علی نصیری در این باره گفت: دومین رزمایش بقا در شرایط سخت با حضور امدادگران، داوطلبان و نیروهای مختلف امدادی انجام شد.
وی ادامه داد: در این رزمایش اقداماتی از قبیل نقشه خوانی، کار با فناوری بی سیم، آموزش کمک های اولیه، چادرسازی، برپایی چادرهای امدادی، اطفای حریق و … اجرا شد.
نصیری با بیان اینکه سناریوی این رزمایش مهارت زنده ماندن در شرایط سخت سیل و زلزله است تصریح کرد: در این راستا یک رزمایش دو روزه شبانه روزی در اطراف سد فشافویه انجام شد.
وی با بیان اینکه تهران شهری حادثه خیز است اظهار داشت: در این راستا باید تلاش کنیم اولاً از حوادث جلوگیری کنیم و ثانیاً در حوادثی که قابل پیشگیری نیست باید تمام تلاش خود را انجام دهیم مانند تمرینات ورزشی. و مانور، آموزش افراد و غیره. تا از شدت آسیب آنها جلوگیری شود.
شاهین فتحی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران بر لزوم برگزاری دوره های آموزشی مشترک و تمرین عملیات جستجو و نجات و اسکان اضطراری در بین دستگاه های تخصصی و عملیات اورژانس تاکید کرد و از شهرداری تهران و اداره کل پیشگیری از بحران استان تهران قدردانی کرد. برای اقدام آنها و سازمان مدیریت برای اجرای این دوره. وی بیان کرد: این اقدام با ایجاد تعامل بین بخشی بین دستگاه های تخصصی، اورژانس و امدادرسانی، کمک رسانی به مردم در هنگام بلایای طبیعی را بهبود و تسهیل می کند.
وی با بیان اینکه یکی از شایع ترین خطرات در شهر و استان تهران سیل است، افزود: بنابراین باید دستگاه های تخصصی و اورژانس برای مدیریت این نوع حوادث آماده باشند.
فتحی تصریح کرد: افزایش همکاری و تعامل بین دستگاه های تخصصی و سازمان های امدادی و اورژانس موضوعی بسیار مهم و ضروری است و انجام این رزمایش و آموزش برای عملیات جستجو و نجات، اسکان اضطراری و بدون شک این اقدامات ضروری است. و آموزش بسیار مهم و موثر است.