افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 15 November , 2024
2

انتقادات مختلف از یک روحانی در مراسم سالگرد شهید مطهری/ برخی مردان که معرفتشان زیاد می شود از نماز می ترسند.

  • کد خبر : 252159
انتقادات مختلف از یک روحانی در مراسم سالگرد شهید مطهری/ برخی مردان که معرفتشان زیاد می شود از نماز می ترسند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مراسم چهل و پنجمین سالگرد شهادت آیت الله مرتضی مطهری بعد از ظهر پنجشنبه در مسجد جامع نارمک برگزار شد. در این مراسم که به همت خانواده شهید مطهری و ستاد سالگرد برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین احمد ناطق نوری، علی، محمد و مجتبی مطهری، علی لاریجانی، محسن هاشمی و چند […]

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مراسم چهل و پنجمین سالگرد شهادت آیت الله مرتضی مطهری بعد از ظهر پنجشنبه در مسجد جامع نارمک برگزار شد. در این مراسم که به همت خانواده شهید مطهری و ستاد سالگرد برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین احمد ناطق نوری، علی، محمد و مجتبی مطهری، علی لاریجانی، محسن هاشمی و چند نفر حضور داشتند.

به نقل از جماران، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدرضا هاشمی تهرانی در این مراسم سخنان خود را با موضوع علم و دانش و جایگاه عالم دین در جامعه آغاز کرد و گفت: در زندگی امام جعفر صادق (ع) (ع) جهل بزرگ ترین بیماری بود. ممکن است انسان در کلام خود ادعای دینداری کند، اما تا زمانی که از توحید و ولایت غافل و جهل باشد و حق را از باطل تشخیص ندهد، دینداری او ارزشی ندارد.

وی با اشاره به روایت جالبی که در میان روایات دقیق اهل بیت (علیهم السلام) یافت شد، گفت: از پیامبر اکرم (ص) سؤال شد که کدام عمل از همه با فضیلت تر است؟ حضرت فرمود: با فضیلت ترین عمل، شناخت خداست. سؤال كننده تعجب كرد و گمان كرد كه پيامبر سؤال او را نفهميده و دوباره سؤال كرد. حضرت نگاه کرد و دوباره فرمود همان جواب را داد. سؤال کننده تعجب بیشتری کرد و گفت: من عمل را می خواهم، اما شما چیز دیگری به من می دهید. حضرت فرمودند اگر کسى نه معرفتى به خدا داشته باشد، نه علمى به توحید داشته باشد، نه علمى داشته باشد، کمترین عمل او مورد قبول خداوند است. ولى كسى كه نداند چه كسى را مى‏پرست و معرفتى به خدا و حقيقت توحيد ندارد، براى او ناشناخته است، هر چه بكند، فايده اى ندارد.

هاشمی تهرانی با بیان اینکه علم و دانش حقیقتی است که ائمه اطهار بارها به شیعیان توصیه کرده اند، تصریح کرد: عاشق شیعه بی سواد و بی سواد به درد اهل بیت(ع) نمی خورد. معارف غنی اهل بیت (ع) با آنچه در کتاب های خود می خوانیم متفاوت است. اهل بیت (علیهم السلام) در تربیت شیعیان مسیر خاصی را طی کردند. شیعه و محب جاهل چه سودی دارد؟

این سخنران با بیان اینکه یکی از ویژگی های بارز و منحصر به فرد استاد مطهری این بود که سطح منبر را در بالاترین حد خود نگه داشت، ادامه داد: استاد مطهری به جایی می رفتند که منبر را پایین می آوردند و محتویات آن را به منبر تبدیل می کردند. کتاب . علم شیعه در آن زمان برخی از این کتاب ها 40، 50 و 60 بار چاپ می شد.

استاد مطهری سطح عالم دین را حفظ کرد. چه حسی دارد که بنشینیم و رویاها، خاطرات و داستان های شخصی را تعریف کنیم؟ باید از استاد مطهری یاد بگیریم.

حجت الاسلام هاشمی تهرانی گفت: ابان بن تقلب از بزرگ ترین اصحاب اهل بیت بود. کسی که امام صادق (ع) برای او احترام خاصی قائل بود. ذهبی از قدرتمندان اهل سنت نقل می کند که ابان بن تغلب در مسجد النبی و مدینه بیشتر از امام صادق (ع) مورد احترام بود. همه مسلمانان از هر فرقه ای به این شخصیت بزرگ آن زمان احترام می گذاشتند. امام صادق (علیه السلام) بارها می فرمایند رحمه الله ابان بن تغلب، او 40 هزار حدیث از پدرم امام باقر (علیه السلام) را حفظ کرده است و مکرراً می فرماید که اگر آبان نبود، احادیث امام باقر (علیه السلام) بود. ) گم می شد. شیعه بودند و برای احیای اهل بیت تلاش می کردند.

این سخنران مذهبی افزود: هیئت گرفتن و اقامه نماز جماعت بسیار خوب است اما کاری که تک تک ما موظف به انجام آن هستیم این است که ابتدا معارف اهل بیت (علیهم السلام) را بیاموزیم و به نسل بعد منتقل کنیم.

وی با اشاره به اینکه بحث حجاب یکی از معضلات رایج امروزی در جامعه ماست، گفت: بسیاری از بزرگان و مسئولان نظام نگران حجاب هستند. اگر معارف دینی در سطوح مختلف تدریس می شد و با این جوانان صحبت می شد، ما اینجا نبودیم. آیت الله مطهری با همه مخالفان بحث می کرد. بحث های مفصل، بدون دیوانه شدن. اسلام می‌خواهد که انسان اینقدر قدرت پیدا کند و چنین معرفت عمیق دینی ارائه کند و می‌گوید هر کسی که در آن شبهه‌ای دارد بپرسد. این ویژگی مکتب شیعه و امام صادق (ع) است. علمای دین ما اینطور بودند.

هاشمی تهرانی گفت: تهران بزرگانی را دیده است. مرحوم ابوالحسن رفیعی قزوینی، مرحوم شاه آبادی در تهران منبرهای معارف عمیق می دادند و پامنبری ها طلبه نبودند، بازاریان تهران بودند. مرحوم آیت الله میرزا عبدالکریم روشن برای مردم چهارراه سیروس توحید را تشریح می کرد.

وی با ابراز تأسف از اینکه امروز در فضای واقعی و مجازی هش با علما، تصریح کرد: علمای ربانی در برخی جاها رها شده اند. هیئات مذهبی اغلب منبر ندارند. آقا مداح می آید، مراسم شیردهی انجام می دهند و تمام.

حجت الاسلام هاشمی تهرانی در پایان گفت: برخی از آقایانی که علمشان در حال افزایش است، رغبتی به روضه خوانی ندارند، اما شأن خلیل القدر مرحوم آقای مطهری در اوج درایت ایشان و استاد بود. از همه حوزه ها و دانشگاه ها وقتی بالای منبر می خواند، بعد در روضه سیدالشهداء گریه می کرد و ثابت می کرد که اگر در اوج علم و معرفت باشی، تنها راه رستگاری، انحصاری است. راه رحمت واسعه حضرت سیدالشهدا (ع).

۲۷۲۱۸

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=252159

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.