سخنان یکی از اعضای نهضت شریانی (شبکه راهبردی دوستان انقلاب اسلامی) که به نظر میرسد میخواهد حتی از جبهه پایداری رادیکالتر باشد، نشان میدهد که چقدر بین شعار «ایران برای همه ایرانیان» فاصله وجود دارد. که او تا تشکیل مجلس ششم در سال 1358 – در انتخابات بهمن 78 – با شعار «مملکت مال حزب الله» که از زبان یک نفر تازه معروف شده می شنویم رهبری کرد.
وقتی وزیر سابق ارتباطات (جواد آذری جهرمی) و مدیر رادیو دهه 60 (محمدعلی ابطحی) را از حلقه حزب الله حذف می کند، تکلیف دیگران مشخص است. بگذار تو را تحریم کنند!
آذری جهرمی: کشور فقط برای حزب الله نیست/ ملت اجازه تهذیب کشور را نمی دهد
تمسخر قابل توجه ابطحی کارشناس صداوسیما: من 2 کلیپ از این خانم منتشر کردم، گوش نده، حیف است، آنها را نمی شناسم، اما مملکت را مال خودشان می دانند و بس!
دو نکته وجود دارد که باید عاجل به مشارالی ها یادآوری کرد:
مصادیق حزب الله هر روز محدودتر می شود و چه خوب است که هر چه زودتر نمونه های جدید را اعلام و به روز کنند تا مشخص شود که دقیقاً به چه کسانی اشاره می کنند و اگر تعداد زیادی نمونه را درج نکنند چه خواهند کرد. تعداد ایرانی ها؟ آیا آنها باید به مصر یا اردن بروند؟ از گذرگاه رفح یا از تنگه هرمز.
دوم اینکه طبق آمارهای رسمی وزارت اقتصاد و در شرایط پسا تحریم، در حال حاضر نیمی از درآمد کشور از محل مالیات است. آیا هنگام اخذ مالیات از شما می پرسند که جزو کدام دسته هستید یا برای دریافت خدمات باید بر اساس تابعیت ایرانی مالیات بپردازند؟ امکان عدم مشارکت در پرداخت مالیات بر مالکیت معنوی وجود ندارد و همه مودیان مالیاتی هستند و بودجه ۷ میلیارد تومانی صدا و سیما نیز از همین مالیات تامین می شود و در بحث ارائه خدمات استاندارد دیگری حاکم است. .
شعار درخشان 24 سال پیش همچنان رسا می ماند: ایران متعلق به همه ایرانیان است و این شامل خانم منصوره معصومی اصل و همفکرانش می شود که در بهترین حالت از 15 درصد جمعیت ایران تجاوز نخواهند کرد. انتخابات رقابتی و نه با حذف رقبا از قبل وزن بیشتری دارد) و همچنین شامل بقیه افرادی می شود که هر روز در خیابان می بینیم و اغلب آنها با طرز گفتار و لباس پوشیدن خود رابطه خود را با چنین افکاری نشان داده اند. .
انصافاً یادمان باشد که اصولگرایی ایرانی البته پوست ریخته است و این که از خانم فاطمه رجبی مداح «معجزه هزاره سوم» به خانم معصومی با ادبیات و لحن متفاوت، قابل تامل است. او بدون ادعای ایدئولوژیک به صراحت می گوید: «صدا و سیما یکی از ثروت های ماست، اما تناقض هایی وجود دارد، یک شب مثل دیشب آقای رائفی پور را آوردند، یک شب دیگر مثل آذری جهرمی و ابطحی، کی برد؟ رادیو یا جهرمی؟
به نظر او برنده باید از قبل مشخص شود! شبی مثل دیشب؟ نه! شبی مثل دیشب…
27218