افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 13 November , 2024
1

آیا قطر یا عربستان سعودی مخفیانه بیت کوین را احتکار می کنند؟

  • کد خبر : 429300
آیا قطر یا عربستان سعودی مخفیانه بیت کوین را احتکار می کنند؟

دیوید بیلی، مدیر عامل مجله بیت کوین و یکی از چهره های برجسته کمپین ارز دیجیتال دونالد ترامپ، فاش کرد که یک بازیگر اصلی در عرصه دولت-ملت سرمایه گذاری قابل توجهی در بیت کوین کرده است. به گزارش اسمارتک نیوز، اظهارات بیلی باعث گمانه زنی های زیادی شده است. زیرا او گفت که حداقل یک […]

دیوید بیلی، مدیر عامل مجله بیت کوین و یکی از چهره های برجسته کمپین ارز دیجیتال دونالد ترامپ، فاش کرد که یک بازیگر اصلی در عرصه دولت-ملت سرمایه گذاری قابل توجهی در بیت کوین کرده است.

به گزارش اسمارتک نیوز، اظهارات بیلی باعث گمانه زنی های زیادی شده است. زیرا او گفت که حداقل یک کشور به طور فعال بیت کوین را خریداری می کند و اخیراً در بین آنها قرار دارد پنج دارنده بزرگ بیت کوین در جهان قرار داده شده است.

کشورهای نوظهور بیت کوین را به عنوان یک دارایی استراتژیک برای ثبات مالی می بینند

بیلی به وضوح کشورهایی را که در این روند دخیل نبودند شناسایی کرد چین، اوکراین، انگلستان، فنلاند و گرجستان از این لیست حذف شد اما قطر و عربستان سعودی به عنوان محتمل ترین گزینه ها پیشنهاد شده اند. چرا که فعالیت آنها در بازار ارزهای دیجیتال توجه را به اهداف و گستره فعالیتشان جلب کرده است.

wblockchain (بلاک چین وو) در صفحه X خود بیان کرد:

دیوید بیلی، مدیر عامل مجله بیت کوین و مشاور ارز دیجیتال کمپین ترامپ، گفت که حداقل یک کشور به طور فعال بیت کوین را خریداری می کند و اکنون در بین پنج دارنده بزرگ آن قرار دارد. قطر و عربستان سعودی ممکن است کشورهایی باشند که بیلی به آنها اشاره می‌کند، وقتی گفت که آنها نیستند…

این اظهارات بیلی که همچنان در قالب حدس و گمان باقی مانده است، در راستای روند رو به رشد علاقه کشورها به دارایی های دیجیتال به ویژه بیت کوین است. کشورهای نوظهور در حال بررسی بیت کوین به عنوان یک دارایی استراتژیک برای تنوع بخشیدن و افزایش انعطاف پذیری مالی هستند. این کشورها در حال حرکت از پروژه های آزمایشی به ساخت تاسیسات بزرگ استخراج بیت کوین با ظرفیت های بیش از این هستند 100 مگاوات و در برخی موارد به سمت تولید در مقیاس گیگاوات استخراج بیت کوین نیز در میان برخی از این کشورها در حال افزایش است.

کشورها به ارزش نگهداری دارایی های دیجیتال به عنوان بخشی از ذخایر رسمی خود پی می برند، روندی که بر پذیرش رو به رشد توانایی بیت کوین برای کمک به استراتژی مالی ملی تاکید می کند. اظهارات بیلی همزمان با روندی است که در آن دولت ها و مشاغل در سراسر جهان به طور فزاینده ای بیت کوین را پذیرفته اند. این پذیرش نشان دهنده یک تغییر عمده در نگرش ملی نسبت به منابع دیجیتال است.

دولت های تعدادی از کشورها احتمالاً آماده هستند سرمایه گذاری های بزرگ ماهانه در بیت کوین هایی انجام دهید که ممکن است ارزش داشته باشند میلیاردها دلار رسیدن این اقدامات نشان می دهد که بیت کوین نه تنها یک ابزار سوداگرانه است، بلکه یک راه حلی برای مقابله با نوسانات مالی سنتی قابل مشاهده است

جای تعجب نیست که برخی کشورها بیت کوین را راهی برای کاهش وابستگی به ارزهای سنتی و شاید برای تثبیت پایگاه اقتصادی خود می دانند. قطر و عربستان سعودی، دو کشور با ثروت و قدرت زیاد، می توانند وارد مرحله جدیدی از پذیرش جهانی بیت کوین شوند. با توجه به جستجوی مداوم آنها برای منابع درآمد جایگزین برای نفت، در راستای اهداف تنوع اقتصادی آنها، دسترسی احتمالی این کشورها به بیت کوین می تواند به عنوان الگویی برای سایر کشورهای منطقه باشد.

نظرات بیلی سوالات بیشتری را در مورد اینکه کدام کشورها ممکن است بی سر و صدا این روند را پیش ببرند، ایجاد کرده است. پیش از این گزارش شده بود که ایالات متحده 12.16 میلیارد دلار عمدتاً از توقیفات قانونی، سهم قابل توجهی از ذخایر بیت کوین جهان را در اختیار دارد.

منبع: Arkham Intelligence
منبع: Arkham Intelligence

در حالی که بوتان از استخراج بیت کوین به عنوان منبع درآمد ملی استفاده می کند و در آن زمان تقریباً 782.46 میلیون دلار بیت کوین ذخیره کرده بود

منبع: Arkham Intelligenceمنبع: Arkham Intelligence
منبع: Arkham Intelligence

Crypto News Flash



خبر فوق به نقل از رسانه اسمارتک نیوز در وبسایت اسمارتک نوشته شده است در تاریخ 2024-11-11 18:00:00

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=429300

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.