افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 26 November , 2024
3

آماده سازی مدارس برای رویارویی با تغییرات سریع در فناوری. حمایت بنیاد برکت از پروژه های آینده نگر

  • کد خبر : 180700
آماده سازی مدارس برای رویارویی با تغییرات سریع در فناوری.  حمایت بنیاد برکت از پروژه های آینده نگر

بازار؛ گروه ایران: مدرسه آینده مدرک جدیدی است که به دنبال تغییر رویکردها و روش های یادگیری است تا دانش آموزان را قادر سازد تا به مهارت های مورد نیاز برای زندگی در دنیای مدرن مجهز شوند. مدارسی که متناسب با نیازهای جدید جامعه و تغییرات سریع فناوری، نیازمند استفاده از تجهیزات و فناوری های […]

بازار؛ گروه ایران: مدرسه آینده مدرک جدیدی است که به دنبال تغییر رویکردها و روش های یادگیری است تا دانش آموزان را قادر سازد تا به مهارت های مورد نیاز برای زندگی در دنیای مدرن مجهز شوند. مدارسی که متناسب با نیازهای جدید جامعه و تغییرات سریع فناوری، نیازمند استفاده از تجهیزات و فناوری های هوشمند آموزشی هستند. مراکز آموزشی که در این دوره زمانی بیش از پیش مورد نیاز است.

در پی این احساس نیاز، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با همکاری بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در راستای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و برنامه تحت نظام «تأمین فضا، تجهیزات و فناوری»، برنامه ریزی برای برگزاری جشن ملی مدارس آینده اقداماتی انجام داده است. رویدادی که می تواند فرصتی برای نظام آموزشی باشد تا با سرعت تحولات همگام شود.

بنیاد برکت، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با کمک خیرین 2220 مدرسه احداث کرده و در این زمینه پیشگام است. قابلیت های زیادی در حوزه مدارس آینده دارد. در گفتگو با بازار که در ادامه می خوانید.

* به عنوان مدیرعامل بنیاد برکت، هدف و رویکرد این بنیاد در خصوص مدارس آینده چیست؟

رویداد مدارس آینده با هدف و چشم انداز ایجاد تحول در حوزه آموزشی چه در حوزه فیزیکی و چه در حوزه محتوایی طراحی و اجرا شد. رویدادی که اولین دوره آن سال گذشته با فراخوان دعوت از تمامی فعالان و نخبگان کشور برگزار شد.

تحول در عرصه آموزش و پرورش یکی از نیازهای اساسی و راهبردی کشور است که رشد و توسعه آن باید متناسب با رشد و توسعه جهانی شکل گیرد.

همچنین تحول در حوزه آموزش یکی از نیازهای اساسی و راهبردی کشور است که رشد و توسعه آن باید با رشد و توسعه جهانی منطبق باشد و فاصله گرفتن از روش های سنتی موضوعی است که در این رویداد دنبال می کنیم.

*رویداد آینده مدرسه تا چه اندازه مورد توجه و استقبال قرار گرفت؟

در سال گذشته 111 طرح به دبیرخانه همایش ارسال و تعدادی از آنها انتخاب و مورد حمایت قرار گرفتند. امسال نیز استقبال قابل توجهی داشتیم و 173 طرح به دبیرخانه ارسال شد و از بین آنها 10 طرح انتخاب شد و امیدواریم این طرح ها مورد حمایت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) قرار گیرد. هنرهای زیبا).

این طرح ها نیز در پی تسریع در سازماندهی آموزش و نوسازی مدارس، هم در حوزه مدرسه سازی و هم در حوزه محتوا مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

* از ویژگی های متمایز طرح های منتخب که در رویداد مدارس آینده در نظر گرفته شد، بگویید.

طرح ها دسته بندی شده و برخی از آنها همانطور که اشاره کردم محتوایی هستند. به عنوان مثال، شامل استفاده از نرم افزارهای خوب است که می تواند تمام شواهد موجود در کتاب های درسی را در قالب تصویر و چند رسانه ای در اختیار دانش آموزان قرار دهد.

در زمینه مدرسه سازی نیز سازه های سبز برای بهبود کارایی و ذخیره انرژی در زمینه گرمایش و سرمایش مدارس مد نظر قرار گرفته است.

از طرفی در حوزه مدرسه سازی سازه های سبز برای بهبود کارایی و ذخیره انرژی در زمینه گرمایش و سرمایش مدارس مورد توجه قرار گرفته است که در کنترل انرژی بسیار حائز اهمیت است. این موضوع در استفاده از فناوری های مورد استفاده برای بحث های آموزشی نیز حائز اهمیت است.

* چقدر به ارتقای کیفیت آموزش در مدارس آینده امیدوار هستید؟

بزرگی تاثیر ارتقای کیفیت آموزش نیز بخشی از آن است که در آینده شاهد نتایج آن خواهیم بود.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=180700

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.