افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 27 November , 2024
0

آیا سوختی که وارد نیروگاه ها می شود قاچاق است؟

  • کد خبر : 446912
آیا سوختی که وارد نیروگاه ها می شود قاچاق است؟

به گزارش بازار، ناصر اسکندری با اشاره به شرکت مادر تخصصی نیروگاه حرارتی، با اشاره به انتشار خبری مبنی بر منحرف یا قاچاق حدود یک میلیارد لیتر سوخت نیروگاه ها در مسیر نیروگاه ها، افزود: موضوع قاچاق سوخت از مخازن به دلیل کنترل سه جانبه و تطبیق میزان تولید و سوخت دریافتی برای نیروگاه ها […]

به گزارش بازار، ناصر اسکندری با اشاره به شرکت مادر تخصصی نیروگاه حرارتی، با اشاره به انتشار خبری مبنی بر منحرف یا قاچاق حدود یک میلیارد لیتر سوخت نیروگاه ها در مسیر نیروگاه ها، افزود: موضوع قاچاق سوخت از مخازن به دلیل کنترل سه جانبه و تطبیق میزان تولید و سوخت دریافتی برای نیروگاه ها غیرممکن است. در این راستا تفاهم نامه ای با شرکت پخش فرآورده های نفتی منعقد شد که به موجب آن محل تحویل سوخت از نیروگاه مخازن سوخت مایع نیروگاه است. یعنی تا زمانی که سوخت وارد باک نشود مال نیروگاه نیست.

وی با تاکید بر اینکه سوخت مصرفی در صورت تخلف در فرآیند تحویل در اختیار کارخانه های کشور نیست، تصریح کرد: از آنجایی که سوخت وارد باک می شود امکان قاچاق از آن مخازن وجود ندارد زیرا با ورود تانکر به داخل باک نیروگاه امکان کنترل خودکار روی ترازو در ورودی نیروگاه توزین و کنترل پارامترهای فیزیکی آن و نظارت بر میزان ناخالصی آن و کلیه مشخصات بارنامه، کامیون تانکر، وزن و پارامترهای سوخت ثبت می شود.

وی با بیان اینکه تمامی این پارامترها دارای انحراف معیار هستند و اگر خارج از محدوده باشد نفتکش متوقف می شود، مکاتبه با نماینده ایستگاه استان انجام می شود و صورتجلسه تنظیم می شود، گفت: با تایید تمام پارامترها، پذیرش سوخت به مخزن نیروگاه منتقل می شود.

اسکندری با بیان اینکه مخزن سوخت تنها یک مسیر خروجی دارد که آن هم به سمت واحد تولید برق است، اظهار کرد: بر این اساس پایش روزانه و ماهانه انجام می شود و میزان انرژی تولیدی نیروگاه سنجیده می شود و راندمان آن اندازه گیری می شود. همچنین ماهانه نظارت می شود و میزان سوخت تحویلی دقیقاً ثابت است.

وی با بیان اینکه در زمان تحویل سوخت به نیروگاه ها کنترل های لازم بر روی حجم و کیفیت سوخت تحویلی انجام می شود، افزود: در هشت ماهه امسال افزایش تولید برق نسبت به سال گذشته 2.33 بوده است. درصد، اما معادل سوخت مصرفی نیروگاه ها برای تحقق این رقم تنها 1.22 درصد بیشتر از سال گذشته بوده است.

معاون تولید شرکت انرژی حرارتی اضافه کرد: بر این اساس نه تنها در زمینه قاچاق سوخت از طریق نیروگاه ها اقدامی صورت نگرفت، بلکه سعی کردیم به نحو احسنت برق تولید کنیم و رشد مصرف سوخت نیز حاصل شد کمتر از افزایش تولید برق است. این در حالی است که به دلیل محدودیت های فصلی، در بسیاری از موارد نمی توانیم از بهترین شرایط بهره وری استفاده کنیم و باید تنها نیروگاه هایی را وارد مدار کنیم که سوخت در دسترس دارند.

اسکندری خاطرنشان کرد: در خصوص اظهاراتی که گاهی در این زمینه مطرح می شود، با مراجع ذیربط مکاتبه کرده و اعلام کرده ایم که اگر سندی دارند ارائه کنند اما تاکنون چیزی ارائه نشده است.
معاون مدیریت تولید نیروگاه ترموالکتریک در پایان با تاکید بر اینکه این سوخت به صورت اعتماد در اختیار نیروگاه ها است، اظهار کرد: چون فرآیند سه جانبه است و امکان خطا وجود ندارد.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=446912

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.