افزونه پارسی دیت را نصب کنید Saturday, 16 November , 2024
2

«احیای صنایع راکد» دستاورد دولت شهید رئیسی است

  • کد خبر : 273144
«احیای صنایع راکد» دستاورد دولت شهید رئیسی است

بازار، گروه ولایات: مرحوم شهید آیت الله رئیسی دومین شهید رئیس جمهور ایران اسلامی نیز به این لقب رسید. بطور باور نکردنی و در حالی که همین یک ماه پیش در استان سمنان حضور داشت و در مراسم فعالسازی مجدد 201 واحد راکد 100 درصدی استان سمنان حضور و سخنرانی کرد. حال که یک ماه […]

بازار، گروه ولایات: مرحوم شهید آیت الله رئیسی دومین شهید رئیس جمهور ایران اسلامی نیز به این لقب رسید. بطور باور نکردنی و در حالی که همین یک ماه پیش در استان سمنان حضور داشت و در مراسم فعالسازی مجدد 201 واحد راکد 100 درصدی استان سمنان حضور و سخنرانی کرد.

حال که یک ماه پیش از رشد اقتصادی 6 درصدی و همچنین احیای صدها واحد صنعتی کشور به عنوان دستاورد دولت سیزدهم خبر داده بود، بر دستان مردم قدرشناس مشهد مقدس در حرم مطهر رضوی تشییع شد. اما میراث و دستاوردهای او در استان سمنان برای همه است. حتی منتقدان او را ارزشمند و قابل تقدیر می دانند. لازم به ذکر است علیرغم نبود آمار دقیق، به نظر می رسد در اولین روز آغاز به کار دولت سیزدهم بین 450 تا 460 واحد در استان سمنان معطل مانده بود.

عزم جدی دولت

یک کارشناس اقتصادی در گفتگو با بازار گفت: ماجرای فعال شدن مجدد واحدهای راکد در استان سمنان از زمانی آغاز شد که تحریم های فلج کننده ابتدا کانال ارتباطی صنعت کشورمان با دنیا را بست تلاطم ارزی و اقتصادی و در نتیجه کارخانجات استان سمنان از تامین کالاهای اساسی و پرداخت هزینه های تولید عاجز شدند و به تدریج در ورطه مشکلات افتادند.

استاندار سمنان: از ابتدای دولت سیزدهم تا پایان سال 1402 بالغ بر 201 واحد راکد در استان سمنان احیا شده است.

حسن همتیان می گوید عجیب است که اغلب واحدهای بازیابی شده در دولت سیزدهم استان سمنان و همزمان با دولت های نهم و دهم، کارخانه هایی که 13 سال و گاه 12 سال تعطیل و با گرد و غبار انباشته بر ابزارشان تعطیل شدند، تاکید کردند: برای جبران این وضعیت، دولت روحانی در ابتدا دو سیاست را اجرا کرد که اولین آن بهبود روابط تجاری و اقتصادی با دنیا بود.

وی با بیان اینکه اگرچه دولت روحانی توانست گره هایی را باز کند، اما در مجموع دولت موفقی حداقل در زمینه بهبود وضعیت تولیدات صنعتی در استان سمنان نبود، افزود: رویکرد دوم دولت روحانی اعطای تسهیلات بانکی بود. تسهیلات برای رفع مشکلات تولید، اما از آنجایی که تنها مشکل تولید نقدینگی نبود، کم کم واحدهای تولیدی استان از واحدهای مشکل دار به واحدهای بدهکار مشکل دار تبدیل شدند.

دارایی های بانکی

این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه بیشترین میزان تملک بدهکاران این بانک در زمان دولت روحانی رخ داده است، گفت: دولت رئیس جمهور در زمان روی کار آمدن وی تلاش کرد سیاستی را اجرا کند و آن این است که اجازه ندهند حتی یک بدهکار بانک را تملک کند. قرار گرفتن، چون رئیسی خودش در قوه قضائیه بود، به خوبی می دانست که برای این کار باید کاری کند که به بانک ها گوش داده نشود.

همتیان با بیان اینکه دولت رئیس جمهور تلاش کرد تا با پرداخت تسهیلات، بدهی های قبلی واحدها را تسویه کند و برای واحدهای در اختیار یا تعطیل شده چاره اندیشی کند، گفت: برای اولین بار در دولت ایشان راهکارهای چند جانبه برای احیای تولید اجرا شد. . تسهیلات بانکی را سیستم پرداخت تک بعدی داد، یعنی اگر واحدی مشکل قانونی داشت دیگر خود را به بانک معرفی نمی کرد!

وی تصریح کرد: واحدی در سمنان وجود داشت که از نظر ورثه و مشکلات حقوقی مشکل داشت و در نتیجه با مذاکره با مالکان، توانستند سرمایه گذار جدیدی را به این مجموعه بیاورند و در نهایت کارخانه ای را که چهار ساله تعطیل شده بود، دوباره فعال کنند. سال سمزون گفت: به نظر من این مهم ترین کاری بود که دولت رئیس جمهور انجام داد، اگرچه ممکن است در سایر جنبه های اقدامات اقتصادی او مانند کنترل تورم و نرخ رکود با او موافق نباشیم.

رئیس چه کرد؟

اما دولت رئیس جمهور چه کرد؟ استاندار سمنان در گفتگو با خبرنگار بازار، احیای واحدهای راکد را یکی از راهکارهای مهم ما در دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: خوشبختانه باید گفت در دولت آیت الله شهید رئیسی صنعتی وجود ندارد. واحدهای شهرها و نواحی صنعتی استان سمنان به دلیل مشکلات مالی و غیره تعطیل نمی باشند.

رئیس صمت سمنان: 73 جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته در استان سمنان برگزار شد.

سید محمدرضا هاشمی از برگزاری جلسات هفتگی ترویج تولید، رفع موانع و احیای ستادها با حضور دستگاه های عضو، از قضایی و اجرایی گرفته تا مالی و اقتصادی، بانکی و تامین اجتماعی و … خبر داد. و بیان کرد: توجه ویژه ای در دولت سیزدهم برای فعال سازی مجدد واحدهای راکد صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه از ابتدای دولت سیزدهم تا پایان سال 1402 بالغ بر 201 واحد راکد در استان سمنان احیا شد، تاکید کرد: ده میلیارد و صد میلیارد تومان سرمایه عمومی به چرخه تولید کشورمان بازگشته است. احیای این واحدهای راکد که دستاورد قابل توجهی برای سیزدهمین دولت و مردم استان سمنان محسوب می شود.

استاندار سمنان اعلام کرد: فعال شدن مجدد این 201 واحد کاملا راکد در استان باعث تثبیت 4 هزار و 500 شغل در استان سمنان شده است، مشاغلی که قبلا از مردم به ویژه جوانان این استان سلب شده بود و اکنون می توانند. کسب زندگی. خانواده هایتان را سر سفره بیاورید.

احیای راکد

موسوی مدیر کل کارخانه کاشی سمنان از جمله کارخانه هایی است که مجددا فعال شده است. این همان کارخانه ای است که رئیسی در فروردین ماه در آن حضور داشت. خاص با رئیس جمهور شهید را در نظر دارند.

موسوی در گفتگو با خبرنگار بازار با بیان اینکه این کارخانه از سال 1388 تعطیل شده اما از سال 1401 کم کم شروع به بازسازی کردیم، گفت: امروز با کمک مسئولان 11 هزار متر تولید می کنیم. کاشی در روز، که امیدواریم برای مدتی ادامه یابد.” تا رسیدن به 20000 متر تولید کاشی در روز

در دولت سیزدهم نیز تلاش شده تا مشکلات واحدهای تولیدی استان سمنان آنقدر جدی نباشد که احیای آن سخت باشد.

این نمونه ای از احیای واحدهای راکد استان سمنان به همت دولت سیزدهم است، دولتی که استاندار آن اعلام کرده است که حرکت برای احیای واحدهای راکد و جلوگیری از رکود واحدهای صنعتی و تولیدی در آن ادامه خواهد داشت و وجود خواهد داشت. مزاحمتی در آن نباشد

تلاش برای جلوگیری از رکود

رئیس صنعت، معدن و تجارت استان سمنان اما در گفتگو با خبرنگار بازار با اشاره به برگزاری مستمر جلسات رونق تولید و رفع موانع در استان در دولت سیزدهم، گفت: پیش از همه این جلسات اعضای کارگروه به همراه استاندار سمنان از واحدهایی که مشکلات آنها در جلسه مطرح خواهد شد، بازدید و از نزدیک با مشکلات آن واحد آشنا شدند و این روند ادامه دارد.

یادگار احمدی با بیان اینکه سال گذشته 73 جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان برگزار شد، گفت: در این جلسات مشکلات 267 واحد تولیدی و بنگاه اقتصادی استان مطرح و تصمیم گیری شد در مورد آن ساخته شده است. .

وی با اشاره به اینکه اعضای کارگروه ارتقای تولید استان سمنان 478 مصوبه را برای رفع موانع تصویب کردند، تاکید کرد: این مصوبات با هدف افزایش تولید و رفع موانع و همچنین جلوگیری از رکود تولید است که بیشتر آنها هدفمند است در حل مشکلات واحدهای تولیدی، تولید به بخش‌های مختلف از جمله نقدینگی، مشکلات حقوقی، مشکلات کارگری و غیره اختصاص یافته است.

اقدامات دولت سیزدهم

رئیس سازمان صمت سمنان 20 درصد از مصوبات را مربوط به تامین مالی و تسهیلات عنوان کرد و گفت: 26 درصد مصوبات کارگروه ستاد ارتقای تولید استان سمنان در سال 1402 مربوط به مسائل زیرساختی و مابقی به آن اختصاص یافته است. معضلات اجتماعی. مالیات امنیتی و… داشت.

اینها نشان می دهد که در دولت سیزدهم نیز تلاش شده است تا مشکلات واحدهای تولیدی استان سمنان به حدی جدی نشود که کار برای فعال سازی مجدد آنها سخت شود و در نهایت کارخانه ها به تدریج دچار رکود شوند. این سیاستی است که دولت اتخاذ کرده است. دولت سیزدهم و حتی مورد تمجید منتقدان قرار گرفت. او هم به دنبال شهید رئیسی رفت. در مجموع کارشناسان معتقدند دولت رئیسی می تواند در استان سمنان نمره قابل قبولی در شاخص احیای تولید کسب کند. خدا تو را حفظ کند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=273144

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.