به گزارش خبرنگار بازار، محمدجواد سواری بعد از ظهر شنبه در اولین جلسه کمیسیون بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان در سال 1403 که به صورت مشترک با کمیسیون گردشگری برگزار شد، اظهار داشت: آنچه در بافت تاریخی گرگان وجود دارد. در حیطه وظایفم است که داده ام و در این امر کوتاهی نکرده ام.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان افزود: بارها در کمیسیون گردشگری شورای شهر حضور پیدا کرده ام اما متاسفانه علیرغم تخصیص اعتبار، اجرا در رابطه با موضوعات مرتبط بسیار ضعیف بوده است. . به پارچه
وی گفت: از زمانی که استاندار من را به عنوان مدیر کل میراث فرهنگی گلستان منصوب کرد تا تصمیمم هفت ماه گذشت که در این مدت توانستم با بسیاری از مسائل حوزه تخصصی میراث فرهنگی و گردشگری آشنا شوم. .
وی با بیان اینکه در بین مدیران استان به خروس مبارز تبدیل شده است، گفت: با بسیاری از درخواست ها برای ایجاد مجموعه هتل در بافت بافت مخالفت کردیم و اینکه می گویند احیای بافت تاریخی گرگان برنامه ای ندارد درست نیست.
سواری گفت: به نظر من مردمی که در بافت تاریخی زندگی می کنند باید به خدمات شهری مانند نانوایی، درمانگاه و … دسترسی داشته باشند.
ما برای علت تخریب پارچه شکایت کرده ایم.
سواری با تاکید بر اینکه برای نشانه گذاری بافت تاریخی کم کاری انجام نداده است، گفت: تلاش می کنم همه مسئولان کشوری که به استان می آیند با حال و هوای بافت تاریخی گرگان آشنا شوند.
مدیر کل میراث فرهنگی گلستان افزود: یک سرمایه گذار جوان با نظر و طرحی که اعلام کردم آمادگی کامل خود را برای سرمایه گذاری در بافت تاریخی گرگان اعلام کرده است.
وی تصریح کرد: از سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی دعوت کردم تا در بافت حاضر شوند و حتی می توان فضایی در بافت تاریخی به اتاق بازرگانی اختصاص داد تا جلسات کمیسیون مربوطه در آن محیط برگزار شود.
وی تصریح کرد: قرار بود خیابان امام خمینی گرگان به پیاده راه تبدیل شود و این طرح تصویب شده است اما دلیل اجرایی نشدن این طرح مشخص نیست.
سواری گفت: یکی از دلایل اصلی حضورم در پایتخت جذب سرمایه گذار است.
وی در خصوص آسیب هایی که در بافت تاریخی وارد شده است نیز گفت: اداره کل میراث فرهنگی از نویسندگان این آسیب ها شکایت کرده و در حال پیگیری این موضوع است.