روح الله نوریان در گفت و گو با خبرنگار بازار، خاطرنشان کرد: از این تعداد 2 پروژه افتتاح و عملیات اجرایی 10 پروژه دیگر نیز آغاز شده است که با هزینه ای بالغ بر 182 میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است. .
وی با بیان اینکه برای شروع عملیات اجرایی 10 پروژه دیگر اعتباری بالغ بر 6.685 میلیارد ریال اعطا شده است، تصریح کرد: این پروژه ها شامل بازیابی گازهای ارسالی به مشعل، ساخت و نصب مخزن تحت فشار است. فرآیند گاز ترش، ساخت جعبه سرد، بهبود سیستم کنترل کمپرسورهای تقویت فشار گاز، ارتقاء سیستم توقف اضطراری و …
وی پس از اشاره به اینکه برای اجرای پروژه ساخت مرکز کنترل داده های صنعتی و بهینه سازی سیستم کنترل و سوخت دیگ های بخار کم فشار 182 میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است، تصریح کرد: استفاده از این پروژه ها ضمن ایجاد ایمن شرایط برای سیستم های کنترل مرکزی پالایشگاه پایداری تولید نیز در بخش تولید بخار کم فشار واحدهای تاسیساتی حاصل خواهد شد.
مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام گفت: با احداث مخزن تحت فشار در مسیر ورود گاز ترش به واحد شیرین سازی، تعویض مخزن فعلی در کمترین زمان ممکن و مقاومت واحدهای شیرین کننده شیرین کننده میسر می شود. با آمین ها در درمان خوردگی شیمیایی افزایش می یابد.
نوریان با اشاره به ساخت سرد باکس با استفاده از انرژی بنگاه های تولید داخل افزود: حفظ ثبات تولید و ادامه ارسال محصولات به پتروشیمی ایلام و استفاده از مبدل به عنوان تجهیزات جایگزین سرد باکس فعلی یکی از اهداف است. این پروژه.
وی تصریح کرد: پروژه نوسازی سیستم کنترل کمپرسورهای تقویت کننده فشار گاز با هدف تضمین پایداری تولید از نظر گازرسانی به خط سراسری و پروژه به روز رسانی سیستم توقف اضطراری با هدف ارتقای سطح است. تضمین عملکرد صحیح این سیستم ها و محافظت از سایت در مواقع خطر.
مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام تاکید کرد: با ساخت کمپرسور هوا، ضمن افزایش قدرت تولید هوای مصرفی مورد نیاز فرآیند تولید در تجهیزات تاسیساتی و ابزار دقیق، ضریب اطمینان واحد تولید هوای پالایشگاه را نیز افزایش می دهد.
وی ادامه داد: همچنین پروژه طراحی، خرید تجهیزات، اجرا، نصب و راه اندازی سامانه اعلام و اطفاء حریق مخزن به منظور افزایش توان تجهیزات و واحدهای اطفاء حریق و رسیدگی به مخاطرات احتمالی و مدیریت بحران در صورت بروز حادثه است. و ریسک را با کمترین هزینه ممکن از بین ببرید.
نوریان در پایان تاکید کرد: با نوسازی و نصب کمپرسور برگشت گاز در واحدهای تثبیت، از ارسال روزانه 150 هزار مترمکعب گاز ترش به مشعل جلوگیری شد و از این حیث از ارسال طرح بازیابی گاز به مشعل جلوگیری شد. با سرمایه گذاری یک شرکت توانمند ملی بیش از پیش در دسترس خواهد بود تا زیرساخت های کافی برای رسیدن به صفر ارسال گاز به مشعل ایجاد شود.