به گزارش رکنا، یک متخصص تغذیه تاکید کرد که در ماه مبارک رمضان خوردن قبل از طلوع آفتاب ضروری است، گفت: در فاصله افطار تا طلوع آفتاب حتما مایعات کافی بنوشید تا به کلیه و کبد آسیب نرساند.
دکتر یحیی پاسدار متخصص تغذیه و رژیم درمانی در خصوص تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان گفت: عزیزانی که روزه می گیرند باید در سحری و افطار تغذیه مناسب داشته باشند، سحری بخورند و مایعات افطار را به اندازه کافی تا سحر مصرف کنند تا کلیه ها و به کبد شما آسیب نرساند.
وی افزود: برای افطار علاوه بر این به دلیل اینکه بدن در طول روز غذای کافی دریافت نمی کند، ابتدا از غذاهای ساده مانند خرما، شیر و عسل که هضم آنها راحت تر است، میل کنید تا قند خون بالا برود، سپس غذای اصلی بعد از یک ساعت تا یک ساعت مصرف شود. ساعت یک ساعت و نیم. در مقدار غذایی که مصرف می کنید زیاده روی نکنید زیرا ماه رمضان علاوه بر تقویت روحی و روحی و اراده انسان، دوران استراحت دستگاه گوارش نیز می باشد، بنابراین مصرف زیاد غذا در هنگام افطار. یا شام یک بار اضافی برای بدن و دستگاه گوارش است، نیازهای زیادی به کلیه ها، کبد و غیره وارد می کند.
بر اساس گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: بعد از شام و مدت کوتاهی پس از خواب بدن به سمت چربی حرکت می کند که می تواند عوارض طولانی مدت زیادی داشته باشد.
منبع: سلامت نیوز