به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسن تهرانی مقدم در 15 آبان 1338 در محله سرچشمه تهران به دنیا آمد. در مسجد زینب کبری سرچشمه، زیر نظر آیت الله سید علی لواسانی، امام جماعت و مدیر مسجد، معارف دینی و مبانی شناخت اسلام را فرا گرفت و در گروه سرود مسجد شروع به کار کرد. . این گروه از سرودها هسته اصلی گروه سرودهایی بود که در 22 بهمن 57 در فرودگاه مهرآباد اجرا شد.
به گزارش ایرنا، لواسانی می گوید: محل ما خیابان امیر کبیر، کوچه محمود وزیر است. ما آنجا مسجد و حوزه علمیه داریم و خانه ما در کنار مسجد است. وقتی برای نماز می رفتیم کارهای دیگری هم می کردیم. مثلاً با نوجوانان کار می کردیم و برایشان نامه می فرستادیم. یک گروه سرود هم درست کرده بودیم که در روزهای انقلاب باروبیاهای خودش را داشت. مسجد رونق داشت و بچه های خوب به آن سر می زدند. بعضی ها نیامدند، یک نفر را فرستادم و گفتم به آقای لواسانی بگویید شما کار دارید. ما به دنبال آنها بودیم. الحمدلله آن نسل الان ژنرال و سرتیپ و متخصص شده اند و الحمدلله برای خودشان خانواده دارند.
سه برادر بودند. محمد آقا که خدا حفظشون کنه الان حاج حسن آقا که یگانه بود و شهید علی برادرش. مادری خوب و با تقوا دارند. خدا حفظشون کنه مسجد آنها را نزد ما آورد. چقدر این قاضی حسن آقا مخلص بود. ما آنها را می شناختیم و برایشان کلاس گذاشته بودیم و قوانین را به آنها گفته بودیم. خیلی بچه های خوبی بودند
وی پس از اتمام تحصیلات مقدماتی موفق به اخذ مدرک لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی شد.
تهرانی مقدم که در روزهای آغازین تشکیل سپاه به عضویت سپاه درآمد، اولین فرمانده توپخانه سپاه و بنیانگذار یگان توپخانه سپاه در دوران جنگ ایران و عراق بود.
پس از آن تهرانی مقدم مسئولیت یگان توپخانه را به حسن شفیع زاده سپرد و به یگان موشکی سپاه منتقل شد و مسئولیت این یگان را بر عهده گرفت. او در تأسیس فرماندهی موشکی سپاه نیز تأثیرگذار بود. حسن تهرانی مقدم پس از پایان جنگ وارد عرصه تحقیق و توسعه فعالیت های موشکی در سپاه شد و مسئولیت ریاست سازمان جهادی خوداتکایی سپاه را بر عهده گرفت.
30 آبان 1390 بود، ساعت 20 و درست بعد از ظهر بود که تهران و حومه تهران با صدای مهیبی می لرزید. لرزش این انفجار در اکثر شهرهای استان تهران و البرز مانند تهران، شهریار، شهرقدس، نسیم شهر کرج، پرندک، اشتهارد و ملارد احساس شد.
دانشمندی برجسته و فردی وارسته و ساده.
مقام معظم رهبری در پیام تسلیت خود به مناسبت شهادت جمعی از پاسداران پادگان شهید مدرس، سردار حسن تهرانی مقدم را دانشمندی برجسته و فردی متدین و بی ادعا توصیف کردند. وی همچنین به تشریح شخصیت شهید تهرانی مقدم پرداخت و گفت: شهید تهرانی مقدم کاملا مخلص بود. بیست و پنج سال است که او را از نزدیک می شناسم. او افق های بسیار بلندی را می دید. یکی از ویژگی های بارز آن مدیریت بود. او یک مدیر متولد شده بود. او حتی مدیریت نخوانده بود، اما در واقع یک مدیر بود.
از رزمنده 52 ساله تا جوان 20 ساله شهدای قدرت بودند.
اسامی مختلفی از رزمنده 52 ساله تا جوان 20 ساله در میان شهدای اقتدار وجود داشت، اما شاید از برجسته ترین یاران تهرانی مقدم که در آن روز به شهادت رسیدند می توان به شهید مهدی اشاره کرد. نواب، مشاور و رئیس آزمایشگاه و پژوهشکده تست سوخت، رئیس جهاد خوداتکایی سپاه، شهید محمد سلگی، فرمانده حمل و نقل و خودروهای سنگین سازمان جهاد خود اتکایی سپاه و شهید مهدی دشتبان زاده، فرمانده پادگان شهید مدرس یارانی خاطرنشان کرد: پیرمردانی که در حوادث بزرگ موشکی سپاه دست به کارهای بزرگ زدند و در نهایت با هم و در کنار هم جان باختند.
قبلا سردار اسماعیل کوثری نماینده مردم تهران برای اولین بار در رسانه ملی درباره شهادت سردار تهرانی مقدم گفت: شهید حسن تهرانی مقدم در حین ساخت موشک دوربرد به شهادت رسید.
و افزود: حسن تهرانی مقدم دانشجوی 23 ساله بود که در سال 62 در عملیات خیبر با وی آشنا شدم. گفت موشک می سازم و او ساخت. در حال آزمایش موشک بالا بود که شهید شد.
روحش شاد و یادش گرامی باد.
شهرستان ملارد یکی از شهرهای استان تهران در ایران است. مرکز این شهرستان ملارد است. این شهرستان در 3 فروردین 1387 از شهرستان شهریار جدا و مستقل شد. شهرستان ملارد از شمال شرقی با شهرستان فردیس و شهرستان کرج، از شمال به غرب با شهرستان اشترد استان البرز، شهرستان زرندیه از جنوب استان مرکزی و با شهرستان همسایه است. شرق کرج شهیار است.
۲۹۲۱۹