به گزارش خبرنگار مهر، ۷ روز تا برگزاری دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره شورای اسلامی شهر باقی مانده و به تبع آن دور جدید تبلیغات خبرگزاری مهر با عنوان «انتخاب کنیم با» آغاز می شود. مهر؛ «انتخاب بر حسب کارایی و شایستگی» مدتی است که شروع به کار کرده است.
در دور اول انتخابات مجلس دوازدهم شورای اسلامی، از میان 1679 کاندیدای راه یافته به ستاد انتخاباتی خبرگزاری مهر، 16 نفر در دور اول انتخابات به شورای اسلامی رفتند و کار سایرین. 5 تا دور دوم تمدید شد. یکی از این پنج نفر «بیژن نوباوه وطن» بود.
در دور اول انتخابات مجلس دوازدهم، «بیژن نوباوه وطن» در لیست مدیران قرار گرفت که تنها برای مناطق تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و فردیس ارائه شد. وی در نهایت با 180 هزار و 335 رای در تهران در رده سی و پنجم قرار گرفت و به دور دوم راه یافت. در ادامه بخشی از تجربیات کاری و مدیریتی رضوانی است که مرور می کنید.
«بیژن نوباوه وطن» متولد 1338 و دارای مدرک کارشناسی ارشد تولید از دانشگاه صدا و سیما است. وی در دوره های هشتم، نهم و یازدهم شورای اسلامی توانست از حوزه های انتخاباتی تهران، شمیرانات، ری، پردیس و اسلامشهر وارد شورای اسلامی شود.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی وارد سپاه شد، اما مدت کوتاهی در سپاه ماند و سپس به سازمان صدا و سیما رفت. نوباوه شغل اصلی خود را خبرنگاری می داند و می گوید: من در واحد خبر صداوسیما کار می کردم، حدود دو ماه بعد از ورودم وارد جبهه شدم و بعد از آن عمرم در جبهه سپری شد و در آنجا بودم. حدود 96 ماه.” وی در دوران دفاع مقدس بیش از هزار دقیقه مستند به ویژه عملیات مهم در منطقه جنوب تولید کرده است. آخرین حضورش در مناطق عملیاتی مربوط به عملیات مرصاد و خیانت منافقین در سال 67 بود.
پس از پایان جنگ تحمیلی به پاکستان اعزام شد و حدود 4 سال در شبه قاره هند به عنوان گزارشگر سازمان صدا و سیما مشغول به کار شد. پس از پایان ماموریت پاکستان به بوسنی که در آن زمان در حال جنگ بود آمد و تحولات منطقه بالکان را دنبال کرد. پس از اقامت در بوسنی به عنوان روزنامه نگار به انگلستان رفت، اما به دلیل عدم تمدید ویزای خود، چند ماه بعد به عنوان عنصری نامطلوب از سوی انگلستان به کشور بازگشت.
در سال ۱۳۷۹ برای تأسیس دفتر پخش در آمریکا و مقر سازمان ملل متحد به این کشور سفر کرد. آمریکایی ها برای جلوگیری از ایجاد دفتر خبری رادیویی در سازمان ملل متحد ویزای ویژه ای برای کارگران نیروی دریایی به او اعطا کردند که به “CTO” معروف بود. این اجازه اقامت دارای محدودیت های حرکتی زیادی است. اما با تمام این اوصاف توانست دفتر صدا و سیمای سازمان ملل را تأسیس کند و به مدت 5 سال به ماموریت خود در نیویورک ادامه دهد.
نوباوه از جمله خبرنگارانی بود که همزمان با حوادث مهم 20 شهریور در آمریکا حضور داشت: «آن زمان تجهیزاتی نداشتم؛ «با دوربین اجاره ای گوشه خیابان گزارش می دادم. وی در طول مدت اقامتش در آمریکا دو بار تحت عمل جراحی قرار گرفت که خودش می گوید در این جراحی ها مسموم شده است: «من در آمریکا عمل کردم، وقتی وارد تهران شدم سرطان خون شدید داشتم. البته من قبلا بعد از عملیات خودمان در فاو و کربلای 5 علائم شیمیایی داشتم که آزاردهنده نبود.» نوباوه در تمام سال های حضور در مجلس در کمیسیون فرهنگی عضویت داشته است.