به گزارش بازار، مسعود مرادی ادامه داد: همه ساله و پس از پشت سر گذاشتن پیک مصرف برق در تابستان، مقاوم سازی واحدهای نیروگاهی از محل تعمیر و ارتقای در دسترس بودن مهمترین برنامه صنعت برق است. کشور.
وی افزود: امسال با توجه به کاهش شدید بارندگی و به دنبال آن شروع زودهنگام پیک مصرف در سال آینده، برنامه تعمیر و تقویت در دسترس بودن نیروگاه های کشور با توجه و جدیت ویژه دنبال می شود.
مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران خاطرنشان کرد: در نتیجه این شرکت به عنوان متولی بسیاری از تعمیرات و آماده سازی ژنراتورهای کشور، تمام توان و توان خود را برای اجرای به موقع برنامه تعمیرات نیروگاه به کار گرفته است. . .
مرادی درباره فعالیت این شرکت در 41 پروژه تعمیراتی و پشتیبانی فنی و مهندسی نیروگاه های با ظرفیت 8672 مگاوات در نقاط منتهی الیه کشور گفت: این فعالیت ها توسط صنعت ترموالکتریک کشور در قالب یک ابتکار ملی سیاسی شد. . برنامه تقویت آمادگی و ارتقای توان صنعت نیروگاهی کشور که به صورت مستمر توسط این شرکت اجرا می شود.
وی فعالیت بی وقفه کارگروه های تخصصی در زمینه تعمیرات اساسی، عملیات مهندسی، ساخت تجهیزات حساس نیروگاه ها و نوسازی قطعات در نیروگاه های اصلی و کارگاه های تخصصی را برشمرد و گفت: با توجه به تکیه نیروگاه های کشور با دانش و توان کارکنان متخصص این شرکت، هم اکنون پروژه های بزرگی برای ارتقای سطح دسترسی ژنراتورهای کشور و رفع موانع فنی تولید در نیروگاه های کشور مانند یزد، شازند، ایرانشهر، شریعتی، شهید رجایی، در حال انجام است. شهید منتظری شیروان و ده ها نیروگاه بزرگ کشور و همچنین نیروگاه های منطقه ای تهران و خوزستان در حال ساخت هستند.
مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران افزود: شرکت تعمیرات نیروگاهی با تجربه و تخصص و توانمندی های سخت افزاری و نرم افزاری بالا مفتخر است که به رفع چالش های فنی و همچنین حفظ تولید نیروگاهی در کشور کمک کند.