محمد خیاط زنجانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در استان کرمانشاه به دلیل پیشینه غنی داستان نویسی، این فعالیت از اهمیت ویژه ای برخوردار است و روند اجرای جشنواره از دیرباز در مرکز استان توسعه یافته است. زمان، با تلاش همکاران عزیز در مجموعه مرکز استان پیشرفت مطلوبی داشته و نتیجه کار نیز قابل قبول است.
وی در خصوص روند برگزاری جشنواره قصه گویی افزود: جشنواره قصه گویی در بخش های ملی، مدرن و کلاسیک، آیینی سنتی، زبان اشاره، نود ثانیه، بین المللی و علمی تعریف شد که شامل داستانی با موضوع غزه، سردار سلیمانی، پلیس و غیره و مرحله نهایی استانی جشنواره از 29 تا 22 آبان ماه برگزار می شود و در این سه روز علاوه بر برنامه های موازی جشنواره، 75 قصه گو به رقابت می پردازند و پس از داوری، قصه گویان برگزیده در اختتامیه معرفی خواهند شد. مراسمی که برگزار خواهد شد، در 22 نوامبر جشن گرفته می شود.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه تصریح کرد: مرکز استان در این مدت اقدامات بسیار ارزنده ای در زمینه قصه گویی و اشاعه و ترویج این فرهنگ غنی انجام داد و موفق به جذب شد. مخاطبان بیشتر، همچنین با رایزنی با سایر دستگاه های اجرایی و برگزاری دوره های آموزشی قصه گویی برای آنها از جمله آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان، گام های بلندی در این زمینه برداشته شد و این دو گروه برای اولین بار در کشور، دوره قصه گویی را به عنوان دوره مفید برای معلمان و دانش آموزان معلمان با برگزاری کارگاه های آموزشی، در سطح وسیعی در شهر کرمانشاه و سایر شهرستان ها، اقدامات دیگری انجام شد و… نتیجه همه این تلاش ها ارزشمند، مؤثر و مطلوب ارزیابی می شود.