افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 5 December , 2024
2

افزایش امید به زندگی با توسعه صنعت داروسازی؛ لزوم اصلاح قوانین برای بهبود نظام سلامت کشور

  • کد خبر : 158877
افزایش امید به زندگی با توسعه صنعت داروسازی؛  لزوم اصلاح قوانین برای بهبود نظام سلامت کشور

بازار؛ گروه صنعتی: عباس کبریایی زاده رئیس فدراسیون اقتصاد سلامت با اشاره به اینکه مجموعه ها در صورت فعالیت سیستمی می توانند عملکرد مناسبی داشته باشند در نشست اقتصاد دارویی اظهار داشت: اگر کوچکترین تغییری در روند فعالیت مجموعه ها ایجاد شود فرسوده می شوند. . وی با اشاره به اینکه رفع چالش هایی که […]

بازار؛ گروه صنعتی: عباس کبریایی زاده رئیس فدراسیون اقتصاد سلامت با اشاره به اینکه مجموعه ها در صورت فعالیت سیستمی می توانند عملکرد مناسبی داشته باشند در نشست اقتصاد دارویی اظهار داشت: اگر کوچکترین تغییری در روند فعالیت مجموعه ها ایجاد شود فرسوده می شوند. .

وی با اشاره به اینکه رفع چالش هایی که می تواند نظام دارویی را از سلامت منحرف کند، ضروری است، افزود: سازمان جهانی بهداشت تجربیات خود در حوزه دارو و اهمیت آن را در پنج بند خلاصه کرده است. یکی از مهم‌ترین پارامترهایی که می‌تواند به میزان زندگی و امید به زندگی انسان کمک کند، دارو است.

کبریایی زاده ادامه داد: این در حالی است که امید به زندگی در سال 50 حدود 38 سال بود و امروز امید به زندگی در ایران به حدود 78 سال رسیده است. بنابراین اگر امروزه شاهد افزایش امید به زندگی هستیم، بدون شک پزشکی یک عامل حیاتی در این زمینه است.

وی گفت: اگر امروز بحث افزایش سن بازنشستگی در مجلس یا فرانسه مطرح می شود، همه به ارتقای شاخص های سلامت برمی گردد. علاوه بر این، دارو یک کالای اقتصادی است. بنابراین مبادلات تجاری، معادلات اقتصادی در آن حاکم است و هزینه دارد و این هزینه افزایش می یابد. بنابراین بیشترین رشد مربوط به کالاهای بهداشتی به ویژه دارو است.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان مکمل های غذایی و غذایی با اشاره به اینکه برای داروها مانند سایر محصولات فروشنده و خریدار نداریم، افزود: بیمار، پزشک، داروساز، و غیره به خودی خود تعیین کننده نیستند. . آیا همه آنها یک گروه هستند که تصمیم می گیرند که آیا بیمار یک محصول را به عنوان دارو مصرف کند یا خیر؟ به همین دلیل است که شاخص های نظام سلامت و پزشکی شکننده است.

کبریایی زاده ادامه داد: البته ساختار آن به لطف نوآوری های آن قابل ارتقا است و بالاترین میزان بهره وری در حوزه فناوری اطلاعات و سیستم های سلامت از سال 1384 به ثبت رسیده است، بنابراین در حوزه ای کار می کنیم که بسیار تاثیرگذار است. علاوه بر این، از سال 1920، امید به زندگی در اروپا و آمریکای شمالی و از سال 1950 در آسیا و کل جهان افزایش یافت.

افزایش امید به زندگی با توسعه محصولات دارویی

رئیس فدراسیون اقتصاد سلامت با اشاره به اینکه ایران نیز پس از جنگ جهانی دوم شروع به افزایش امید به زندگی کرده است، گفت: بدون شک داروها یکی از مهمترین کالاهایی هستند که در افزایش امید به زندگی موثر هستند. به همین ترتیب، طبق نظر سازمان بهداشت جهانی، 6 راه وجود دارد که خود سیستم بهداشتی می تواند ایمنی بیمار را به خطر بیندازد.

امروزه خود نظام آموزشی داروسازی یکی از عوامل مخرب و زیان آور است.

کبریایی زاده با اشاره به مواردی که ممکن است ایمنی بیماران را به خطر بیندازد، افزود: سیستم آموزشی ناکارآمد، امروزه نظام آموزش دارویی یکی از عوامل مخرب و آسیب رسان است. بنابراین، نیاز به اصلاح سیستم مراقبت های بهداشتی وجود دارد تا اطمینان حاصل شود که خطرآفرین نیست.

وی ادامه داد: وجود فراوانی خطاهای فردی مورد دوم است. در گذشته سالانه 100 تا 130 نفر در ایران بر اثر تزریق سدیم به جای سفتریاکسون جان خود را از دست می دادند. سازمان غذا و دارو، نظام پزشکی و غیره. آنها برای کنترل این رقم با یکدیگر همکاری کردند. بنابراین، خطاهای فردی در زمینه های مختلف می تواند بسیار مضر باشد.

کبریایی زاده با اشاره به مفهوم اهمیت خطا در نظام سلامت افزود: بارها می شنویم که یک بیمار در بیمارستان جان خود را از دست داده و یک انسان جان خود را از دست داده است. بنابراین خطاهای پنهان و آشکار، بسیاری از دستگاه هایی که ما استفاده می کنیم ممکن است خطاهای دستگاهی زیادی داشته باشند و دیده نشوند.

ساختار قانون نباید برای نظام سلامت مخاطره آمیز باشد

رئیس فدراسیون اقتصاد سلامت با اشاره به قانون هفتم توسعه گفت: علاوه بر این ساختاری که در قانون پیش بینی شده و در مجمع شنیده می شود چقدر می تواند خطرناک باشد و متاسفم که این همه اشتباه کنار گذاشته شده است. ” مجمع.» من هم امیدوارم که مجمع آن را کنترل و اصلاح کند.

ما از معدود کشورهایی هستیم که نظام سلامت یکی از وظایف دولت است تا افراد جامعه از آن در سه اصل قانون اساسی برخوردار شوند.

وی افزود: در نهایت روش حاکمیتی می تواند ایمنی بیمار را به خطر بیندازد. چگونه در ادارات حکومت کنیم تا مشکلی ایجاد نکنیم؟ به راحتی می توانم بگویم مجوز، واردات، تولید یا داروخانه ها از فردا به چه صورت خواهد بود؟ این در حالی اتفاق می افتد که یک حاکم خوب شرکای تجاری، سیاسی و اقتصادی خود را می شناسد و دارای سیستم پاسخگویی و غیره است.

کبریایی زاده ادامه داد: سازمان جهانی بهداشت می گوید اگر می خواهید سیستم بهداشتی و دارویی خوبی داشته باشید باید قانون گذاری صحیح، تولیدکنندگان کارآمد و نظام واردات کارآمد داشته باشید. باید پایدار، سالم و با کیفیت باشد تا بتوانیم بگوییم یک سیستم زنجیره تامین کارآمد در کشور داریم.

وی تاکید کرد: ما باید داروخانه های علمی هم داشته باشیم و اگر داروخانه کار خود را به درستی انجام ندهد و در فضای نامناسبی قرار گیرد چگونه می توان انتظار داشت که چنین سیستمی در سیستم دارویی خودش مشکل ایجاد نکند؟ بیماران، داروسازان، محیط ملی، محیط بین المللی و همه تاثیرگذار هستند. علاوه بر این، نظام سلامت به شدت تحت تأثیر نظام سیاسی است.

این داروساز افزود: نمی توان اجازه داد نظام حقوقی، اقتصاد، محیط زیست و… درست کار نکنند و انتظار داشته باشیم که سیستم های دیگر به درستی کار کنند. علاوه بر این، مایلم به شما یادآوری کنم که ما از معدود کشورهایی هستیم که سیستم مراقبت های بهداشتی یکی از وظایف دولت برای اطمینان از برخورداری اعضای جامعه از آن است.

اگر مافیایی هست معرفی کنید.

با اشاره به اینکه سازمان جهانی بهداشت می گوید اگر می خواهید یک سیستم دارویی کارآمد و سالم داشته باشید باید حداقل چهار راهبرد داشته باشید: راهبردهای آموزشی، مدیریتی، اقتصادی و نظارتی برای تعریف یک سیستم کارآمد داشته باشید.

وی در پاسخ به سخنان برخی از فعالان صنعت دارو مبنی بر حضور مافیا در صنعت دارو گفت: اگر مافیایی در کشور وجود دارد باید به سیستمی که نمی تواند آن را تشخیص دهد انتقاد کرد. چرا در کشور این همه نهاد نظری و امنیتی داریم و مافیا به رسمیت شناخته نمی شود؟ برای جلوگیری از آن باید معرفی و شناسایی شوند. همچنین اگر کسی با گفتن حرف های نامربوط به صنعت بدنام می کند، باید دست از کار بکشد.

این داروساز تاکید کرد: باید در صنعت دارو همگرایی، همدلی و همفکری داشته باشیم. همه ما می خواهیم داروهایی با کیفیت پایدار در اختیار مردم قرار دهیم و این کار را منصفانه و کارآمد انجام دهیم. در این زمینه نیز نیازمند یک سیستم مسئول و پاسخگو هستیم. فقط در این صورت می توانیم بگوییم که سیستم به خوبی کار می کند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=158877

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.