افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 1 November , 2024
2

احتمال افزایش عدم تعادل برق به 24 هزار مگاوات لزوم تدابیر جدی برای صنعت برق

  • کد خبر : 354768
احتمال افزایش عدم تعادل برق به 24 هزار مگاوات لزوم تدابیر جدی برای صنعت برق

به گزارش بازار، حمیدرضا صالحی در گفت وگویی با بیان اینکه دولت چهاردهم تلاش می کند با مردم صادقانه صحبت کند و وعده های دروغین ندهد، گفت: امید است مسائل و مشکلات مطرح شده و مسئولیت چالش های موجود برطرف شود بخش برق و اراده جدی در این زمینه وجود دارد، می توان به آینده […]

به گزارش بازار، حمیدرضا صالحی در گفت وگویی با بیان اینکه دولت چهاردهم تلاش می کند با مردم صادقانه صحبت کند و وعده های دروغین ندهد، گفت: امید است مسائل و مشکلات مطرح شده و مسئولیت چالش های موجود برطرف شود بخش برق و اراده جدی در این زمینه وجود دارد، می توان به آینده امیدوار بود.

وی با اشاره به موضوعاتی که باید در اولویت دولت چهاردهم باشد، گفت: نباید بر تصمیمات اشتباه گرفته شده در گذشته پافشاری کرد، باید در مدت کوتاهی راه حل های گذشته را تغییر داد و به دنبال راه حل های جدید بود.

دبیرکل اتحادیه صنعت برق با اشاره به نارضایتی ها در صنعت برق گفت: در صنعت برق به دلیل کمبود در حوزه تولید و تقاضا با مشکل مواجه هستیم. هر سال تقاضا افزایش می یابد و علاوه بر آن با گرمایش زمین مواجه هستیم که باید به آن توجه کرد.

صالحی با تاکید بر اینکه تابستان امسال این عدم تعادل نسبت به سال های گذشته بیشتر بود اما در روزهای آینده شاهد کاهش عدم تعادل خواهیم بود، گفت: نگرانی اصلی تابستان سال آینده این است که میزان عدم تعادل از حد فعلی فراتر رود. . اگر امسال عدم تعادل 19000 مگاوات بود، ممکن است این رقم به 24000 مگاوات افزایش یابد.

وی ادامه داد: در صورت وقوع چنین اتفاقی به دلیل ناپایداری شبکه (ناشی از کاهش فرکانس و ولتاژ)، ممکن است با مشکلات جدی مواجه شویم، بنابراین باید اقداماتی برای رفع این شرایط در دستور کار قرار گیرد، لذا ضروری است انرژی های تجدیدپذیر در دستور کار و رفع موانع تامین مالی از صندوق توسعه ملی.

رئیس هیات مدیره فدراسیون صادرات انرژی و صنایع وابسته ایران تاکید کرد: باید بتوانیم با استفاده از ظرفیت تابلو سبز در بورس انرژی شرایطی را فراهم کنیم تا سرمایه گذاران بتوانند به راحتی و با امنیت نسبی اقتصادی سرمایه گذاری کنند. و راه اندازی این بخش تا سال آینده جبران شود، تصریح کرد: نمی توان در کوتاه مدت تعداد زیادی از عدم تعادل های برق را کاهش داد زیرا زیرساخت های کشور برای ساخت نیروگاه خورشیدی در مقیاس بزرگ وجود ندارد. نیروگاه و فرآیند کار زمان زیادی خواهد برد.

به گفته صالحی، با وجود این شرایط، هنوز می توان بخشی از عدم تعادل الکتریکی را از طریق انرژی خورشیدی حل کرد، همچنین باید به توسعه نیروگاه های حرارتی و ارتقای راندمان آنها توجه شود. در حال حاضر 63 درصد نیروگاه های حرارتی متعلق به بخش غیردولتی است. بدست خواهد آمد. سرمایه گذاری هایی ایجاد و جذب خواهد شد که می تواند در ساخت نیروگاه ها و کاهش عدم تعادل فعلی استفاده شود.

رئیس هیئت مدیره فدراسیون صادرات انرژی و صنایع وابسته ایران با بیان اینکه در صورت فراهم شدن شرایط اقتصادی، بخش خصوصی حاضر به احداث نیروگاه جدید یا افزایش راندمان نیروگاه های موجود است، گفت: در حال حاضر نیروگاه هایی در کشور وجود دارد که توسط بخش گاز ساخته شده اند، اما بخشی از استیم هنوز ساخته نشده است که برای بستن چرخه و افزایش راندمان است و در صورت فراهم شدن شرایط، بخش خصوصی نیز وارد می شود. در این زمینه

صالحی با بیان اینکه شرط لازم برای این موضوع این است که دولت پس از انعقاد قرارداد با صنایع به بخش خصوصی اجازه ورود به عرصه و شروع کار خود را بدهد، گفت: دولت از محل خرید و فروش خارج از کنترل خود است. از این برق.” بخش خصوصی (که به صنایع می فروشد) بین 20 تا 30 همات از ترانزیت برق درآمد کسب می کند و این مشکل می تواند بخشی از هزینه های جاری وزارت نیرو را پوشش دهد.

دبیر کل اتحادیه صنعت برق با بیان اینکه با ورود به بخش خصوصی و محور قرار دادن آن می توان عدم تعادل برق را بهبود بخشید، گفت: لازم است در حوزه اقتصاد انرژی تصمیماتی اتخاذ شود تا مالکیت دولت کاهش یابد. وزارت نیرو اموالش را کم نمی کند. ما نمی توانیم انتظار بهبود شرایط را داشته باشیم.

به گفته صالحی، وزارت نیرو در حال حاضر برق را با قیمت بسیار پایین از نیروگاه های غیردولتی می خرد و همان برق را 10 برابر قیمت به صنایع می فروشد و… بی انصافی است.

به گفته رئیس هیات مدیره فدراسیون صادرات انرژی و صنایع وابسته ایران، در یک کلام اگر دولت مشارکت خود را در اقتصاد کاهش دهد، می توان وضعیت صنعت برق را اصلاح کرد.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=354768

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.