افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 6 November , 2024
2

افزایش هزینه های تولید با کاهش ارز ترجیحی.

  • کد خبر : 214909
افزایش هزینه های تولید با کاهش ارز ترجیحی.

به گزارش رکنا از اصفهان؛ آلبرت بغزیان با اشاره به اینکه این مصوبه مجلس باعث افزایش تورم می شود، تصریح کرد: هدف از تخصیص ترجیحی ارز تامین کالاهای اساسی از جمله نهاده های دامی، مواد اولیه و دارو برای اقشار کم درآمد و خانوارهای ضعیف اقتصادی است، بنابراین اگر نرخ شما افزایش می یابد یا […]

به گزارش رکنا از اصفهان؛ آلبرت بغزیان با اشاره به اینکه این مصوبه مجلس باعث افزایش تورم می شود، تصریح کرد: هدف از تخصیص ترجیحی ارز تامین کالاهای اساسی از جمله نهاده های دامی، مواد اولیه و دارو برای اقشار کم درآمد و خانوارهای ضعیف اقتصادی است، بنابراین اگر نرخ شما افزایش می یابد یا تخصیص شما کاهش می یابد، فشار هزینه زیادی بر خانواده های کم درآمد وارد می شود.

وی افزود: به نظر می رسد این کاهش به دلیل عدم مدیریت و نظارت خوب دولت بر تخصیص ارز باشد، چرا که شاهد اتفاقاتی مانند فروش چای و کالا با قیمت ارز آزاد در اختیار مردم بوده ایم. در واقع مشکل متوجه دولت است که باید نظارت را تقویت کند تا برخی افراد رانت نشین نشوند.

این کارشناس اقتصادی با تاکید بر اینکه دولت باید نظارت ها را تقویت کند، ادامه داد: اگر تخصیص ارز به کالاهای اساسی کاهش یابد، این امر به هزینه ها فشار وارد می کند و تورم ایجاد می کند، بسیار ضعیف است و قطعا این محصولات با توجه به تغییر قیمت ها گران می شوند. نرخ ارز ترجیحی

وی با اشاره به تاثیرات این تصمیم در بخش تولیدی گفت: در بخش تولیدی از آنجایی که مواد اولیه کالای اساسی محسوب می شود، این کاهش نرخ ارز به قیمت تمام شده تولید منتقل می شود، در این صورت کارگاه های کوچکی که انجام می دهند. نمی تواند به کار ادامه دهد ورشکسته و تعطیل است و کارگاه های بزرگ معمولا اگر قیمت را زیاد نکنند می توانند کیفیت کار را کاهش دهند یا کمتر بفروشند که به نوعی باعث افزایش قیمت می شود که خلاف تولید است. .

قیمت دلار و قیمت یورو در بازار فعلیبغزیان با بیان اینکه به دلیل کمبود نقدینگی یا کاهش عرضه ارز ترجیحی، گرفتن پول از سفره مردم بی انصافی است، تصریح کرد: دولت به جای دست زدن به سفره مردم باید هزینه های خود را مدیریت کند و فرارهای مالیاتی را پیگیری کند. به دلیل کمبود نقدینگی

زمان مناسبی برای افزایش نرخ سپرده های بانکی نبود!

وی در ادامه به افزایش نرخ سود اوراق گواهی سپرده ویژه بانک ها به 30 درصد اشاره کرد و توضیح داد: زمان مناسبی برای افزایش سود سپرده های بانکی نبود، این کار باید در شرایط عادی انجام می شد نه با شرایط. جاری. وقتی نرخ ارز بالا رفته و حساب های بانکی به دلار و طلا و زمین و خودرو خالی می شود، اکنون زمان ایجاد بازار جذاب دیگری به نام گواهی سپرده با سود 30 درصد نیست زیرا باید فکر کنید که کجا خواهند بود. پول از واضح است که این سودی که قرار است توسط بانک های عامل پرداخت شود، توسط وام گیرنده دریافت و جبران می شود، در غیر این صورت، بانک ضرر می کند و در صورت عدم جبران، وام گران شده و در نهایت به بانک منتقل می شود. قیمت تمام شده محصولات . .

این استاد دانشگاه با اشاره به تجربه قبلی افزایش نرخ سپرده بانکی افزود: زمانی که نرخ سود سپرده از 18 به 23 درصد رسید، شاهد بودیم که بانک ها سود وام های پرداختی را تا 27 درصد محاسبه و برداشت می کردند، پس از آن زمانی که سود وام پرداخت شده بود. در سپرده به 30٪ افزایش می یابد. بانک ها مطمئنا سود وام را به 35 درصد یا بیشتر خواهند رساند که به معنای افزایش نرخ سود آزاد یا کاهش بازار است که در نهایت تولید و مصرف کننده را تحت فشار قرار می دهد. .

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=214909

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.