عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: در توافقنامه ای با پاکستان مقرر شد برای ایجاد ارتباطات تجاری و صنعتی بین مرزنشینان، شهرهای صنعتی مشترک برای ارتقای امنیت مرزها احداث شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: در دیدار با فرماندهان ارتش پاکستان به خسارات وارده از سوی این گروه ها و لزوم انجام عملیات مشترک دو کشور در مبارزه با ارتش پاکستان نیز اشاره شد. تروریست ها بر حل مشکل تاکید شد.
نماینده مردم زاهدان در مجلس در خصوص سفر هفته آینده رئیس جمهور به پاکستان و تأثیر مثبت آن بر معادلات منطقه ای، گفت: ایران و پاکستان دو کشور قدرتمند در زمینه های مختلف دانش فنی، هسته ای و فناوری هستند و با توجه به هم مرز بودن آنها، روابط نزدیک با یکدیگر دارند. بر اساس آخرین توافق دو کشور در پاکستان، مقرر شد چندین شهر صنعتی مشترک در امتداد مرزهای دو کشور ساخته شود تا فضای تجاری و صنعتی برای مرزنشینان ایجاد شود تا امنیت به مرزها بازگردد. . .
وی با تاکید بر اینکه رشد اقتصادی در چابهار و سیستان و بلوچستان باعث ارتقای امنیت در پاکستان نیز می شود، گفت: از آنجایی که هر از چند گاهی وقوع مجموعه ای از اتفاقات ناخوشایند به طور مستقیم یا غیرمستقیم در چابهار منجر به کاهش سرمایه گذاری ملی و خارجی می شود. این شهرستان لازم است در سفر آتی رئیس جمهور به شهباز شریف نخست وزیر پاکستان و زرداری رئیس جمهور پاکستان مذاکرات لازم در این زمینه انجام شود زیرا در صورت رشد چابهار و سیستان بلوچستان از نظر وضعیت تجاری، اقتصادی و صنعتی و افزایش آن برجسته، آسیبی به کشور پاکستان وارد نمی کند و حتی وضعیت مسیر ترانزیتی عبوری از پاکستان را بهبود می بخشد و در نهایت این موضوع به نفع هر دو کشور خواهد بود.
رئیس فراکسیون مرزنشینان مجلس ادامه داد: باید برای حفظ امنیت در استان ها تلاش کرد چرا که در تعاریف سیاسی احساس ناامنی بیش از خود ناامنی مضر است. از سکوها و بزرگان استان انتظار می رود از گفتگوهایی که باعث کدورت و تفرقه بین مردم می شود پرهیز کنند و باید به دنبال اتحاد و همدلی شمال و جنوب، شیعه و سنی استان بود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز بر لزوم انسداد مرزها تاکید کرد و گفت: این موضوع در کمیسیون امنیت با حضور وزیر کشور و مسئولان امنیتی مطرح شد، بنابراین لازم است مطرح شود. و در سفر این هفته رئیس جمهور به این موضوع رسیدگی شود.