افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 4 December , 2024
2

ایجاد شرکت های دانش در معاونت علمی فرصتی برای اشتغال زایی است

  • کد خبر : 208001
ایجاد شرکت های دانش در معاونت علمی فرصتی برای اشتغال زایی است

به گزارش بازار، سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور صبح امروز دوشنبه با حضور در هفدهمین جلسه نظارت بر ستاد وزارتخانه ها و دستگاه های اجرایی، بین مدیران معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، از خانه نوآوری و نوآوری ایران بازدید کرد. فناوری (iHiT) و همچنین سامانه شاخص‌های راهبردی این معاونت، گزارش عملکرد و اقدامات بخش‌های […]

به گزارش بازار، سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور صبح امروز دوشنبه با حضور در هفدهمین جلسه نظارت بر ستاد وزارتخانه ها و دستگاه های اجرایی، بین مدیران معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، از خانه نوآوری و نوآوری ایران بازدید کرد. فناوری (iHiT) و همچنین سامانه شاخص‌های راهبردی این معاونت، گزارش عملکرد و اقدامات بخش‌های مختلف این معاونت را استماع و توصیه‌ها و توصیه‌های کاربردی مهمی را برای ارتقای کارایی و عملکرد این مجموعه مطرح کردند.

وی با قدردانی از همه تلاش ها و اقدامات انجام شده در این دانشکده در دوره های فعلی و گذشته، با بیان اینکه کارهای بسیار ارزشمندی در این دانشکده انجام شده است، اما هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد، گفت: چشم انداز معاونت علمی معاونت علمی است. باید بیش از هر چیز پاسخگوی نیازهای کشور و وضعیت کشورهای اطراف، منطقه و عرصه جهانی باشد تا از قافله علمی جهان عقب نمانیم.

رئیسی شناسایی نخبگان و فراهم کردن شرایط رشد و توسعه آنها را از ماموریت های اساسی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برشمرد و تصریح کرد: در شناسایی این سرمایه عظیم انسانی به این بسنده نکنید که نخبگان من. من به شما اشاره می کنم، اما شما افرادی که تفکر، ابتکار و خلاقیت را در محافل علمی شناسایی کرده اید و شما را به فعالیت در بخش دولتی و خصوصی دعوت می کنند و ایده های خود را به کار و ثروت تبدیل می کنند.

رئیس جمهور با تاکید بر لزوم توانمندسازی بخش خصوصی و حمایت، هدایت و نظارت دولت بر این بخش، توسعه فناوری در کشور را مستلزم تهیه نقشه راه دانست که معاون علمی و فناوری رئیس جمهور باید در این زمینه ورود پیدا کند. در طراحی این نقشه راه بر اساس برنامه ریزی کوتاه مدت، نیازهای اساسی کشور را در بلندمدت شناسایی و با توجه به امکانات و بودجه موجود، اولویت بندی و اقدامات یا راهکارهایی برای رفع آنها ارائه شود.

رئیسی در ادامه بر لزوم همپوشانی و هم افزایی اعتبارات مختلف موجود در کشور در زمینه حمایت از فعالیت های دانش بنیان تاکید کرد و همچنین درباره لزوم گسترش سازمانی معاونت علمی و فناوری گفت: اگر معتقدید معاونت رئیس – رئیس باید تعداد نیروی انسانی را افزایش دهد. این را باید جدی در نظر بگیرید که قرار است معاونت علمی ستاد چابکی باشد که وظیفه هدایت، پشتیبانی، رصد و رصد فعالیت های علمی و دانش بنیان کشور را بر عهده دارد و بنابراین ابتدا باید یک شغل تعریف کند و سپس جذب كاركنان شود و ديگر اينكه گسترش بخش اداري نبايد مديران خود را درگير مسائل سازماني و اداري كند و از مسئوليت اصلي حمايت و تسهيل فعاليت هاي دانش بنيان غافل شود. .

رئیس جمهور همچنین ارتقای بهره وری را یکی از وظایف اصلی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان برشمرد و افزود: معاونت علمی در نقش تسریع در نهادهای مختلف کشور و ایجاد ایجاد می کند. و توسعه زنجیره فعالیت های دانش محور نقش مهمی در کمک به رفع موانع برای بهبود بهره وری در دستگاه های مختلف دارد.

رئیسی همچنین بر وظیفه معاونت علمی و فناوری دانشگاه برای نظارت و حمایت از فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و جلوگیری از تبدیل شدن بخش‌های دولتی به رقیب این شرکت‌ها تاکید کرد و اظهار داشت: جلسه بعدی شورای عالی فناوری خواهد بود. قبل از پایان سال به منظور تصویب دستور کار معاونت علمی برای ایجاد هماهنگی در مأموریت بخش‌ها و دستگاه‌های اجرایی مختلف با فعالیت‌های مبتنی بر دانش کشور در راستای توسعه و تسهیل هرچه بیشتر فعالیت‌های فناورانه انجام شد.

رئیس‌جمهور در بخشی دیگر از سخنان خود در جمع مدیران ارشد معاونت علمی و فناوری، بر لزوم ایجاد فرصت‌های شغلی برای فارغ‌التحصیلان به عنوان یکی از مهم‌ترین وظایف این معاونت با آمار دقیق از تعداد فارغ التحصیلان آماده به کار و تعداد شرکت های دانش بنیان لازم برای اشتغال آنهاست و افزود: با توجه به ظرفیت های بسیار بالای موجود در حوزه علم و فناوری در کشور، تمرکز بر حوزه اشتغال زایی باید به حدی باشد که در علاوه بر حل کامل مشکل بیکاری فارغ التحصیلان، زمینه بازگشت نخبگان به خارج از کشور نیز فراهم می شود.

«توجه و رصد اختلافات احتمالی شرکت‌های دانش‌بنیان، بخش خصوصی و دستگاه‌های اجرایی»، «تسریع و تسهیل در صدور روادید برای تردد نخبگان شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در کشور»، «ارائه بسترها». برای ورود شرکت های دانش بنیان به بورس، «بازاریابی داخلی و خارجی و تجاری سازی محصولات از شرکت های دانش بنیان»، «حساسیت ویژه نسبت به واردات غیرقانونی و جلوگیری از ورود محصولات»، «تسریع در حذف موانع اداری و کاهش مدت زمان جذب نخبگان.” «توجه به تنوع‌سازی بر اساس اولویت‌های ملی» و «بررسی و ارزیابی دقیق تأثیر سیاست‌های اقتصادی، پولی و بانکی بر توسعه بنگاه‌های دانش‌بنیان» از دیگر دستورات و توصیه‌های مهم رئیس‌جمهور به مدیران ارشد این حوزه بود. و بخش فناوری

رئیسی با تمجید از برپایی نمایشگاه دستاوردهای شرکت های دانش بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری، بر لزوم ادامه روایت پیشرفت با هدف شناخت هر چه بیشتر نسل آینده از پیشرفت و دستاوردهای کشور تاکید کرد. .

رئیس جمهور همچنین بر اهمیت مسئولیت پذیری و ریسک سرمایه گذاری در شرکت های دانش بنیان توسط صندوق نوآوری و شکوفایی تاکید کرد و تضمین اوراق این شرکت ها برای دریافت تسهیلات را از اقدامات خوب و بسیار مثبت این صندوق در این زمینه دانست. توجه.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=208001

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.