به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، چند روز پیش آتش سوزی در کمپی در این شهر رخ داد لنگرود موقتی است، حادثه ای که 32 خانواده و افرادی که در حوزه آسیب های اجتماعی به ویژه اعتیاد فعالیت می کنند را در ماتم فرو برده است. اتفاقی که اما و اگرهای زیادی داشت و موضوع اردوهای اجباری کمپ هایی را که سال ها درباره آن صحبت و انتقاد می شد، تازه کرد.
اکبر رجبی مشود، مدیرعامل جمعیت تلوق بینم وانشانها که بیش از 18 سال است در راستای رفع کم خوابی در کشور تلاش می کند، گفت: اعتیاد یک بیماری است و نباید فرد معتاد را مجرم تلقی کرد. افرادی که بهبود یافته اند نسبت به افرادی که در دام اعتیاد می افتند.
وی در ادامه گفت: حادثه اردوگاه لنگرود ضربه سختی برای همه مردمی است که در این منطقه قدم می زنند، امروز 32 نفر در آتش سوختند و همه در جریان قرار گرفتند اما سال هاست که جوانان و جان بسیاری از مردم. به دلیل مسیرهای اشتباه در خواب و اعتیاد بوده اند.درمان می سوزد یعنی مصرف کنندگان ترجیح می دهند در سرما و گرما در خیابان بمانند اما تسلیم خروج اجباری و فضاهای بسته نشوند.
رجبی افزود: معتادان بیش از هر چیز به محبت، تفاهم و دلسوزی نیاز دارند نه اجبار و هیچ بیماری پشت درهای بسته درمان نمی شود. ما سالهاست که برای معتادان کارتن خواب کار میکنیم و در این سالها هیچ یک از مراکز ما درهای خود را بستهاند و همه مردم با کمال میل در آنجا ماندهاند و بهبود یافتهاند.
مدیرعامل جامعه طلوع بیشن ها تاکید کرد: متاسفانه الگوی درمان در هر شهری متفاوت است و شاید به همین دلیل است که تعداد زیادی از مصرف کنندگان به تهران پناه می برند و در تهران تحت درمان قرار می گیرند که شاید اگر درمان مناسبی با آنها انجام شود. روش ها در شهرهای آنها انجام می شود. بیایید تعداد خوابآلودها و معتادان را در پایتخت کاهش دهیم.
رجبی در پایان گفت: امیدوارم هرگز شاهد چنین حوادثی نباشیم و از این حادثه درس هایی را که باید بیاموزیم.