افزونه پارسی دیت را نصب کنید Monday, 25 November , 2024
2

اعمال تدابیر ویژه برای کاهش ترافیک در شهر تبریز

  • کد خبر : 161093
اعمال تدابیر ویژه برای کاهش ترافیک در شهر تبریز

به گزارش بازار، یعقوب هوشیار در جلسه یکصد و شصت و پنجمین شورا در تشریح وضعیت ترافیکی شهر اظهار کرد: موضوع ترافیک کلانشهرها در دهه اخیر به دلایل مختلف به یکی از دغدغه های مدیریت شهری تبدیل شده و عوامل متعددی باعث این قاچاق شده است. وی با بیان اینکه در سال 1395 450 هزار […]

به گزارش بازار، یعقوب هوشیار در جلسه یکصد و شصت و پنجمین شورا در تشریح وضعیت ترافیکی شهر اظهار کرد: موضوع ترافیک کلانشهرها در دهه اخیر به دلایل مختلف به یکی از دغدغه های مدیریت شهری تبدیل شده و عوامل متعددی باعث این قاچاق شده است.

وی با بیان اینکه در سال 1395 450 هزار خودرو در کلانشهر تبریز تردد می کردند اما اکنون این تعداد به 850 هزار خودرو افزایش یافته است، ادامه داد: جاده های شهر تبریز ظرفیت این حجم خودرو را ندارد، این در حالی است که برخی موارد مشکلات ناشی از قوانین قبلی و خارج از اراده شهرداری است.

شهردار تبریز قانون تبدیل واحدهای مسکونی به درمانگاه و مطب را یکی از عوامل تردد در تبریز عنوان کرد و گفت: در روزهای جمعه و پنجشنبه که درمانگاه ها تعطیل است شاهد ترافیک در این معابر نیستیم. همچنین قانون تأسیس مدارس در هر نوع کاربری یکی دیگر از عوامل افزایش ترافیک شهری است.

یعقوب هوشیار با اشاره به اینکه در سال های گذشته هر دانش آموز در نزدیک ترین مدرسه به محل سکونت خود ثبت نام می کردند اما در شرایط فعلی مدارس نیز تعداد سفرهای شهر را افزایش داده اند، افزود: توسعه معابر شهری در دوره های گذشته نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. توسعه مدارس باز نشده و این باعث افزایش حجم ترافیک در شهر شده است.

هزیار عدم توجه دولت ها به حمل و نقل عمومی در 10 سال گذشته را از دیگر عوامل تشدید ترافیک عنوان کرد و خاطرنشان کرد: بر اساس قانون، دولت موظف است 80 درصد ناوگان حمل و نقل عمومی را از نظر تامین تامین کند. اتوبوس های مورد نیاز است، اما در این تعداد از 3٪ تجاوز نمی کند.

شهردار تبریز افزود: در دهه گذشته تنها 51 دستگاه اتوبوس برای کلانشهر تبریز خریداری شد. به نوبه خود، در طول دوره مدیریت فعلی، 150 اتوبوس در ناوگان حمل و نقل عمومی گنجانده شده است.

وی با اشاره به اقدامات حمل و نقلی دولت سیزدهم برای تبریز تصریح کرد: دولت فعلی اقدامات مثبتی در خصوص توسعه حمل و نقل عمومی انجام داده است و امیدواریم دولت در آینده به تعهدات خود عمل کند.

شهردار تبریز با اشاره به رهایی اتوبوس های شهرداری تبریز از خدمات پتروشیمی و پالایشگاهی در دوره مدیریت فعلی ادامه داد: با عزم شهرداری و حمایت شورای اسلامی شهر، عملیات ساخت خط یک مترو به پایان رسید. کار ساخت خط 2 تبریز به پایان رسیده و اختلال همچنان ادامه دارد.

به گفته هوشیار، اولین گام برای بهبود وضعیت ترافیک، احداث زیرساخت های اولیه است که بر این اساس نصب دوربین های ترافیکی در بزرگراه شهید کسایی، مسیر اتوبوس راپید و بزرگراه پاسداران آغاز شده است.

وی با بیان اینکه شهرداری در حل معضل ترافیک وظایف مشخصی دارد و سایر سازمان های دخیل در این امر نیز باید تلاش کنند، گفت: گره های ترافیکی شهر به دقت رصد می شوند تا با همکاری بهره برداران اقدامات مثبتی انجام شود. . پلیس و شهرداری بر این اساس در هفته جاری 30 دستگاه خودرو مجهز به دوربین، موتورسیکلت و یدک کش تحویل پلیس راهور می شود.

یعقوب هوشیار افزایش تردد در یک ماه گذشته را مربوط به پروژه های بهسازی آسفالت جاده شهید کسایی و پاسداران دانست و گفت: با وجود اینکه جزو وظایف شهرداری نیست اما هزینه تعریض جاده شهید کسایی و نصب آن هزینه شده است. 16 کیلومتر تی شرت نو بالغ بر 200 میلیارد تومان است و در نهایت عملیات ساخت این جاده در روزهای پایانی هفته جاری به پایان می رسد.

هوشیار همچنین با اشاره به لزوم بهسازی آسفالت جاده پاسداران برای کاهش بار ترافیکی یادآور شد: عملیات زیرسازی و بهسازی آسفالت این پروژه 24 ساعته بدون وقفه ادامه دارد و امکان عبور و مرور خودروها را فراهم می کند.

وی با اشاره به ضرورت و اهمیت توسعه حمل و نقل عمومی در تبریز و نقش 40 درصدی خودروها در آلودگی هوای تبریز، افزود: خرید اتوبوس و نوسازی ناوگان تاکسیرانی طبق برنامه انجام می شود و سیاست های شورای اسلامی شهر هر چند معتقدیم با ارائه اتوبوس های کلی مشکل ترافیک حل نمی شود.

اعمال تدابیر ویژه برای کاهش ترافیک در شهر تبریز

شهردار تبریز راه حل اساسی ترافیک تبریز را در گرو حل ترافیک ایجاد شده توسط مجتمع های درمانی، گره های ترافیکی مدارس غیرانتفاعی، تمرکززدایی برخی ادارات دانست و گفت: برخی مجتمع های درمانی بر روی شریان اصلی احداث شده است. از شهر شهر و نقش کلیدی در راه حل آن دارند: آنها ترافیک را بازی می کنند. برای حل معضل ترافیک جاده ای مجبور به پیاده سازی سیستم زوج و فرد برای شهروندان شده ایم. از این نظر نظام پزشکی می تواند محدودیت هایی را برای پزشکان در جهت کاهش ترافیک جاده ای اعمال کند. از سوی دیگر آموزش و پرورش مدارس بسیاری را در برخی مسیرهای اصلی ساخته و ترافیک را افزایش داده است.

هوشیار همچنین ادامه داد: این مشکل بدون همکاری سازمان های دست اندرکار در حل معضل ترافیک قابل حل نیست. بسیاری از پروژه های مهم تبریز مربوط به ترافیک است و برای اجرای پروژه های متعدد در این زمینه نزدیک به 300 میلیارد تومان هزینه شده است در حالی که برای شهرداری تبریز تنها 17 میلیارد تومان از ماده 23 در نظر گرفته شده است.

یعقوب هوشیار شرط اصلی حل معضل ترافیک را همکاری همه سازمان ها و بخش ها دانست و خاطرنشان کرد: در دو سال گذشته شهرداری برای اجرای طرح ترافیک مترو یک میلیارد و 700 میلیون تومان هزینه کرده است اما تنها 600 میلیارد تومان برای این پروژه سرمایه گذاری کرده اند. ساخت مترو در 12 سال گذشته

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با تدابیر ویژه بتوان در دو هفته آینده از فشار ترافیکی در سطح شهر کاسته شد.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=161093

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.