پیش از این اتحادیه عرب و کشورهای عربی نسبت به عواقب خطرناک این اقدام صهیونیست ها در رفح هشدار داده بودند.
گزارش کردن آیرین به گزارش شبکه المیادین، «احمد ابوالغیط» دبیرکل اتحادیه عرب نسبت به عواقب خطرناک حمله رژیم صهیونیستی به منطقه رفح در جنوب غزه هشدار داد.
از سوی دیگر عربستان و جنبش حماس با صدور بیانیه های جداگانه نسبت به عواقب خطرناک حمله و بمباران رفح توسط ارتش رژیم صهیونیستی هشدار دادند.
به گزارش روز شنبه ایرنا، وزارت امور خارجه عربستان با صدور بیانیه ای درباره پیامدهای بسیار خطرناک حمله و حمله به شهر رفح در نوار غزه که آخرین پناهگاه صدها هزار غیرنظامی فلسطینی است، پرداخت. وی هشدار داد: آنها به دلیل حملات وحشیانه ارتش اسرائیل مجبور به فرار از آنجا شده اند.
ریاض در این بیانیه ضمن محکومیت شدید حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی ها و جابجایی اجباری ساکنان غزه، مخالفت قاطع خود را با این هدف رژیم صهیونیستی اعلام می کند.
وزارت امور خارجه عربستان در این بیانیه بار دیگر خواستار آتش بس فوری در نوار غزه شد و تشکیل جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد را برای جلوگیری از فاجعه انسانی قریب الوقوع این رژیم ضروری دانست. تاکید کرد که مسئولیت حمایت از رژیم بر خلاف قوانین بین المللی و حقوق بشردوستانه بین المللی بر عهده این سازمان است.
حماس همچنین در بیانیهای اعلام کرد: ما از خطر ارتکاب جنایت هولناک نسلکشی توسط رژیم اشغالگر اسرائیل در شهر رفح که بیش از یک میلیون و 400 هزار شهروند آواره فلسطینی در آن زندگی میکنند، نگران هستیم و این آوارگان به عنوان اس. هشدار می دهیم که در نتیجه حملات مستمر و جنایات تروریستی وحشیانه اشغالگران صهیونیست، آنها در شرایط بد انسانی به سر می برند.
وزارت امور خارجه اردن نیز مخالفت کامل خود را با مهاجرت اجباری فلسطینیان به داخل و خارج از این کشور اعلام کرد و خواستار پایان فوری درگیری در این منطقه شد.
همچنین وزارت امور خارجه امارات اعلام کرد: ابوظبی نسبت به هرگونه اقدام اسرائیل برای عملیات نظامی در رفح که مملو از آوارگان فلسطینی است، هشدار می دهد.
قطر همچنین نسبت به وقوع فاجعه انسانی در جریان حمله رژیم صهیونیستی به شهر رفح هشدار داد و از شورای امنیت خواست تا اقداماتی را برای جلوگیری از نسل کشی فلسطینیان اشغالگر در این شهر اتخاذ کند.
وزارت خارجه قطر نسبت به وقوع یک فاجعه انسانی در صورت حمله رژیم صهیونیستی به شهر رفح در جنوب نوار غزه هشدار داد.
این وزارتخانه همچنین تاکید کرد: از شورای امنیت سازمان ملل می خواهیم که برای جلوگیری از حمله صهیونیست ها به رفح و نسل کشی فلسطینیان در این شهر اقدامات فوری انجام دهد.
وزارت خارجه قطر همچنین خواستار تامین امنیت کامل غیرنظامیان بر اساس قوانین بین المللی و حقوق بشردوستانه شد و بر مخالفت قاطع خود با هرگونه تلاش رژیم صهیونیستی برای بیرون راندن فلسطینیان از نوار غزه تاکید کرد.
نتانیاهو اخیرا اعلام کرد که عملیات زمینی در رفح ظرف دو هفته آینده آغاز خواهد شد. نخست وزیر رژیم صهیونیستی در پی اغراق های قبلی خود خواستار انهدام گردان های نظامی جنبش حماس در رفح قبل از ماه رمضان شده است.
همزمان شبکه 12 رژیم صهیونیستی نیز از اختلاف نتانیاهو و «هرزی حلوی» رئیس ستاد ارتش این رژیم بر سر عملیات احتمالی در رفح خبر داد.
گروههای مقاومت فلسطین در ۲۴ مهرماه ۱۳۹۲ عملیات غافلگیرکنندهای به نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم صهیونیستی آغاز کردند و ضربات سنگینی به صهیونیستها وارد کردند. رژیم صهیونیستی برای جبران شکست نظامی و اطلاعاتی خود در عملیات حمله الاقصی به جای همکاری با مقاومت غزه، از همان روز بمباران مناطق مسکونی، مراکز درمانی و فرهنگی در نوار غزه را آغاز کرد. که بیش از 28000 فلسطینی شهید و بیش از 67000 نفر مجروح شده اند.