به گزارش رکنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فارس، سرهنگ امیرحسین سلیمانی گفت: در پی شکایت مرد جوانی مبنی بر اینکه کلاهبرداری اینترنتی به گفته وی در شبکه های اجتماعی، بررسی موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفته است.
وی ادامه داد: شاکی مدتی پیش در شبکه اجتماعی تلگرام با فردی که خود را بهترین سرمایه گذار این حوزه می داند صحبت کرد. ارزهای رمزنگاری شده او مرا معرفی کرد، با او آشنا شدم و در مراحل مختلف به بهانه سرمایه گذاری با سود چند برابر در کمترین زمان از من کلاهبرداری کرد.
این مقام سایبری می افزاید: کارشناسان پلیس فتا با اقدامات فنی و تخصصی موفق به شناسایی مظنون شده و با هماهنگی قضایی وی را در یکی از محله های شیراز دستگیر کردند.
رئیس پلیس فتا استان فتا با بیان اینکه متهم با ایجاد کانال ها و گروه های مختلف و سوء استفاده از نام افراد مشهور مرتکب کلاهبرداری شده است، گفت: متهم ابتدا منکر هرگونه اقدام مجرمانه شد اما در مواجهه با اسناد و مدارک دیجیتالی لب به اعتراف گشود. و هدف از این کار را درآمدزایی عنوان کرد.
سرهنگ سلیمانی ادامه داد: متهم تاکنون با این شگرد از 20 شاکی 60 میلیارد ریالی کلاهبرداری کرده است که با مدارک کشف شده از وی ممکن است این مبالغ بیشتر هم باشد.
رئیس پلیس فتا فارس تصریح کرد: برای اینکه شهروندان نگران خرید ارزهای دیجیتال و ذخیره آن در کیف پول الکترونیکی نباشند، بهتر است دانش و آگاهی خود را افزایش دهند و هرگز فریب تبلیغات اغواکننده در فضای مجازی و کیف پول دیجیتال را نخورند. آنها باید اکیداً از ذخیره رمزهای عبور و نام کاربری 12 کلمه ای در تلفن خود و استفاده از رمزهای عبور ایمیل یکبار مصرف برای انتقال تراکنش ها از صرافی ها خودداری کنند.