افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 30 October , 2024
0

ایران کام اسرائیل را شیرین می کند!

  • کد خبر : 415794
ایران کام اسرائیل را شیرین می کند!

در گزارش روزنامه کیهان آمده است: اگر قرار بود با به FATF بپیوندیدمشکلات اقتصادی مردم باید حل شود، زمانی که 39 بند از 41 بند بخشنامه FATF در دولت روحانی اجرا شد، شاهد لغو کلی تحریم ها بودیم. اتفاق افتاد؟ سخنگوی دولت در نشست خبری دیروز خود و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال […]

در گزارش روزنامه کیهان آمده است:

اگر قرار بود با به FATF بپیوندیدمشکلات اقتصادی مردم باید حل شود، زمانی که 39 بند از 41 بند بخشنامه FATF در دولت روحانی اجرا شد، شاهد لغو کلی تحریم ها بودیم. اتفاق افتاد؟

سخنگوی دولت در نشست خبری دیروز خود و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران FATF او مواضعی را مطرح کرد که باعث تفکر می شود.

سخنگوی دولت: موضوع FATF فشار بر مردم را به حداقل می رساند!

مهاجرانی سخنگوی دولت درباره روند حل مشکلات FATF گفت: برخی از فرآیندها زمان بر و طولانی است و باید مسیر طولانی را طی کرد. مشکل.” از بین بردن آسیب به مردم

وی افزود: تمام توان دولت بر این است که شرایط اقتصادی و معیشتی مردم را به حداکثر برسانند و در این زمینه دست از کار بر نمی دارد.

سخنگوی دولت ادامه داد: موضوع FATF یکی از همین موضوعات است که وزیر اقتصاد و دارایی هم در فضای مجازی و هم در مصاحبه های خود به تفصیل درباره این موضوع توضیح می دهد که پیگیری می کنند تا فشار بر مردم به حداقل برسد.

در پاسخ به اظهارات سخنگوی دولت چند نکته قابل ذکر است که در ادامه به اختصار به آنها می پردازیم:

FATF یا «گروه ویژه اقدام مالی» یک مکانیسم بین دولتی است که در سال 1989 توسط گروه G7 تأسیس شد. وظیفه ای که بر عهده FATF گذاشته شد، بررسی روند پولشویی در دنیا بود.

حامیان FATF پیشنهاد می کنند که این سازمان یک نهاد بین المللی است. این در حالی است که FATF یک گروه اقدام مالی است و مانند سایر سازمان های بین المللی سازمان و نهادی نیست. در واقع وضعیت مالی کشورها را رصد می کند و استانداردها و معیارهایی را برای وضعیت مالی هر کشور اعلام می کند.

ظریف: نه من و نه آقای رئیس جمهور تضمین نمی کنیم که با پیوستن به FATF مشکلات حل شود!

محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه دولت روحانیوی در عین حال در جلسه علنی شورای اسلامی درباره پیوستن به FATF اظهار داشت: نه من و نه آقای رئیس جمهور تضمین نمی کنیم که با پیوستن به FATF مشکلات حل شود. در مثالی دیگر، شایان ذکر است محمدرضا پورابحیمی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم، گفت: از آقای ظریف پرسیدم و گفتم اگر جمهوری اسلامی ایران همه تعهدات را بپذیرد، آیا ضمانتی وجود دارد. آیا از لیست سیاه FATF حذف می شود؟ اتفاق دیگری می افتد. ظریف گفت: خیر، تضمین و تعهدی وجود ندارد.

این سخنان از زبان فردی شنیده شد که خود مدافع و قهرمان پیوستن به FATF بود. کسی که از یک طرف قول بهبود شرایط اقتصادی را می داد و از طرف دیگر هر گونه بهبودی را انکار می کرد و هیچ تضمینی نمی داد!

همچنین عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی و وزیر فعلی اقتصاد، در تاریخ 11 اسفند 1396 پس از قرار گرفتن ایران در لیست سیاه FATF به صراحت اعلام کرد: قرار گرفتن ایران در لیست سیاه FATF هیچ مشکلی برای خارجی‌های ایران ایجاد نخواهد کرد. تجارت و ثبات نرخ ارز.” “

به دولت چهاردهم یادآوری می شود که ایران با آمریکا درباره تحریم ها مذاکره کرد و جلو رفت. در نهایت آمریکا تمامی تعهدات خود را زیر پا گذاشت و به طور یکجانبه از برجام خارج شد. اما غرب ایران به اعتراف خود به تمام تعهدات خود عمل کرد.

پس از خروج آمریکا از برجام، ایران به دنبال ابزاری برای خنثی کردن تحریم‌های ظالمانه آمریکا شد. تحریم هایی که نه تنها شامل حال مردم ایران می شد، بلکه بدون رحم و انسانیت علیه پروانه ها، بیماران سرطانی و سایر نیازمندان اجرا شد.

رهبر معظم انقلاب همچنین نسبت به برجام هشدار داده و تصریح کرده بودند: «بی تردید در مقابل نیات خصمانه دولت آمریکا و تقابلی که مسئولان جمهوری اسلامی در طول این مدت از آن استفاده کردند هوشیاری خود را حفظ کنید. مذاكرات در چند مورد از جلوگيري از زيان‌هاي هنگفت، اما محصول مذاكرات كه در قالب برجام شكل گرفت، داراي ابهامات و ضعف‌هاي ساختاري و موارد متعددي است كه در صورت عدم دقت و تدابير لحظه‌اي توجه لحظه ای می تواند خسارات بزرگی را برای حال و آینده کشور به همراه داشته باشد.» 1394/07/29

نتیجه اجرای FATF چه بود؟

با تمام این تفاسیر و نکات، دولت دوم روحانی و محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه وقت، بار دیگر برای پیوستن به گروه ها و مجالس غربی تلاش کردند. این بار در سازمان بین دولتی FATF!

بیلینگزلی، رئیس FATF در دولت دوم روحانی در پاسخ به سوال نماینده کنگره آمریکا با عنوان «چگونه باید بر دولت و نهادهای مالی ایران فشار بیاوریم و اطمینان حاصل کنیم که نتوانند برای خنثی کردن تحریم‌ها خللی ایجاد کنند؟» وی گفته بود: ما باید با اصرار از آنها بخواهیم که قوانینی علیه تامین مالی تروریسم و ​​پولشویی مرتبط با FATF در ایران تصویب کنند.

با این حال دولت روحانی 39 مورد از 41 پرونده دستورات FATF را اجرا کردند و نتیجه آن چیزی جز لو رفتن کانال های خنثی سازی تحریم ها و فشار شدیدتر آمریکا به برخی بانک ها و مشکلات بیشتر در زمینه تراکنش های بانکی و دو برابر شدن تحریم ها نبود.

علاقه مندان در غرب همه ایران را بر آمریکا مقدم می دارند. بارها صحبت از این بود که اگر عضو FATF شویم بهانه غرب را می پذیریم. لازم به یادآوری است که اگر کشورهای غربی ایران را پایبند به مفاد برجام نمی دانستند. در نهایت چه اتفاقی افتاد؟ این بهانه جویی های غرب و آمریکا هرگز تمام نمی شود و نخواهد بود. بر اساس اسناد متعدد، نتیجه پیوستن به FATF چیزی جز خودتحریمی نبود.

مشکل اصلی روابط بانکی خارجی که هم از نظر تاریخی و هم تحلیلی قابل اثبات است، مربوط به تحریم های یکجانبه آمریکا علیه نظام بانکی ایران است و ربطی به FATF ندارد.

رهبر معظم انقلاب درباره نحوه برخورد مجلس با کنوانسیون‌های بین‌المللی فرمودند: این معاهدات ابتدا در اتاق فکر قدرت‌های بزرگ و برای تأمین منافع و مصالح آنها و سپس با اتحاد دولت‌های همسو یا پیرو یا مرعوب تنظیم می‌شود. شکل ظاهری بین المللی داشته باشند به این صورت که اگر کشور مستقلی مثل ایران آنها را نپذیرد به شدت مورد حمله قرار می گیرند که مثلاً 150 کشور پذیرفته اند، چطور می توانید آن را رد کنید؟

رهبر انقلاب همچنین نحوه برخورد صحیح با این گونه کنوانسیون ها را تبیین کردند و افزودند: همانطور که در مورد برخی از کنوانسیون های بین المللی که اخیراً در مجلس مطرح شده است، گفتیم، شورای اسلامی که بالغ و عاقل است باید در مسائلی از جمله مستقل باشد. مبارزه با تروریسم یا مبارزه با پولشویی».

وی افزود: البته ممکن است برخی مفاد معاهدات بین المللی خوب باشد، اما اگر از عمق اهداف آنها آگاه نباشیم یا بدانیم که آنها مشکل دارند، نیازی به پیوستن به کنوانسیون ها بر اساس این مفاد نیست.

از گذشته درس بگیرید

نکته دیگر اینکه ایران از سال 2008 تا 2015 در لیست سیاه FATF قرار داشت و سپس در سال 2018 مجدداً به حالت تعلیق درآمد و در لیست سیاه قرار گرفت و دولت روحانی و ظریف اعلام کردند که در صورت عدم عضویت ایران در FATF امکان پذیر نیست. مبادله یا تجارت حتی با چین و روسیه. نتیجه چه شد؟ در آن هفت سال و همچنین پس از سال 2018 که ایران به عضویت این سازمان در نیامد و در لیست سیاه آن قرار گرفت (12 سال)، با اقدامات و دیپلماسی شهید آیت الله رئیسی و شهید دکتر امیر عبداللهیان، روابط ایران با کشورهای منطقه و همسایه کشورها افزایش یافت. آنها کشف کردند و ثابت کردند که اجازه از غرب تنها راه نوشیدن آب نیست. راهی که دولت چهاردهم نیز طی کرد و مانند دولت یازدهم و دوازدهم به مذاکره با غرب محدود نشد.

جاسوسی آمریکا و اسرائیل علیه حزب الله تحت پوشش FATF

FATF در نشست اخیر خود لبنان را در لیست خاکستری قرار داد و تحت نظارت قرار گرفت. این سازمان که با رژیم غاصب صهیونیستی مرتبط و با آن همکاری می کند، لبنان را تحت فشار قرار داده است تا از اقدامات و فعالیت های حزب الله مطلع شود.

کاملاً واضح است که رژیم صهیونیستی در شرایطی که به اهدافی که پس از طوفان الاقصی برای خود در نظر گرفته بود نرسیده و در نبرد زمینی با حزب الله لبنان نیز دچار مشکل است، سعی دارد از این سازمان برای اهداف خود استفاده کند. اطلاعات بیشتری در مورد حزب الله به دست آمد.

اینجوری به ترکستان میرسی

این معاهده دیکته شده که سعی شده بر جمهوری اسلامی ایران تحمیل شود، به وضوح هیچ سودی جز فشار اقتصادی بیشتر بر کشور نخواهد داشت.

اکنون باید رسیدگی کنیم دولت چهاردهم وی خاطرنشان کرد: دولت روحانی راهی را طی کرد که چیزی جز فشار اقتصادی بیشتر بر مردم به همراه نداشت و دست ایران را به سمت آمریکا و حامیانش چرخاند. وزیر امور خارجه زمان روحانی که خواستار مذاکره با غرب و حل مشکلات اقتصادی بود، در نهایت عضویت در این سازمان را تضمینی برای حل مشکلات اقتصادی ندانست. پس چطور می شود که سخنگوی دولت و وزیر اقتصاد و دارایی دولت چهاردهم با قاطعیت از حل مشکلات مردم با اجرا و عضویت در FATF صحبت کنند؟ مشکلات اقتصادی مردم چگونه به غرب و آمریکا ارجاع می شود؟

این مسیر مورد پسند رژیم صهیونیستی و غرب خواهد بود و در نهایت مشکلات مردم را دوچندان خواهد کرد. ما آن را در گذشته دیده ایم.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=415794

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.