این روزنامه آمریکایی از ابعاد گسترده آمادگی ارتش این کشور برای جنگ احتمالی با چین خبر داده است.
به گزارش ایسنا، ارتش آمریکا در تلاش است تا در راستای جنگ احتمالی با چین، برای استقرار سریع در آسیا آماده شود.
نیویورک تایمز درباره برگزاری رزمایش ارتش آمریکا در هاوایی در اوایل ماه جاری به عنوان بخشی از به اصطلاح «جنگ قدرت بزرگ» برای آماده شدن برای رویارویی با چین نوشت: «یک روز صبح اوایل ماه جاری، 864 چترباز ارتش آمریکا در پایگاهی در آلاسکا سوار هواپیماهای ترابری C-17 شوید و به سمت یک مانور به نام جنگ قدرت بین سه آتشفشان بزرگ جزیره هاوایی بروید برخی دیگر مجبور به فرود زودهنگام می شوند.
این روزنامه آمریکایی با اشاره به اینکه ارتش آمریکا در تلاش است تا برای جنگ احتمالی با چین آماده شود، ضمن اینکه صدها هزار زن و مرد را آماده می کند، می نویسد: پنتاگون این جنگ را جنگ قدرت های بزرگ می نامد که ممکن است بسیار خطرناک تر باشد. جنگ باعث می شود که دو ارتش قدرتمند جهان، هر دو قدرت هسته ای، وارد درگیری مستقیم شوند و سایر رقبای هسته ای، از جمله کره شمالی و روسیه، ممکن است بیش از هر مرگبار دیگری پای خود را به روی آن باز کنند چنین جنگی در تاریخ آمریکا در خشکی، دریا و هوا رخ خواهد داد.
ایالات متحده باید یاد بگیرد که نیروهای خود را به صورت مخفیانه حرکت دهد
نیویورک تایمز در ادامه این مقاله می نویسد: «اکنون با افزایش احتمال وقوع جنگ بین آمریکا و چین، ارتش بزرگ و طولانی آمریکا پس از تجربه دو دهه جنگ علیه تروریسم در تلاش است خود را متحول کند. افغانستان و خاورمیانه برخلاف طالبان یا سایر گروههای شبه نظامی، دارای ماهوارههایی هستند که میتوانند تشکیلات سربازان را از آسمان رصد کنند.
این رسانه آمریکایی در تشریح تمرینات نظامی آمریکا و متحدانش می نویسد: «سربازان لشکر 25 پیاده نظام ارتش آمریکا برای آزمایش توانایی خود برای استقرار سریع و نبرد در جزایر واقع در اقیانوس آرام، با هم. با سربازان ژاپنی، استرالیایی، اندونزیایی و سایر کشورها وارد دره های جنگی شدند و سپس با تجهیزات خود از دامنه های مرطوب این جنگل ها در فاصله حدود 45 کیلومتری، در محل بندر معروف پرل هاربر، خدمه حمل و نقل نظامی آمریکا، بالا رفتند کشتیها در حال برنامهریزی راههای مختلفی برای تخلیه تجهیزات نظامی و نیروهای مورد نیاز در صورت وقوع جنگ در اقیانوس آرام هستند. سربازان ارتش نه چندان دور از ساحل شمالی اوآهو. مجهز به پایانه های کامپیوتری و صفحه نمایش های بزرگ برای غیرقابل تشخیص بودن در اعماق جنگل های سرسبز منطقه.”
استراتژی کلی واشنگتن این است که برای جنگ احتمالی با چین آماده شود
این روزنامه آمریکایی در ادامه گزارش خود به این نکته اشاره می کند که اگرچه «دونالد ترامپ» نامزد ریاست جمهوری حزب جمهوری خواه آمریکا و «کامالا هریس» رقیب دموکرات او رویکردهای کاملا متفاوتی را برای جنگ در اوکراین مطرح کرده اند. درگیریها در غرب آسیا، اما استراتژی کلی واشنگتن این است که برای جنگ احتمالی با چین آماده شود، صرف نظر از اینکه کدام یک از آنها در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر پیروز میشوند.
در عین حال، واشنگتن به سیاست های تحریک آمیز خود برای تشدید تنش با این قدرت آسیایی، چه در دریای چین جنوبی و چه در منطقه اطراف جزیره تایوان، به بهانه تلاش چین برای گسترش نفوذ خود در آسیا ادامه می دهد. شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، در واکنش به تنش های واشنگتن، اخیرا به ارتش کشورش دستور داد تا تا سال 2027 توانایی های لازم برای تصرف تایوان را که پکن آن را بخشی از خاک چین می داند، به دست آورد.
در حالی که دولت خودمختار فعلی تایوان ارتش خود را با کمک آمریکا و سایر متحدان غربی و معاملات تسلیحاتی با آنها تقویت کرده است، اما به نوشته نیویورک تایمز، کارشناسان نظامی معتقدند این جزیره خودمختار قادر به حمله به چین نخواهد بود. . بدون کمک ایالات متحده برای اخراج خود. از این نظر، تصمیم به جنگ با چین بر سر تایوان باید توسط هر کسی که پس از انتخابات نوامبر 2024 رئیس جمهور ایالات متحده شود گرفته شود.
این روزنامه آمریکایی بر این باور است که واشنگتن چاره ای جز ورود به چنین جنگی برای آنچه این روزنامه «حفظ سلطه در آسیا» می خواند، نخواهد داشت.
برنامه ریزی برای حمله ترکیبی به تایوان دشوارتر از نبرد نرماندی است
ست جونز، معاون ارشد مرکز مطالعات استراتژیک و بین المللی ایالات متحده، گفت: “هر حمله موفقیت آمیز چین به تایوان در سرتاسر منطقه طنین انداز خواهد شد. چین احتمالا به عنوان قدرت نظامی مسلط در منطقه ظاهر خواهد شد، نه ایالات متحده، و چنین رویدادی همچنین اثرات ثانویه و ثانویه خواهد داشت، به عنوان مثال، متحدان ایالات متحده در منطقه اقیانوس آرام اعتماد خود را به بازدارندگی ایالات متحده از دست خواهند داد و با چین، ژاپن و کره جنوبی که دارای تعهدات امنیتی هستند، ممکن است همچنین به بهانه دفاع از خود در برابر چین به باشگاه کشورهای دارای سلاح هسته ای بپیوندند.
جونز گفت: “آیا چنین وضعیتی می تواند مشابه سقوط امپراتوری روم باستان باشد؟” نمیدانم، اما در رابطه با چنین موقعیتی سؤال مناسبی است.»
به نوشته نیویورک تایمز، ارتش آمریکا بر اساس تجربه خود در طول جنگ جهانی دوم، جزیره تایوان را هدفی دشوار برای حمله می داند.
این روزنامه تصریح کرد: در زمان جنگ جهانی دوم جزیره تایوان به نام فورموسا شناخته می شد و توسط ژاپنی ها اشغال شده بود و در آن زمان ستاد مشترک ارتش آمریکا عملیاتی را به نام عملیات پاساژ معرفی کرد که بر اساس آن، آمریکا ارتش برای حمله به تایوان به پایگاهی نزدیک تر به ژاپن متوسل می شود.
«داگلاس مک آرتور»، ژنرال ارشد ارتش آمریکا، با حمله به تایوان مخالفت کرد و «آن را بسیار خطرناک تلقی کرد، زیرا این حمله مستلزم عبور از دریای مورد مناقشه و نبرد در یک جغرافیای خشکی پیچیده در برابر ارتشی با مواضع قوی «دفاعی» است. . برنامه ریزان نظامی آمریکایی گفتند که طرح حمله ترکیبی به جزیره وضعیت دشوارتری نسبت به تهاجم معروف روز D به نرماندی ایجاد می کند.
حمله به تایوان سخت است
این روزنامه آمریکایی مدعی شد که طراحان نظامی آمریکا توانایی و آمادگی ارتش چین برای حمله ترکیبی به تایوان را زیر سوال می برند.
ژنرال جفری ون آنتورپ، مدیر عملیات فرماندهی اقیانوسیه ارتش آمریکا در مصاحبه ای گفت: اولین کاری که باید انجام شود، ایجاد یک نیروی تهاجمی نسبتاً بزرگ برای ورود به این جزیره است که سیستم دفاعی آماده ای دارد. عبور از تنگه 100 مایلی تایوان ضروری است و این عبور توسط کشتی های بزرگی انجام می شود که در برابر حملات بسیار آسیب پذیر خواهند بود.
برنامه ریزان نظامی می گویند برای چنین حمله ای، چین احتمالاً از کشتی های سبک آبی خاکی برای ایمن سازی ساحل در تایوان استفاده می کند، اما باید آنها را از طریق آب های مین گذاری شده عبور دهد.
علاوه بر این، برای تصرف جزیره ای به بزرگی تایوان که دارای استحکامات دفاعی و 23 میلیون نفر جمعیت است، لازم است نیروی زمینی در آنجا مستقر شود که باید از دریا منتقل شود.
ژنرال ون آنتورپ گفت: “شما نمی توانید تایوان را بدون اعزام نیروی زمینی بزرگ به سراسر تنگه تایوان با کشتی تصرف کنید.” “راه دیگری برای انجام آن وجود ندارد.”
به گفته نیویورک تایمز، چین در حال کار بر روی اجرای چنین برنامه ای است.
به گفته مقامات آمریکایی، طراحان نظامی چین کشتیهای غیرنظامی را برای انتقال نیروها و تجهیزات از تنگه تایوان تغییر داده و در حال کار بر روی ساخت اسکلههای شناور هستند.
با این حال، پنتاگون جزئیات مربیان آمریکایی را که به تایوانی ها در ساخت استحکامات دفاعی کمک کردند، فاش نمی کند، اما “هدف از برنامه بازدارندگی نظامی آمریکا این است که به چین بفهماند که حمله ترکیبی به تایوان بسیار دشوار خواهد بود.”
انتهای پیام