به گزارش بازار، داود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در حاشیه جلسه کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه مجلس در خصوص بررسی مواد مربوط به اصلاح بودجه اظهار داشت: در خصوص اصلاح ساختار بودجه، چند مصوبه در کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه مطرح شد.
منظور در ادامه با بیان اینکه بیشتر این احکام مربوط به ساماندهی پروژه های عمرانی نیمه تمام بوده است، ادامه داد: در این اداره کل بحث های زیادی در مورد نحوه انجام این ساماندهی شده است. همچنین پیشنهادهایی مبنی بر واگذاری پروژههای نیمه تمام به بخشهای غیردولتی و توقف یا توقف آنها ارائه شد که با توجه به عدم نتیجه نهایی، مقرر شد در کمیته تخصصی بررسی شود.
منظور گفت: همچنین در خصوص سیاست های مربوط به تسهیلات و ایجاد تعهدات برای بخش غیردولتی در قانون بودجه بحث و تبادل نظر شد. مواردی که در این بند مطرح کردیم و در مجمع به تصویب رسید، بیانگر این است که اگر دولت بخواهد برای صندوق های بازنشستگی و بیمه ها و موسسات عمومی غیردولتی و شهرداری ها تکلیفی ایجاد کند، باید منابع مالی لازم را در قانون پیش بینی کند. . . هدف ما از مجموعه اقداماتی که در اصلاح ساختار بودجه دنبال می کنیم این است که بتوانیم بودجه را به گونه ای تنظیم و اجرا کنیم که در نهایت با تاکید بر سیاست های کلی بیشترین منفعت را نصیب مردم عزیز کند. از سوی مقام معظم رهبری اعلام شد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به موضوع درآمد نفتی و تولید ذخایر نفتی گفت: یکی از اختلاف نظرهای دولت و مجلس نحوه تولید منابع نفتی است. به عبارت دیگر چگونه از ظرفیت های بخش غیردولتی استفاده کنیم تا بتوانیم میادین جدید را توسعه دهیم و یا اینکه چگونه از ظرفیت میادین نفتی موجود استفاده کنیم.
وی تاکید کرد: در جلسه مذکور بخشی از پیشنهاداتی که در زمینه استفاده از ظرفیت های غیردولتی در زمینه های فعلی ارائه کردیم به تصویب رسید. همچنین در مورد رشته های جدید نیز اختلاف نظر وجود داشت که مقرر شد پیشنهاد مشترک مجدداً به کمیته تخصصی ارائه شود. در خصوص نحوه ورود منابع نفتی و درآمد حاصل از فروش نفت به بودجه دولت، پیشنهاد دولت در واقع یک پیشنهاد روشن و صریح بود که با توجه به شبهاتی که نمایندگان داشتند، مقرر شد در کمیته فنی مطرح شود.