به گزارش رکنا و به نقل از ایرنا، جعفر میادفر اورژانس را نهادی مستقل و سودآور دانست و گفت: از آنجایی که اورژانس موجب افزایش اعتماد اجتماعی در بین آحاد جامعه شده است، تقویت ناوگان آن موجب افزایش رضایتمندی مردم می شود.
وی با بیان اینکه اورژانس در خط مقدم حوزه سلامت قرار دارد، افزود: خدمات اورژانس در مواقع اضطراری به صورت رایگان ارائه می شود و تاخیر در ارائه خدمات قابل جبران نیست.
میادفر خواستار اولویت بندی اورژانس در برنامه های وزارت بهداشت شد و افزود: با توجه به اینکه رئیس جمهور سابقه حضور در این وزارتخانه را نیز دارد، به نظر می رسد شناخت کافی از نیازهای این معاونت داشته باشد.
وی بزرگترین چالش اورژانس را خستگی ناوگان و کمبود نیروی انسانی دانست و گفت: سه هزار آمبولانس فرسوده در کشور داریم که نیاز به نوسازی دارند.
رئیس سازمان اورژانس کشور توسعه مناسب اورژانس هوایی در سال های اخیر را مورد تاکید قرار داد و افزود: 54 پایگاه اورژانس هوایی در کشور فعال هستند که از این تعداد 2 فروند هواپیمای بال ثابت و 52 پایگاه دارای بالگرد اورژانس هستند.
میعادفر با یادآوری اینکه اورژانس هوایی در دنیا بسیار پرهزینه است، خاطرنشان کرد: در بودجه سالانه ردیف بودجه مشخصی برای اورژانس هوایی نداریم که باید در نظر گرفته شود.
وی گفت: در مواقع اضطراری به حدود 4 هزار آمبولانس و 6 هزار پرسنل نیاز داریم که این امر نیازمند همکاری همه دستگاه های دولتی است.