش آزادی بخش خلق چین ارتباط دارد. اما این کمپانی در حوزه غیرنظامی نیز فعالیت هایی دارد و کمپانی مادر Chang’an Automobile است که در زمینه تولید خودروهای شخصی فعالیت داشته و با کمپانی های خارجی مانند فورد همکاری دارد.

این 15  شرکت، آینده همه جنگ‌ها را مشخص می‌کنند

۱۳- Leonardo

Leonardo یک کمپانی ایتالیایی است که به نام لئوناردو داوینچی نامگذاری شده است، یک پیمانکار امنیتی که تمرکز آن روی صنعت هوافضاست. این کمپانی همچنین یکی از اصلی ترین و بزرگ ترین کمپانی های اروپایی است که در زمینه تسلیحات دفاعی کار کرده و از معدود کمپانی های اروپایی است که در این فهرست قرار دارد. کمپانی Leonardo در سال ۲۰۲۱ توانسته به درآمدی ۱۱.۲ میلیارد دلاری در زمینه قراردادهای دفاعی دست یابد. اگر چه لئونارد یک کمپانی ایتالیایی است اما با کشور ایالات متحده نیز قراردادهای تسلیحاتی دارد که منطقی است زیرا ایتالیا و ایالات متحده از متحدان نظامی و سیاسی بوده و بودجه ارتش آمریکا بسیار بیشتر از همتای ایتالیایی خود است.

Leonardo مراکز تولیدی در خاک ایالات متحده دارد که عمدتاً برای تولید هلیکوپتر، هواپیما و تکنولوژی های هوافضایی مانند سیستم های کنترل به کار گرفته می شوند. این شرکت ایتالیایی اغلب در زمینه نوآوری هوافضایی پیشگام است. از تازه ترین ساخته های این کمپانی می توان به هواپیمای C-27J Spartan برای موارد واکنش سریع اشاره کرد. Leonardo مالک و سازنده هلیکوپترهای AgustaWestland نیز هست.

این 15  شرکت، آینده همه جنگ‌ها را مشخص می‌کنند

۱۲- Airbus

Airbus تنها کمپانی اروپایی در فهرست بزرگ ترین پیمانکاران دفاعی جهان در کنار Leonardo است. این کمپانی مشترک فرانسوی-آلمانی در سال ۲۰۲۱ بیش از ۱۲ میلیارد دلار از محل قراردادهای نظامی درآمد داشته است. همانند Leonardo، ایرباس نیز روی تولید و مهندسی هوافضا تمرکز دارد. این کمپانی بیشتر به خاطر تولید هواپیماها و هلیکوپترهای غیرنظامی شناخته می شود که بخش زیادی از ناوگان هوایی مسافربری جهان را به خود اختصاص می دهد. اما Airbus هواپیماهای نظامی نیز می سازد، از هواپیماهای معمولی تا پیشرفته ای مانند پهپادها و ماهواره ها. در کنار تولید هواپیما و هلیکوپتر، ایرباس سیستم هایی را طراحی و می سازد که عملیات هوایی را پشتیبانی می کنند، از جمله سیستم های ارتباطی.

این 15  شرکت، آینده همه جنگ‌ها را مشخص می‌کنند

۱۱- China Aerospace Science and Industry Corporatio

یک کمپانی هوافضای بزرگ دیگر، China Aerospace Science and Industry Corporation یک کمپانی دولتی متعلق به چین است که روی تمام بخش های مرتبط با صنعت هوافضا تمرکز دارد. در سال ۲۰۲۱ درآمد این شرکت در بخش قراردادهای دفاعی ۱۲.۱ میلیارد دلار به ثبت رسیده است. این کمپانی عمدتاً به خاطر نقشش در توسعه برنامه فضایی چین شناخته می شود. در کنار تولید راکت، این کمپانی ماهواره نیز تولید می کنند اما این بدان معنا نیست که مدیران این شرکت تنها سرشان در ابرهاست. این هولدینگ صنعتی بسیار بزرگ در زمینه تولید جنگ افزارهای مدرن نیز فعالیت می کنند، از جمله سیستم های موشکی. همانند بسیاری از پیمانکاران نظامی، China Aerospace Science and Industry Corporation نیز یک بخش غیرنظامی دارد که محصولات مرتبط مانند ماشین آلات و حتی تجهیزات حفاظت از محیط زیست تولید می کند.

این 15  شرکت، آینده همه جنگ‌ها را مشخص می‌کنند

۱۰- China State Shipbuilding Corporation Limited

اگر چه صنعت هوافضا بسیار مدرن تر و لوکس تر است اما کشتی سازی نیز هنوز یکی از مهم ترین حامیان عملیات های نظامی و غیرنظامی است. هیچ شرکتی به خوبی کمپانی China State Shipbuilding Corporation Limited از این موضوع آگاه نیست، سومین کمپانی کشتی سازی جهان که درآمدش از محل پیمان های دفاعی در سال ۲۰۲۱ بیش از ۱۳.۴ میلیارد دلار اعلام شده است. تمرکز اصلی این کمپانی چینی روی ساخت کشتی های نظامی و غیرنظامی است. در سال ۲۰۲۱، این کمپانی در مجموع ۴۵.۸ میلیون دلار درآمد داشته که ۱۳.۴ میلیارد دلار آن در بخش تولیدات نظامی بوده است. همانند بسیاری از پیمانکاران نظامی دیگر چین، این کمپانی نیز مرز بین کمپانی های نظامی و غیرنظامی را مبهم کرده است. تمام کارگاه های کشتی سازی و کارخانه های تولید تجهیزات مرتبط با این صنعت در چین متعلق به این کمپانی هستند.

این 15  شرکت، آینده همه جنگ‌ها را مشخص می‌کنند

۹- L۳Harris Technologies

L3Harris Technologies یک کمپانی آمریکایی است که در زمینه تکنولوژی های پیشرفته، به ویژه بخش هوافضا، تخصص دارد. در سال ۲۰۲۱، این کمپانی بزرگ بیش از ۱۴.۹ میلیارد دلار در زمینه قراردادهای نظامی اش درآمد داشته است، قراردادهایی که عمدتاً با دولت ایالات متحده منعقد شده است. L3Harris Technologies در گذشته دو کمپانی بود اما در سال ۲۰۱۹ دو کمپانی L3 Technologies و Harris Corporation در هم ادغام شده و ششمین پیمانکار دفاعی بزرگ ایالات متحده را تشکیل دادند. به طور خاص، Harris Corporation تاریخچه قابل توجهی در زمینه ساخت تولیدات نظامی برای ارتش ایالات متحده داشته و نقش مهمی در رقابت فضایی در دهه های گذشته داشته است. امروزه، کمپانی L3Harris Technologies به خاطر سیستم های الکترونیکی اش شناخته می شود که شامل تجهیزات جنگ الکترونیکی و سیستم های جاسوسی می شود. نقش آن در جاسوسی و تجسس باعث جنجال هایی برای آن در سال های اخیر شده است.

این 15  شرکت، آینده همه جنگ‌ها را مشخص می‌کنند

۸- China North Industries Group Corporation Limited

China North Industries Group Corporation Limited که گاهی اوقات Norinco نیز موانده می شود یکی از بزرگ ترین پیمانکاران دفاعی چین است. اگر چه تمرکز اصلی این کمپانی روی تجهیزات دفاعی مخصوص کارهای سنگین است اما با صنایع غیرنظامی متعددی در کنار مهندسی غیرنظامی و صنعت راه آهن نیز همکاری دارد. در سال ۲۰۲۱، این کمپانی از محل قراردادهای دفاعی توانسته ۱۵.۲ میلیارد دلار درآمد داشته باشد. این کمپانی انواع تجهیزات را برای ارتش چین تولید و طراحی می کند که شامل خودروهای زرهی، سلاح های تهاجمی دقیق و دوربرد و بسیاری دیگر است. قراردادهای غیرنظامی کمپانی China North Industries Group Corporation Limited نیز به اندازه قراردادهای نظامی متنوع هستند. این کمپانی چینی سلاح های ورزشی و سیستم های راداری نیز می سازد. همچنین Norinco از سرمایه گذاران اصلی توسعه منابع نفت و گاز است.

این 15  شرکت، آینده همه جنگ‌ها را مشخص می‌کنند

۷- BAE Systems

BAE Systems بزرگ ترین پیمانکار دفاعی بریتانیا با درآمد ۲۳.۵ میلیارد دلاری در سال ۲۰۲۱ از محل قراردادهای دفاعی است. همه این درآمد از محل قراردادهای نظامی با دولت بریتانیا نیست زیرا BAE Systems یکی از بزرگ ترین پیمانکاران دفاعی ارتش ایالات متحده نیز به شمار رفته و با کشورهای زیادی در سراسر جهان همکاری دارد. این همکاری ها اغلب بحث برانگیز هستند در شرایطی که در سال ۲۰۱۹ قرارداد همکاری این کمپانی با عربستان سعودی به منظور تولید تسلیحات نظامی با اعتراضات بسیاری همراه شد.

BAE Systems یک کمپانی بسیار بزرگ است و در صنایع نظامی بسیاری مشارکت دارد، از جمله بخش هوافضا و تکنولوژی اطلاعات. این ها حوزه هایی هستند که به لطف توسعه جنگ های مدرن از اهمیت روزافزونی برخوردار شده اند. BAE Systems معمولاً در این زمینه ها پیشگام بوده است. برخی از دستاوردهای مهم این کمپانی بریتانیای شامل توسعه در دنیای هوش مصنوعی و جنگ خاکستری هستند بسیاری از تولیدات این کمپانی در حوزه امنیت سایبری توسط مقامات دولت برای محافظت در برابر هکرها به کار گرفته می شوند.

این 15  شرکت، آینده همه جنگ‌ها را مشخص می‌کنند

۶- Aviation Industry Corporation of China

Aviation Industry Corporation of China بزرگ ترین پیمانکار دفاعی چین است که تنها در سال گذشته میلادی توانسته ۲۵.۵ میلیارد دلار در زمینه تولیدات دفاعی درآمد داشته است. این عدد از این لحاظ قابل توجه است که Aviation Industry Corporation of China در سال ۲۰۰۸ و پس از بازسازی توسط دولت چین با تغییرات بسیاری همراه شد، از جمله ادغام دو بخش از شرکت که قبلاً مجزا از هم کار می کردند. بر اساس اطلاعات وبسایت شرکت، Aviation Industry Corporation of China روی تمام تولیدات حوزه هوانوردی، هم غیرنظامی، هم بومی و هم نظامی تمرکز دارد که شامل ساخت هواپیما و هلیکوپتر، تحقیق و توسعه محصولات جدید و توسعه سیستم های پشتیبانی برای صنعت هوانوردی کشور است. AVIC یکی از بازیگران اصلی در صنعت هوانوردی بین المللی است که دارای ۱۰۰ شاخه و ۲۷ زیر مجموعه است که کمپانی های بین المللی و هوافضا را شامل می شوند.

این 15  شرکت، آینده همه جنگ‌ها را مشخص می‌کنند

۵- General Dynamics

General Dynamics یک غول واقعی در زمینه پیمانکاری دفاعی است، که در سال ۲۰۲۱ بیش از ۲۹.۸ میلیارد دلار درآمد داشته است. این کمپانی آمریکایی یک کمپانی بومی و بین المللی بوده و یکی از پنج کمپانی نظامی بزرگ جهان است که همگی آمریکایی هستند. General Dynamics خود را یک کمپانی دفاعی و فعال در زمینه هوافضا می داند. در رزومه متنوع این کمپانی ساخت و توسعه سلاح و تجهیزاتی مانند تانک، راکت، موشک و بسیاری دیگر دیده می شود. این کمپانی همکاری های نزدیکی با تمام شاخه های نظامی ایالات متحده و کشورهای متحدش دارد. با این وجود، General Dynamics خود را محدود به تولید تجهیزات فیزیکی و کلاسیک نظامی نکرده است. این کمپانی در زمینه تکنولوژی های مدرن و تکنولوژی اطلاعات دیجیتال نیز پیشگام است. این کمپانی در زمینه تولیدات غیرنظامی نیز پیشروست زیرا کمپانی تولید کننده جت های Gulfstream که مشهورترین نام در عرصه تولید جت های مسافربری است، از زیرشاخه های آن به شمار می آید.

این 15  شرکت، آینده همه جنگ‌ها را مشخص می‌کنند

۴- Northrop Grumman

Northrop Grumman یک غول دیگر آمریکایی در صنعت نظامی بین المللی است که تنها در سال ۲۰۲۱ توانسته ۳۱.۴ میلیارد دلار از قراردادهای نظامی اش به دست بیاورد. تمرکز اصلی این کمپانی روی تولیدات دفاعی و تکنولوژی هوافضاست. Northrop Grumman دائماً در خط مقدم تکنولوژی تولید سلاح های جدید قرار دارد و تنها بمب افکن پنهانکار جهان به نام B-2 Spirit و اولین سیستم هوایی بدون سرنشین جهان که می توان به جای روی زمین، از روی عرشه یک ناو هواپیمابر به پرواز درآید، به نام X-47B، را تولید کند. Northrop Grumman در زمینه های دیگر نیز بسیار خلاق است. کیتی جی واردن، مدیرعامل این کمپانی، قدرتمندترین زن در حوزه قراردادهای نظامی ایالات متحده است (لاکهید مارتین نیز در گذشته توسط زنی به نام ماریلین هیوسون مدیریت می شد که بعدها از مقامش کناره گیری کرد). کمپانی های فعال در حوزه نظامی و دفاعی عمدتاً توسط مدیران مرد هدایت می شوند اما این زنان توانسته اند سقف شیشه ای مردسالاری حوزه خودشان را بشکنند.

این 15  شرکت، آینده همه جنگ‌ها را مشخص می‌کنند

۳- Boeing

علاقمندان به صنعت هوانوردی احتمالاً Boeing را به خاطر دستاوردهایش در حوزه هواپیماهای غیرنظامی و مسافربری اش می شناسند. همراه با ایرباس، بویینگ انحصار جت های مسافربری بزرگ جهان را در اختیار دارد و بسیاری Boeing 747 را بهترین و ایمن ترین هواپیمای مسافربری موجود در بازار می دانند. اما بویینگ یک پیمانکار بزرگ دفاعی ارتش ایالات متحده نیز هست. در سال ۲۰۲۱، بویینگ توانسته در مجموع ۳۲.۴ میلیارد دلار از محل قراردادهای دفاعی بدست آورد. بخش اعظم این قراردادها با ارتش ایالات متحده بوده است که بویینگ برایش تجهیزات و تکنولوژی هوافضا تامین می کند. این کمپانی حتی یک بخش طراحی برای پرداختن به قراردادهای نظامی نیز دارد که Boeing Defense, Space, & Security نام دارد. نقش Boeing در صنعت نظامی شامل هواپیماهای تاکتیکی در حوزه های مختلف است. در کنار هواپیما و هلیکوپتر، بویینگ تکنولوژی های فضانوردی و سیستم های هشدار و کنترل هوابرد را تولید می کند که حضور نیروهای متخاصم در حریم هوایی یک کشور را به آن ها اطلاع می دهند.

این 15  شرکت، آینده همه جنگ‌ها را مشخص می‌کنند

۲- Raytheon Technologies

Raytheon Technologies یکی از بزرگ ترین نام های دنیای تجهیزات نظامی و قراردادهای دفاعی است. تنها در سال ۲۰۲۱، این کمپانی ۴۲ میلیارد دلار از محل قراردادهای دفاعی درآمد کسب کرده است. هر چیزی که فکر کنید یک ارتش نیاز داشته باشد را Raytheon Technologies می تواند تولید کند. این غول بزرگ صنعتی دارای شاخه های مختلفی است که روی تمام جنبه های تولید هواپیما و هلیکوپتر، موشک های هدایت شونده، ماهواره ها و حتی تکنولوژی های جدیدی مانند امنیت سایبری تمرکز دارند. هر کسی که با ارتش ایالات متحده آشنا باشد با نام ریتون نیز آشناست و البته کسانی که به تماشای بلاک باسترهای هالیوودی تابستانه علاقه دارند. کمپانی ریتون سازنده جنگنده F/A-18 Super Hornet است که در فیلم op Gun: Maverick نقش مهمی داشت.

این 15  شرکت، آینده همه جنگ‌ها را مشخص می‌کنند

۱- Lockheed Martin

اگر ذره ای با پیمانکاران نظامی جهان آشنایی داشته باشید، بدون شک نام Lockheed Martin را شنیده اید. شهرت این کمپانی جای تعجب ندارد زیرا لاکهید مارتین بزرگ ترین کمپانی صنعت دفاعی جهان است که بزرگ ترین قراردادهای نظامی جهان را دریافت می کند. در سال ۲۰۲۱، درمد این کمپانی از محل قراردادهای نظامی بیش از ۶۲.۶ میلیارد دلار بوده است. بخش اعظم درآمد لاکهید مارتین از فروش تجهیزات هوافضا بدست می آید. لاکهید مارتین در دهه ۱۹۹۰ تغییرات بسیاری را متحمل شد اما همچنان به موفقیت خود ادامه داد.



منبع

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=7838

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.