افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 15 November , 2024
1

ارتباط بین یبوست و مشکلات قلبی

  • کد خبر : 365762
ارتباط بین یبوست و مشکلات قلبی

آفتاب نیوز: افراد مبتلا به یبوست و فشار خون بالا در مقایسه با افراد بدون فشار خون بالا؛ اما یبوست ندارند، 34 درصد بیشتر در معرض مشکلات قلبی و حوادثی مانند سکته قلبی، سکته و نارسایی قلبی هستند. این یافته ها بر اساس شواهد زیادی است که یبوست را با مشکلات قلبی مرتبط می کند. […]

آفتاب نیوز:

افراد مبتلا به یبوست و فشار خون بالا در مقایسه با افراد بدون فشار خون بالا؛ اما یبوست ندارند، 34 درصد بیشتر در معرض مشکلات قلبی و حوادثی مانند سکته قلبی، سکته و نارسایی قلبی هستند.

این یافته ها بر اساس شواهد زیادی است که یبوست را با مشکلات قلبی مرتبط می کند. یک مطالعه در سال 2020 نیز نشان داد که بین یبوست و تشکیل لخته خون در وریدها ارتباط وجود دارد.

مطالعه دیگری که در سال 2016 انجام شد نیز نشان داد که بی نظمی روده با افزایش خطر مرگ ناشی از حوادث قلبی مرتبط است.

هر ساله هزاران آمریکایی بر اثر بیماری قلبی جان خود را از دست می دهند. به همین دلیل یافتن عوامل خطر این رویدادها همیشه مهم بوده و هست. اما هنوز تحقیقات دقیق تری برای تایید قطعی وجود رابطه علت و معلولی بین یبوست و بیماری قلبی مورد نیاز است.

به سختی می توان گفت که آیا یبوست عامل مستقیم بیماری قلبی است یا خیر، زیرا عوامل زیادی وجود دارد که می تواند باعث یبوست شود و در بیماری های قلبی نیز دیده می شود.

یبوست و بیماری قلبی عوامل خطر مشابهی دارند

برخی از تئوری ها می گویند که عدم تعادل در میکروبیوم روده اغلب منجر به یبوست می شود، زیرا می تواند سد دفاعی مخاط روده را مختل کند و باعث ایجاد یک پاسخ التهابی شود که منجر به بیماری قلبی می شود.

نظریه دیگری می گوید که ژنتیک نقش دارد. افرادی که از نظر ژنتیکی مستعد یبوست هستند، بیشتر مستعد فیبریلاسیون دهلیزی هستند، اما این تمام ماجرا نیست. سایر عوامل خطر رایج مانند کمبود فیبر در رژیم غذایی نیز می تواند منجر به این بیماری ها شود.

تغییر شیوه زندگی ممکن است یبوست را تسکین دهد و به سلامت قلب کمک کند

برخی از عوامل خطر مانند پیری و ژنتیک خارج از کنترل ما هستند. اما کنترل عوامل سبک زندگی می تواند به یبوست و سلامت قلب کمک کند.

شما می توانید با خوردن یک رژیم غذایی سالم و پر فیبر، ورزش منظم، خواب کافی و مدیریت استرس، احتمال یبوست را کاهش دهید. در برخی موارد یبوست، بررسی داروهای مصرفی و شناسایی علل احتمالی یبوست با کمک پزشک ضروری است.

مصرف 20 تا 35 گرم فیبر در روز از طریق مصرف میوه ها و سبزیجات، حبوبات و غلات کامل برای پیشگیری از یبوست ضروری است. فیبر همچنین برای مدیریت وزن و کاهش کلسترول که از عوامل خطر بیماری قلبی هستند، ضروری است.

اگرچه هنوز مشخص نیست که آیا حرکات منظم روده می تواند از بیماری قلبی جلوگیری کند یا خیر، حقیقت این است که رژیم غذایی غنی از فیبر و فعالیت بدنی منظم برای سلامتی و تندرستی مفید است.

در پایان

داشتن یبوست مکرر، به خصوص اگر فشار خون بالا دارید، می تواند خطر بیماری قلبی و سکته را افزایش دهد. اما شما می توانید با ایجاد تغییرات ساده در سبک زندگی، مانند خوردن فیبر بیشتر و انجام فعالیت بدنی منظم، به سلامت گوارش و قلب خود کمک کنید.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=365762

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.