افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 29 November , 2024
0

ادعای اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر فیلترینگ/فضای مجازی هویت های نامشخصی ایجاد کرده است.

  • کد خبر : 448666
ادعای اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر فیلترینگ/فضای مجازی هویت های نامشخصی ایجاد کرده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، سعیدرضا عاملی رئیس شورای گسترش و ارتقای علوم انسانی در افتتاحیه همایش ملی فلسفه فرهنگ که در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار شد، ابتدا به سه بعد از چیستی فلسفه پرداخت و گفت: ابتدا باید از منظر اسلام […]

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، سعیدرضا عاملی رئیس شورای گسترش و ارتقای علوم انسانی در افتتاحیه همایش ملی فلسفه فرهنگ که در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار شد، ابتدا به سه بعد از چیستی فلسفه پرداخت و گفت: ابتدا باید از منظر اسلام بدانیم، شرایط زندگی چیست؟ و از منظر فلسفه ملاصدرا، آن حرکت جوهری در شکل گیری یک نیاز نقش دارد.

وی ادامه داد: فرهنگ به مثابه «هست یا نیست» دومین حوزه است به این صورت که در «بودن و نبودن» از کلیت هستی صحبت می کند و «هست و نیست» به معنای حضور اجتماعی است، این تصور کلی که می آید. از فرهنگ «هست یا نیست» بودن یک مسئله اجتماعی است و یک موضوع نسبی نیز محسوب می شود، بنابراین فرهنگ اجتماعی در ایران با فرهنگ مالزی، ترکیه و سایر کشورهای اسلامی متفاوت است.

عاملی با اشاره به زمان انبیا گفت: منبع اصلی فرهنگ در زمان انبیا دین بود اما پس از گذشت قرن ها که جوامع اسلامی درگیر زندگی مدرن می شوند، سرچشمه های فرهنگ متفاوت است. در عصر کنونی دو بیوم برای فرهنگ وجود دارد، زیرا برای کسی اشتباه است اینترنت آن را یک ابزار صرف در نظر بگیرید. فضای مجازی در زندگی ما شکل گرفته است. و همه عرصه های زندگی را در بر می گیرد و می توان آن را یک اکوسیستم دانست زیرا همه چیز در آن شکل می گیرد، از خرید و فروش گرفته تا ارتباطات عاطفی.

وی با بیان اینکه فضای دوم فضای اول را دریافت می کند، گفت: به عبارتی می توان گفت فضای دوم دارای موقعیت مکانی است، به عنوان مثال سیستم مکان یاب گوشی اطلاعاتی را از محیط واقعی دریافت می کند و ما را برای رسیدن به یک مقصد راهنمایی می کند. فضای دوم

این استاد دانشگاه تهران با بیان اینکه بسیاری از منابع اجتماعی شدن فرهنگ در فضای دوم شکل می گیرد، تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب تعبیر کردند که فضای مجازی به مسلخ ارزش ها تبدیل شده است زیرا بسیاری از جوانان جامعه پذیری را از طریق فراگیری می آموزند. اینترنت و مجازی فضا را بگیرید کسانی که با ذهنیت کلیشه‌ای مواجه می‌شوند کمترین مصرف مغزی دارند و از تصاویر ذهنی و کلیشه‌ها پیروی می‌کنند، بنابراین تبلیغات مذهبی بر آنها تأثیری نمی‌گذارد. تبلیغات تجاری در غرب از رمز متقاعدسازی برای ایجاد یک انحصار ذهنی برای مخاطبان خود استفاده می کنند.

وی 4 رویداد را حاصل دو فضای فرهنگ دانست و گفت: فردی که پایش را روی زمین بگذارد و ذهنش را در فضا بگذارد ماهیت دو گرایش پیدا می کند زیرا در یک زیست فرهنگ بومی حضور دارد و در عین حال در فضای دیگری در این دو گرایش، هویت های نامشخصی شکل می گیرد، هرچند که ویژگی های هویت، ثبات و تمایز است.

عاملی ادامه داد: هویت های مقاومتی هویت هایی هستند که یک چیز را تثبیت و تاکید می کنند. 85 درصد اینترنت در تصاویر است و دنیا تصویری است که ذهنیتی را در مخاطب ایجاد می کند. دسته دوم هویت های ترکیبی هستند که می توانند نامشخص باشند، دسته سوم هویت های مشروعیت یافته ای هستند که به الگوهای زمانه توجه می کنند و به اقتضای زمان پیش می روند، مانند فعالان مجازی که بر اساس الگوهای روزگار پیش می روند. زمان. روز

وی با بیان اینکه «زمان» در فضای مجازی با «زمان» در فضای فیزیکی متفاوت است، گفت: وقتی زمان و توزیع متفاوت است طبیعتا فرهنگ نیز متفاوت می شود. اگر بخواهیم موضوع را به سوی هستی متعالی ببینیم، باید بگوییم که از حکومت سلسله مراتبی به حکمرانی افقی، از حسرت وقایع به نظام کنش هوشمند، گامی از عدالت از گفتمان عدالت به عدالت گامی است. عدالت بازپرس و غیره این یک تحقق است.

27215

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=448666

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.