به گزارش رکنا، سرهنگ احسان مومنی در پیامی 9 فروردین را به وی تبریک گفت. روز ارتش جمهوری اسلامی ایران درباره ممنوعیت توقف در پیاده رو توضیح داد و گفت: تخلفاتی که در سطح جاده صورت می گیرد به دو صورت پویا و ایستا انجام می شود، مانند عبور عمدی یا غیر عمد راننده از چراغ قرمز تخلف دینامیکی است اما گاهی تخلفات ثابت است و وسیله نقلیه متوقف می شود، چه راننده پشت فرمان باشد و چه نباشد، این وسیله نقلیه نباید در این مکان توقف کند.
این افسر نیروی انتظامی گفت: بارها رانندگان مرتکب تخلف می شوند که در مکان ممنوعه توقف کرده و می گویند من پشت فرمان هستم! . این وسیله نقلیه مسیر را مسدود کرده و باعث ایجاد مزاحمت برای رهگذران شده است.
معاون عملیات پلیس ترافیک تهران بزرگ تصریح کرد: برای ارتکاب یک تخلف ساکنین 2 راه وجود دارد، گاهی اوقات لازم است تابلویی نصب شود تا پلیس جریمه کند، مانند نقاطی که با تابلو مشخص شده و گفته می شود توقف در این مکان ها ممنوع است. و قطعا نصب پلاک ضروری است.
وی تصریح کرد: گاهی تخلفاتی از سوی همسایگان صورت می گیرد که اصلا نیازی به تابلو و تابلو ندارند مانند توقف در پیاده روها که خود راننده باید بداند توقف در این مکان ممنوع است، قرار نیست در همه پیاده روها تابلو نصب کند. تهران. فرض کنید رانندگان از پارک کردن در پیاده رو اجتناب کنند.
سرهنگ مومنی ادامه داد: توقف در قالب دوبله، توقف در میادین و توقف در حریم میادین نیز جزو این موارد است و نیازی به نصب تابلو برای یادآوری نیست.
معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ تصریح کرد: بر اساس ماده 163 آیین نامه راهنمایی و رانندگی خودروها حق توقف در پیاده روها را ندارند و نباید در محل های عبور عابرین پیاده پارک کنند.
وی در پایان تاکید کرد: پیاده رو محل عبور عابرین پیاده است و توقف وسیله نقلیه در مسیر عابران پیاده جرم و تخلف است.