به گزارش بازار، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری هفتگی خود با خبرنگاران درباره مواضع اخیر دبیرکل سازمان ملل متحد و حمایت وی از آتش بس در جنگ با مردم غزه و حق وتوی آمریکایی ها گفت. در شورای امنیت، تصریح کرد: بر اساس آمار رسمی مقامات فلسطینی در شصت و هفتمین روز از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه، 17 هزار و 997 نفر از جمله تعداد زیادی زن و کودک به شهادت رسیده اند. و 42 هزار مجروح از دیگر نتایج حملات رژیم صهیونیستی به مردم غزه است.
وی گفت: بار دیگر از دبیرکل سازمان ملل به خاطر اقدام مسئولانه اش تشکر می کنم که موضوع غزه را به شورای امنیت رساند و خواستار اقدام فوری این شورا برای حفظ صلح و امنیت بین المللی شد، اما شاهد بود اقدام تاسف بار رژیم آمریکا در وتو کردن آن، قطعنامه ارائه شده به شورای امنیت و رد درخواست جامعه جهانی و دبیرکل سازمان ملل برای توقف حملات وحشیانه صهیونیست ها علیه غزه بودیم.
سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: آمریکا بار دیگر همراهی و همراهی کامل خود را با صهیونیست ها نشان داد. ایران مواضع خود را به وضوح بیان و محکوم کرده است. دولت ایالات متحده بخشی از راه حل جنگ غزه نیست، اما بخشی از ادامه نسل کشی علیه مردم غزه است.
کنعانی تصریح کرد: دولت آمریکا نشان داد که در مقابل جامعه جهانی تنها ایستاده و از حمایت از رژیم صهیونیستی به تنهایی ابایی ندارد و با این رای نشان داد که فقط برای توقف جنگ رای منفی نداده است. ، بلکه رای موافق به ادامه بربریت. مردم مظلوم فلسطین تسلیم شده اند.
وی ادامه داد: آمریکا با این رای برخلاف میل همه افکار عمومی جهان و خواسته دبیرکل سازمان ملل متحد رفته و به تداوم وحشیگری صهیونیست ها علیه فلسطینی ها رای مثبت داده است. مردم.
سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: شورای امنیت در این مرحله حساس نتوانسته است به وظیفه خود در تامین صلح و امنیت بین المللی و جلوگیری از جنگ عمل کند. وتوی آمریکا نشان دهنده بن بست شورای امنیت و ناتوانی این شورا در انجام وظیفه است.
کنعانی گفت: بحث اصلاحات در ساختار سازمان ملل متحد و شورای امنیت این سازمان سال هاست که مطرح بوده و ایران طرف مهمی در این رایزنی ها محسوب می شود. چندین ایده وجود دارد که از مواضع ژئوپلیتیکی و ژئواستراتژیکی کشورهای عضو سازمان ملل نشات میگیرد.
و افزود: برخی از قوا با سوء استفاده از قدرت آنها را از انجام وظایف و وظایف خود باز می دارند. ما معتقدیم که ترکیب شورای امنیت باید دموکراتیک تر باشد و باید ببینیم که این شورا در تامین صلح و امنیت بین المللی کارآمدتر است.