حسن روحانی روز گذشته (۳۰ آبان) با استانداران دولت یازدهم و دوازدهم دیدار کرد.
حسن روحانی، رئیس دولت یازدهم و دوازدهم دیروز (30 آبان) در ادامه دیدارهای مستمر خود با استانداران دولت یازدهم و دوازدهم گفت: دولت چهاردهم در شرایط سختی مسئولیت را بر عهده گرفته است. تا جایی که می دانیم در سال 92 که دولت یازدهم شروع به کار کرد، با رشد اقتصادی منفی 8.5 درصدی، تصمیم 1+5 برای جنگ با ایران، صادرات 900 هزار بشکه ای نفت در روز و تورم مواجه بودیم. 42 درصد، اما شرایط فعلی از نظر اقتصادی، سیاست خارجی و تحریمها حتی پیچیدهتر از آن زمان است.
روحانی تصریح کرد: بودجه سال آینده نشان دهنده مشکلاتی است که با آن مواجه خواهیم شد. سهم نفت در منابع بودجه عمومی 44.2 درصد و درآمدهای مالیاتی 32.7 درصد است. پیش بینی می شود روزانه یک میلیون و 850 هزار بشکه نفت به قیمت 63 دلار صادر کند، روزانه یک میلیون و 250 هزار بشکه سهم دولت، 550 هزار بشکه در اختیار نیروهای مسلح و 50 هزار بشکه برای پرداخت تعهدات در نظر گرفته شده است. فروش این مقدار نفت با توجه به شرایط ناشی از نتایج انتخابات آمریکا و شرایط حاکم بر این کشور بعید به نظر می رسد. منطقه
روحانی در خصوص مسائل منطقه گفت: اسرائیل با هدف تقویت دولت ناپایدار خود و کشاندن ایران به جنگ در تلاش است تا جنگ را در منطقه گسترش دهد. از این رو با حمله به ساختمان مجاور سفارت ایران در دمشق سعی کرد ایران را وارد جنگ کند و امروز هم می خواهد ایران را وارد یک جنگ تمام عیار کند و حتی پای آمریکا را وسط بکشد و بگذارد. کشورهای منطقه پیش روی ما هستند، اما تا کنون رهنمودها و رهنمودهای رهبران مانع از اجرای این هدف شوم شده است، هرچند که جنگ تا حدودی دامان ما را فرو برده است. امروز ما به یک برنامه جامع و محکم برای خنثی کردن اهداف اسرائیل نیاز داریم. اسرائیل تاکنون در تمامی ادعاهای خود مبنی بر نابودی حماس و حزب الله لبنان و آزادسازی اسرا در مدت کوتاهی چند ماهه شکست خورده است، هرچند خسارت های زیادی به حماس، حزب الله و جهاد اسلامی وارد شده است، اما اسرائیل به نتیجه رسیده است. هدف آن اهداف نیامد و هرگز نخواهد آمد.
رئیس دولت یازدهم و دوازدهم با اشاره به نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و پیروزی دونالد ترامپ گفت: رویارویی با دولت آینده آمریکا نیازمند برنامه ریزی دقیق است. ترامپ در سال 2017 تصمیم به سرنگونی جمهوری اسلامی گرفت. در آن زمان بحث آنها فقط ضربه زدن به برجام یا جلوگیری از فروش نفت ایران نبود. مشاور امنیت ملی آمریکا به صراحت اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران ۲۲ بهمن امسال را که دنیا شاهد شکست آمریکا در این توطئه بود، جشن نمی گیرد. اگر در دولت یازدهم موفق به رفع تحریم شدیم، در دولت دوازدهم با رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و حمایت مردم توانستیم نظام را در برابر توطئه آمریکا و صهیونیست ها حفظ کنیم. رژیم دولت دوازدهم دولت مقاومت و مقاومت بود. ما اجازه ندادیم ترامپ موفق شود ضربه بزرگی به ایران وارد کند و اگرچه او از کشاندن ایران به جنگ بی میل نبود، اما در این هدف نیز او را ناکام گذاشتیم. در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد در سال 2017 به ریاست ترامپ، 12 عضو از 15 عضو در مقابل ترامپ ایستادند و از برجام حمایت کردند. ترامپ در مرحله بعدی تلاش کرد تا از لغو تحریم تسلیحاتی ایران در سال 2020 جلوگیری کند که باز هم ناکام ماند. وی در طرح زیر تلاشهای زیادی برای اجرای طرح فعالسازی در رابطه با برجام انجام داد که به نتیجه نرسید. ترامپ در این 3 سال در تمام برنامه های سیاسی علیه ایران با شکست تحقیرآمیزی مواجه شد.
و افزود: ترامپ یک بار سعی کرد ما را مجبور کند. او 4 سال ایران را رهبری کرد و انواع توطئه ها را آغاز کرد، اما به اهداف خود نرسید. البته شرایط فعلی کمی متفاوت است اما همچنان می توان با برنامه ریزی این مسیر سخت را طی کرد. اگرچه به دلیل مشکلات منطقه کار دشوارتر است، اما این بدان معنا نیست که نمی توانیم بر این مشکلات فائق آییم. با توکل به خدا، وحدت و وحدت ملی و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب می توان بار دیگر دشمنان را شکست داد و توطئه های شوم آنان را خنثی کرد.