بخشی از این کتاب نوشته محسن بیسادی به تاریخچه نقش موسولینی در برگزاری این جشنواره می پردازد. در قسمت اول جشنواره پس از جنگ جهانی دوم، در فصل «تاریخچه جشنواره کن» چنین آمده است: «در آغاز سال 1940 علیرغم اعلام جنگ و بسیج ملی، مقامات کن به سرپرستی فیلیپ ارلانگر، در جبهه دیپلماتیک، فرانسه تصمیم گرفت که در کمال تعجب، به توافقی با ایتالیا دست یابد جشنواره فیلم در فرانسه با جشنواره فیلم ونیز همزمان نبود.
اما تصمیم بر این شد که جشنواره برگزار نشود. در 10 ژوئن، موسولینی به فرانسه و بریتانیا اعلام جنگ کرد و جشنواره کن را که قبلاً به دلیل مشکلات لجستیکی ناشی از جنگ با مشکل مواجه شده بود، به طور کامل لغو کرد. مشکلاتی مانند کمبود اعتبار، تدارکات به هم ریخته، کمبود مواد فیلم و شرایط سخت حمل و نقل که ستارههای فرانسوی و خارجی را از سفر منصرف میکرد، جشنواره را غیرممکن کرد. مشکل بزرگ دیگر این بود که ارتش خواستار محل برگزاری جشنواره، کازینو شهرداری بود.
کتاب «جشنواره کن» در 9 فصل به موضوعاتی چون «جشنواره کن از منظر آمار و ارقام»، «بنیان گذاران و صاحبان»، ساختار و بخش های جشنواره، «الگوی تأمین مالی»، «رویکردهای محتوا» می پردازد. “. ، «نقش های جشنواره کن در «نظام حاکمیت سینما» و «سوگیری های ایدئولوژیک و سیاسی».
جدیدترین اثر بنیاد سینمایی فارابی در 500 نسخه و 195 صفحه منتشر شده است.
۲۲۰۵۷