افزونه پارسی دیت را نصب کنید Monday, 25 November , 2024
3

امید زنان تاجر قم به بازارهای دائمی آیا روزهای بهتری از «شمیم» در راه است؟

  • کد خبر : 225356
امید زنان تاجر قم به بازارهای دائمی آیا روزهای بهتری از «شمیم» در راه است؟

هیفا پردل، بازار: واژه «کار» این روزها همه اقشار جامعه را درگیر خود کرده است تا بتوانند در دنیای بی رحم امروز که از مشکلات اقتصادی و اجتماعی رنج می برد بدون دست درازی به کسی و داشتن حقوق و مزایایی در مقایسه با دریافتی که برای انجام دادن چرخ دستی دارند، به سلامتی خود […]

هیفا پردل، بازار: واژه «کار» این روزها همه اقشار جامعه را درگیر خود کرده است تا بتوانند در دنیای بی رحم امروز که از مشکلات اقتصادی و اجتماعی رنج می برد بدون دست درازی به کسی و داشتن حقوق و مزایایی در مقایسه با دریافتی که برای انجام دادن چرخ دستی دارند، به سلامتی خود بپردازند. از زندگی در این میان زنانی هستند که با مشکلاتی در اداره امور مالی خانه و خانواده خود دست و پنجه نرم می کنند، زنانی که نان آور خانه هستند و به آنها «زنان خودکفا» می گویند.

زنان خودمراقبتی یا انفرادی یا کارآفرینان قمی برای برون رفت از مشکلات اقتصادی و چرخش اقتصاد خانه و خانواده نیازمند حمایت و حمایت مسئولان هستند. زنانی که در پیچ و خم قوانین با فعالیت اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کنند و تنها انتظارشان حمایت است، زیرا توانایی کافی برای تغییر زندگی خود را دارند.

راه اندازی نمایشگاه

اما گاهی اوقات آنها نمی توانند در میان هزارتوها و قوانین اداری اعتبار خرد دریافت کنند یا فقط به مکانی برای فروش محصولات تجاری خود نیاز دارند که هم اقتصاد محلی و هم اقتصاد کشور را تغییر دهد. زنان تاجر قمی سال‌هاست که منتظر ایجاد بازارهای دائمی از سوی مسئولان هستند، اما روزگار سختی است.

با خبر شدیم که اداره کل اوقاف و امور خیریه استان طرحی به نام «شمیم خمیت» را با هدف شناسایی; آموزش، توانمندسازی و اشتغال زایی برای اقشار آسیب پذیر جامعه اجرا شده است و نمونه موفق این طرح برگزاری نمایشگاهی برای نمایش توانمندی های زنان کارآفرین یا سرپرست خانوار است تا بتوانند محصولات خود را در محیطی آزاد به فروش برسانند. . یا با هزینه بسیار کم

رنج زنان نان آور خانه

در گوشه و کنار این نمایشگاه می توان زنان توانمندی را در زمینه های مختلف از جمله مشاغل خانگی مشاهده کرد. هنری؛ از صنایع دستی و انواع سویشرت ها و محصولات ارگانیک گرفته تا خیاطی و زیورآلات، محصولات آن ها که حاصل تلاش و توانمندی آنهاست به نمایش گذاشته می شود و امیدوارند بازدیدکنندگان از آنها خرید و حمایت کنند.

این زنان سرپرست خانواده که نان آور خانواده هستند از قوانین بانکی و نظام مشاغل خانگی گلایه داشتند تا بتوانند چرخ خیاطی بخرند و برای راه اندازی کسب و کار تسهیلات بانکی بگیرند.

در گوشه ای از این نمایشگاه، غرفه ای که شال و جوراب می فروخت، با خانمی به نام نجمه سادات طباطبایی آشنا شدم. او می گوید: من نان آور خانواده هستم و در اسنپ کار می کردم و امرار معاش می کردم اما ماشینم فرسوده شده و با مشکلاتی مواجه شدم و الان وارد فروش هستم. من از طرف کارفرما در این نمایشگاه شرکت می کنم و تنها درصد کمی از فروش این محصولات را دریافت می کنم.

وی می افزاید: با وجود اینکه در رشته ملیله و قلاب بافی توانمند هستم، اما آیا با این هنرها می توان بار مالی یک خانواده را به دلیل اجاره نشینی و مشکلات مالی کم کرد؟ برای مجوز نیاز به پشتیبانی داریم. آنقدر در پیچ و خم قوانین گم می شوم که ناامید می شوم. به من گفته شد که برای دریافت وام وارد سیستم شوم، اما سیستم به اشتباه دهک من را شارژ کرد.

امید زنان تاجر قم به بازارهای دائمی

کبری عطایی هنرمند مینیاتور که 7 سال است در این حرفه فعالیت می کند نیز به خبرنگار بازار گفت: من در زمینه مینیاتور کار می کنم، این هنر کار سختی است، برای فروش محصولاتم به یک مکان دائمی نیاز دارم، خیر. قدرت حضور در نمایشگاه ها را ندارید زیرا هزینه غرفه ها بسیار بالاست.

بزرگتر مرد کوچکی است که نان آور خانه است.

در گوشه ای دیگر از نمایشگاه، غرفه فروش محصولات گوشتی ارگانیک، سوسیس و کالباس نظرم را جلب می کند. دکه ای که توسط یک خواهر و برادر نوجوان اداره می شود. این نوجوان خود را محمدمهدی هاشمی معرفی کرد و گفت: در زمینه تولید سوسیس و کالباس طبیعی و کاملا ارگانیک و فرآورده های گوشتی فعالیت می کنیم و زمینه اشتغال 5 نفر را فراهم می کنیم.

طرح شمیم ​​برای کمک به زنان سرپرست خانوار رسیده است

می‌گوید: از مسئولان می‌خواهیم از سرمایه‌گذاری ما حمایت کنند، در صورت حمایت، با توسعه کارگاه فرصت‌های بیشتری برای اشتغال‌زایی خواهیم داشت.

در بازدید از بیشتر غرفه ها، درخواست همه این بانوان کارآفرینی که با تلاش و پشتکار توانسته اند چرخه اقتصادی خانواده را برگردانند، ایجاد بازارچه برای فروش محصولات خود و یا مجوز حضور در نمایشگاه هایی است که هزینه های حضور در آن هزینه شده است. استند متناسب با توان مالی شماست. این زنان سرپرست خانواده که نان آور یک خانواده هستند از قوانین بانکی و نظام مشاغل خانگی برای خرید چرخ خیاطی و دریافت تسهیلات بانکی برای راه اندازی کسب و کار گلایه کردند.

امید زنان تاجر قم به بازارهای دائمی

طرح شمیم ​​خمت با هدف اشتغال و توانمندسازی

مجری طرح شمیم ​​خمیت که رویکرد جهادی را در قبال اقشار آسیب پذیر و زنان حمایت کننده از خود با برگزاری نمایشگاه ها اتخاذ کرده است، در گفت و گو با خبرنگار بازار گفت: «شمیم خمیت» یک طرح ملی است که توسط اوقاف و امور خیریه ایجاد شده است. سازمانی با هدف شناسایی و آموزش، توانمندسازی و ایجاد اشتغال و حمایت از کارآفرینان اجرا شده است و این نمایشگاه نیز در ۱۲۰ غرفه با محوریت فروش محصولات دست ساز و صنایع دستی فعال است.

شهبازی: اکثر زنانی که توانایی تامین هزینه های خود را دارند با تلاش توانسته اند به خود متکی شوند، اما به دلیل کارآفرین بودن نیاز به اسپانسر دارند، اما نیاز به حمایت مالی مسئولان دارند و بیشتر آنها نیاز به سرمایه در گردش دارند.

میشم شهبازی اهوازی می افزاید: این نمایشگاه را در 120 غرفه با حضور بیش از 200 نفر راه اندازی کردیم که برخی غرفه ها توسط دو مالک مدیریت می شود تا افراد و گروه های هدفی که توانمند هستند اما درآمد مالی ندارند برای فروش محصولات خود توانمند شوند. مردم اعم از زن و مرد، سرپرست خانواده و یا خدمتگزار و همسایه بقاع متبرکه و یا خانواده روحانیت و یا از اقشار کم درآمد هستند.

و می افزاید: برخی از غرفه های این نمایشگاه 500 هزار تومان قیمت داشت و بیشتر غرفه ها به صورت رایگان در اختیار این افراد قرار گرفت و طبق نظرسنجی 90 درصد غرفه داران به فروش خوبی دست یافتند.

امید زنان تاجر قم به بازارهای دائمی

زنانی که از بغل خود نان می خورند

شمیم خمت، مدیر این طرح با اشاره به مشکلات زنان خود سرپرست می گوید: اکثر این زنان توانمند با تلاش خود توانسته اند به خود متکی شوند اما به دلیل کارآفرین بودن نیاز به اسپانسر دارند اما این کار را انجام می دهند. بدون نیاز به اسپانسر، حمایت مالی از سوی مسئولین و اکثر آنها نیاز به سرمایه در گردش دارند، حتی نمی توانند چرخ خیاطی برای امرار معاش بخرند. امیدوار بودیم مسئولان از این طرح و نمایشگاه حمایت کنند.

وی در پاسخ به این سوال که بیشترین درخواست این زنان وجود بازارچه دائمی چیست و سازمان اوقاف چه برنامه ای برای این امر دارد، می افزاید: با رایزنی هایی که با مدیرکل اوقاف و امور خیریه قم و معاونان وی انجام شد، تصمیم گرفته شد. باید همراه با همه بقاع متبرکه و امامزادگان استان قم، بازارچه دائمی برای فروش محصولات و ایجاد اشتغال برای بانوان ایجاد شود تا اقتصاد خانواده رونق یابد.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=225356

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.