به گزارش ایلنا، متن سخنان حسین امیرعبداللهیان در این نشست به شرح زیر است:
نام خدای مهربان
جناب رئیس جمهور محترم
خانم ها و آقایان
حدود پنج ماه از حملات مرگبار رژیم اسرائیل به غزه و نسل کشی در این منطقه کوچک می گذرد. در این مدت بیش از 30 هزار نفر در غزه جان خود را از دست دادند که 70 درصد آنها زن و کودک بودند. انجام دادن. این ها وحشتناک ترین آمار کودک کشی در تاریخ بشر است.
در حال حاضر نسل کشی ساکنان غزه بر دو نوع است: کسانی که در اثر حملات و بمباران ارتش صهیونیستی جان خود را از دست دادند و آنهایی که در اثر قحطی رژیم اسرائیل آرام آرام جان خود را از دست دادند. این وضعیت در شمال نوار غزه بسیار وخیم تر است و حدود 600000 فلسطینی که این منطقه را ترک نکرده اند فرزندان خود را با گیاهان و برگ درختان تغذیه می کنند. در نتیجه حمله مستقیم و عمدی رژیم اسرائیل به بیمارستان ها، فضا، دارو و تجهیزات پزشکی کافی برای درمان ده ها هزار فلسطینی مجروح در غزه وجود ندارد. مجروحان و حتی کودکان بدون بیهوشی تحت عمل جراحی قرار می گیرند و به دلیل شرایط بد بهداشتی، بیماری های عفونی هر روز جان افراد بیشتری را تهدید می کند.
فاجعه دیگری که در غزه رخ می دهد، آغاز برنامه تهاجم گسترده این رژیم به رفح است، منطقه ای که اکنون نیمی از جمعیت انسانی نوار غزه در آن پناه گرفته اند.
آقای رئیس؛
بدون شک این دوران با تمام رنج و تلخی برای ملت مظلوم و مقاوم فلسطین خواهد گذشت. اما شکل و کیفیت نقش تک تک کشورها و سازمان های بین المللی در رابطه با این نسل کشی آشکار در تاریخ ثبت خواهد شد.
ما معتقدیم ارسال سلاح برای ادامه نسل کشی در غزه اشتباهی نابخشودنی است و قطع هرگونه همکاری به ویژه در زمینه های اقتصادی و تجاری با رژیم آپارتاید اسرائیل، فوری ترین اقدامی است که همه دولت ها و کشورها باید انجام دهند. .
رژیم اسرائیل هیچ حقی برای مردم فلسطین قائل نیست و حتی به دنبال وادار کردن ساکنان غزه و کرانه باختری به مناطقی از خاک مصر و اردن است. اما جهان شاهد بوده است که مردم غزه با وجود شدت جنگ و پیامدهای سخت آن، هرگز حاضر به پذیرش مهاجرت اجباری نشده اند.
متأسفانه سیاست های نادرست و راهبرد نادرست آمریکا و انگلیس هر روز دامنه جنگ را در منطقه گسترده تر می کند. آمریکا و انگلیس که بارها خواستار کنترل دامنه تنش و بحران در منطقه شده اند، با نقض حاکمیت یمن و حملات مکرر نظامی، عملا دامنه درگیری را گسترش داده اند و آمریکا باید مسئولیت آن را بپذیرد. عواقب آنها. . و پاسخگو باشد.
ما معتقدیم که راه حل در پایان فوری نسل کشی در غزه و پایان دادن به جنایات جنگی در کرانه باختری نهفته است. راه حل در جنگ نیست. مقاومت مردم فلسطین این را نشان داده است. مطمئناً جنگ هرگز از طریق جنگ پایان نخواهد یافت.
به جای اینکه از دیگران بخواهد خویشتن داری کنند، ایالات متحده باید خود را از دامی رها کند که رژیم اسرائیل سعی دارد آن را به جنگی گسترده تر بکشاند. تاکید می کنم که کشتار مردم فلسطین به ویژه در غزه تا به اصطلاح نمی تواند متوقف شود. “نابودی کامل حماس“ ادامه بده، زیرا این لحظه هرگز نخواهد آمد. حماس و مقاومت جنبشی آزادیبخش و مظهر آرمان ملت فلسطین برای رهایی از اشغال و ایجاد یک کشور کامل فلسطینی است.
جمهوری اسلامی ایران همواره قاطعانه از ملت فلسطین در برابر اشغالگری مبتنی بر قوانین بین المللی و حق تعیین سرنوشت دفاع کرده و خواهد کرد.
صهیونیست ها به دنبال پایان دادن به ملت فلسطین هستند. در تاریخ بشریت هیچ ملتی سرزمین خود را رها نکرده است و در مورد فلسطین نیز چنین خواهد بود. ما معتقدیم که آینده فلسطین از طریق گفتگوهای فلسطینی-فلسطینی مشخص خواهد شد و نقشه ها و نسخه های تحمیلی با شکست مواجه است. تمام تلاشهای منطقهای و بینالمللی برای حل مسئله فلسطین باید با در نظر گرفتن این واقعیت دنبال شود که سرزمین فلسطین متعلق به مردم فلسطین است و بنابراین هر تصمیمی در مورد آینده فلسطین باید توسط خود فلسطینیها گرفته شود.
در این زمینه و در چارچوب حق تعیین سرنوشت، همانطور که اخیراً در دیوان بین المللی دادگستری تاکید کردیم، طرح خود را برای برگزاری همه پرسی با حضور تمامی ساکنان اصلی فلسطین اعم از مسیحیان، یهودیان ارائه کرده ایم. و مسلمانان و ما آن را در سازمان ملل ثبت کرده ایم.
اکنون نیز راه حل چگونگی مدیریت غزه پس از جنگ با توجه به ما توافقات فلسطین و فلسطین را می شناسیم. از این نظر، ما به عنوان دولت ها و سازمان های بین المللی می توانیم از ایده های دموکراتیک مورد توافق رهبران فلسطینی و انتخابات مورد نظر فلسطینی ها حمایت کنیم.
آقای رئیس؛
در خاتمه تاکید می کنم همانطور که در گفت و گوی اخیر خود با دبیرکل سازمان همکاری اسلامی و همتایان وی از برخی کشورهای اسلامی تاکید کردم، لازم است در شرایط کنونی، سازمان همکاری اسلامی به عنوان صدای امت اسلامی که مبتنی بر فلسطین آرمانی است، پایدار و متحرکتر باقی مانده است. در این زمینه پیشنهاد برگزاری نشست شورای وزیران امور خارجه سازمان همکاری اسلامی و آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای میزبانی این نشست را تکرار می کنم.
خانم ها و آقایان
آنچه امروز در انفعال شورای امنیت سازمان ملل متحد در قبال نسل کشی غزه می بینیم فاجعه دیپلماتیک قرن است و ادامه جنایات جنگی اسرائیل و گسترش دامنه جنگ و پیامدهای آن تهدیدی واقعی برای جامعه جهانی است. صلح و امنیت.
ممنون بخاطر وقتی که گذاشتید.
انتهای پیام/