به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، محسن حیدری رئیس حفاظت محیط زیست هلدینگ پتروپالایش اصفهان با اشاره به اینکه اولین ایستگاه هواشناسی پالایشگاه اصفهان در سال 62 افتتاح شد و این ایستگاه دچار فرسودگی و فرسودگی شده بود، گفت: در پالایشگاه جدید اصفهان. ایستگاه، داده های اندازه گیری دما، رطوبت، سرعت باد، فشار هوا و بارش مورد بررسی قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه ایستگاه قبلی پالایشگاه به دلیل نیاز مداوم به حضور کارشناسان هواشناسی و همچنین ناامنی و فرسودگی آن از مدار خارج شد، افزود: ایستگاه جدید در مدت هفت ماه ساخته شد.
رئیس حفاظت محیط زیست پالایشگاه اصفهان با اشاره به هزینه 20 میلیارد ریالی برای احداث ایستگاه هواشناسی خودکار در پالایشگاه اصفهان تاکید کرد: این اطلاعات هر 10 دقیقه یکبار به سازمان هواشناسی و سازمان محیط زیست ارسال می شود تا پیگیری شود. بالا
وی با اشاره به اینکه ایستگاه های هواشناسی پتروپالیش اصفهان در مناطق مورچه خورت، میمه، دهق و علویجه نیز فعال است، گفت: استفاده از ایستگاه های هواشناسی در پیش بینی هواشناسی، مسائل نظامی و عملیاتی، تجارت کالا و مواد، اطلاعات هوانوردی مورد استفاده قرار می گیرد. در طرح های نظامی و کشاورزی، هواشناسی محیطی، مکان یابی، تولید انرژی پاک، پیش بینی بلایای طبیعی و غیره.
پالایشگاه اصفهان یکی از پالایشگاه های استراتژیک کشور است.
در ادامه اصغر صابری معاون تولید و توسعه پتروپالایش اصفهان با اشاره به اینکه پالایشگاه اصفهان با تولید 23 میلیون یورو گازوئیل 5 و 13 میلیون یورو بنزین یکی از پالایشگاه های استراتژیک کشور است، افزود: با تلاش پالایشگاه اصفهان در جهت حفاظت از محیط زیست بوده و با راه اندازی واحد شیرین کننده گازوئیل، میزان گوگرد موجود در گازوئیل از 8000 پی پی ام به کمتر از 10 پی پی ام رسیده است.
صابری با اشاره به اینکه اکنون ترکیبات بنزینی به زیر 5 پی پی ام رسیده است و افق برنامه این شرکت این است که با استانداردسازی بیشتر بنزین و گازوئیل سقف استاندارد این محصولات را به یورو 6 در سال 1405 برساند.
وی گفت: با اجرای طرح RHU می توانیم میزان گوگرد نفت کوره را که در حال حاضر 30000 PPM است تا ساعت 14:03 به کمتر از 500 PPM کاهش دهیم. تمامی مشعل ها و کوره های پالایشگاه اصفهان خاموش شد و 11 هزار متر مکعب در دقیقه ترکیبات کربن وارد هوای اصفهان نشد.
معاون تولید و توسعه پتروپالایشگاه اصفهان، فلرهای این پالایشگاه گاز سوز و فاقد هرگونه ترکیب آلاینده است، افزود: تمامی سیگنال ها و ترکیبات کوره ها مستقیماً برای کنترل به سازمان محیط زیست ارسال می شود. .
صبری با اشاره به اینکه طرح انتقال آب خلیج فارس و استفاده از پساب شاهین شهر برای تامین آب پالایشگاه اصفهان نیز در دستور کار قرار گرفته است، گفت: بیش از 70 درصد آب مورد نیاز پالایشگاه اصفهان از شاهین شهر تامین می شود. تصفیه خانه. فاضلاب.
وی با اشاره به اینکه مدیریت و اصحاب رسانه باید اقدامات زیست محیطی پالایشگاه اصفهان را برای مردم تشریح کنند، تاکید کرد: برای حفاظت از محیط زیست دو پروژه بزرگ شامل (Hero) ZLD و HERO در اصفهان اجرا می شود. پالایشگاه پترو تا شهریور ماه سال آینده به بهره برداری می رسد و با اجرای آن هیچ هدر رفت آب در این شرکت نخواهیم داشت و تمامی پساب ها به طور کامل تصفیه می شود.
ایستگاه هواشناسی پتروپالاش اصفهان ایستگاه نمونه کشور است
علیرضا سهری، مدیرکل هواشناسی استان اصفهان نیز در این مراسم گفت: با راه اندازی ایستگاه خودکار هواشناسی در پالایشگاه اصفهان، تعداد ایستگاه های خودکار در استان اصفهان به 48 ایستگاه رسید که گام مهمی در راستای تحقق این امر است. مشاهده اتمسفر در اصفهان
سهری تاکید کرد: در استان اصفهان 180 ایستگاه هواشناسی اتوماتیک، سنتی و فرودگاهی داریم و ایستگاه هواشناسی اتوماتیک پالایشگاه اصفهان ایستگاه نمونه در کشور است.
مدیرکل هواشناسی استان اصفهان ادامه داد: ایستگاه های خودکار هواشناسی نقش مهمی در ثبت رویدادها، آمار و داده ها دارند و باید با توجه به تغییر اقلیم برای تجهیز تمامی مناطق استان به این ایستگاه ها تدابیری اتخاذ کنیم.
وی با اشاره به اینکه هدف ما توسعه ایستگاه های هواشناسی است، گفت: تمامی صنایع استان موظف هستند با همکاری خوب پالایشگاه اصفهان و نظر مساعد سازمان با ساخت این ایستگاه ها ما را در رصد مناسب محیط زیست و تغییرات اقلیمی یاری دهند. مدیر کل ایستگاه هواشناسی اتوماتیک این شرکت در پالایشگاه نفت اصفهان به طور کامل با سرمایه گذاری این شرکت ساخته شده است.
نصب ایستگاه هواشناسی گام مهمی در توجه به مسائل زیست محیطی است
در ادامه منصور شیهفروش، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان، راهاندازی ایستگاه هواشناسی در پتروپالایشگاه اصفهان را اقدامی مهم برای توجه به مسائل زیستمحیطی دانست و گفت: ارائه دستاوردهای زیستمحیطی این شرکت به مردم 500 نفر از دانشجویان این شرکت از اصفهان بازدید خواهند کرد
این شیشه ساز تاکید کرد: بر اساس کنوانسیون مخاطرات جوی همه کشورها باید تا سال 2050 برای کاهش آلاینده ها تلاش کنند و از این حیث پالایشگاه اصفهان با کاشت هزار و 150 هکتار درخت بادام اسکوپاریا گام مهمی در این زمینه برداشته است.
وی گفت: تعهد استان اصفهان کاشت 20 میلیون اصله نهال در چهار سال آینده است که درخواست داریم با توجه به وضعیت آلودگی اصفهان و افزایش ریزگردها این میزان لازم است.