به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل بعدازظهر شنبه در این مراسم گفت: این پروژه ها شامل روکش آسفالت راه های اصلی، فرعی و روستایی، تعمیر نقاط حادثه خیز و پرخطر، ساخت و ساز راه های روستایی، سیگنالینگ محورهای اصلی و فرعی و مناطق روستایی، خرید و به روز رسانی ماشین آلات راهداری و همچنین تامین تجهیزات مورد نیاز است.
کلیم الله وشوقی اظهار داشت: همزمان با افتتاح این پروژه ها، شاهد آغاز عملیات اجرایی 62 پروژه بزرگراهی در استان نیز بودیم که با اعتباری بالغ بر 2 میلیارد و 290 میلیارد تومان اجرا شده و در سال های آینده آماده افتتاح خواهد شد. .
وی گفت: مهمترین این برنامه ها خرید ماشین آلات راهداری و اجرای پروژه های ایمنی راه ها است و در کنار آن بهسازی و روسازی راه های فرعی، اصلی و روستایی نیز انجام می شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل افزود: در مجموع با حضور وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری عملیات و اجرای 244 پروژه راهداری با اعتبار کل انجام شد. به مبلغ 42 میلیارد و 144 میلیارد ریال.
ووشوقی در بخشی دیگر از سخنان خود خاطرنشان کرد: از جمله پروژه های افتتاحی، احداث بزرگراه به مساحت 8 هزار متر مربع است که ارزش فعلی این ساختمان 200 میلیارد تومان است.
وی افزود: یکی دیگر از پروژه های مهمی که امسال اجرا کردیم روکش آسفالت 336 کیلومتری محور اردبیل – سرچم بود که با کیفیت خوبی انجام شد.
ووشوقی به خرید ماشین آلات راهداری و به روز رسانی آن اشاره کرد و اظهار داشت: استان اردبیل یکی از چهار استان کشور است که موفق به خرید ماشین آلات راهداری با جذب 730 میلیارد تومان شده است.
وی از همکاری پلیس راه در شناسایی نقاط پرحادثه خبر داد و یادآور شد: از مجموع 14 نقطه حادثه خیز هفت نقطه اصلاح شده و همچنان در تلاش برای اصلاح سایر نقاط پرحادثه در بزرگراه ها هستیم. جمهوری چک. استان
ووشوقی همچنین ارتقای شاخص آسفالت راه های روستایی را مورد تاکید قرار داد و گفت: 52 درصد راه های روستایی استان اردبیل آسفالت است که این رقم هم اکنون به 58 درصد رسیده است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل افزود: سال گذشته در حوزه راه نیز پروژه هایی به ارزش 1200 میلیارد و 2 میلیارد تومان اجرا شد.