افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 30 October , 2024
3

این رژیم باعث از بین رفتن تنوع زیست محیطی می شود

  • کد خبر : 256946
این رژیم باعث از بین رفتن تنوع زیست محیطی می شود

به گزارش خبرآلین، نتایج مطالعه دانشگاه آکسفورد نشان داد که رژیم های غذایی غنی از گوشت در مقایسه با رژیم های گیاهخواری چهار برابر بیشتر گازهای گلخانه ای تولید می کنند. ایسنا در خبری نوشت: این تحقیق با استفاده از عادات غذایی بیش از 55000 نفر نشان می‌دهد که رژیم‌های غذایی بدون گوشت اثرات زیست‌محیطی […]

به گزارش خبرآلین، نتایج مطالعه دانشگاه آکسفورد نشان داد که رژیم های غذایی غنی از گوشت در مقایسه با رژیم های گیاهخواری چهار برابر بیشتر گازهای گلخانه ای تولید می کنند.

ایسنا در خبری نوشت: این تحقیق با استفاده از عادات غذایی بیش از 55000 نفر نشان می‌دهد که رژیم‌های غذایی بدون گوشت اثرات زیست‌محیطی را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهند که می‌تواند شامل کاربری زمین، استفاده از آب، خطر آلودگی آب و از بین رفتن تنوع باشد. موجود بیولوژیکی

بر اساس داده های سازمان ملل، کشاورزی یکی از محرک های اصلی جنگل زدایی و از بین رفتن تنوع زیستی است و سه چهارم زمین بدون یخ برای استفاده انسان است. علاوه بر این، سیستم غذایی ما مسئول 70 درصد مصرف آب شیرین و 78 درصد از آلودگی آن است.

نتایج یک مطالعه قبلی در سال 2015 نشان داد که انتشار مستقیم و غیرمستقیم گازهای گلخانه ای ناشی از تولید مواد غذایی تقریباً یک سوم از کل انتشار را در آن سال تشکیل می دهد. اگرچه تحقیقات قبلی نشان داده است که رژیم‌های غذایی گیاهی گازهای گلخانه‌ای کمتری تولید می‌کنند و به آب کمتری نیاز دارند، اما این مطالعات ممکن است به طور کامل نحوه و مکان تولید غذا را در نظر نگرفته باشند.

پروفسور اسکاربورو گفت: “نتایج ما با استفاده از داده های بیش از 38000 مزرعه در بیش از 100 کشور، نشان می دهد که رژیم های غذایی غنی از گوشت بیشترین تاثیر را بر بسیاری از شاخص های مهم زیست محیطی، از جمله تغییرات آب و هوایی و از دست دادن تنوع زیستی دارند.”

تأثیر محیطی گیاهخواران از نظر انتشار گازهای گلخانه ای و استفاده از زمین تنها یک چهارم رژیم غذایی غنی از گوشت است.

افرادی که از رژیم غذایی کم گوشت پیروی می کنند، بهبود قابل توجهی را نشان می دهند و حداقل 30 درصد کاهش در این اثرات زیست محیطی نشان می دهند.

محققین گفتند که دستیابی به هدف انتشار خالص صفر یک اولویت است و در حالی که انتخاب مواد غذایی می تواند بر انتشار گازهای گلخانه ای تأثیر بگذارد، دامداری مدیریت شده مزایای زیست محیطی مانند حمایت از تنوع زیستی، حفاظت از روستاییان و ایجاد درآمد برای جوامع روستایی را فراهم می کند.

۲۳۳۲۱۷

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=256946

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.