5 آسیب اجتماعی از جمله کار کودکان، طلاق، اعتیاد، حاشیه نشینی و مفاسد اقتصادی در جامعه ما وجود دارد که علاوه بر اینکه در بیانات رهبری در برنامه 6 و بعد از آن در برنامه 7 مورد تاکید قرار گرفته است، باید مورد توجه قرار گیرد. ; اما به دلیل ناکارآمدی برخی مدیران در موضوع طلاق، از ابتدای برنامه ششم تا پایان 20 درصد به آمار آن اضافه شد. جامعه ما آسیب های اجتماعی زیادی دارد.
که امروزه با تعداد زیادی از مردم مواجه هستیم که از تمامی خدمات اجتماعی و شهری کشور استفاده می کنند. و به تدریج جز افزایش ناامنی در جامعه کارکرد دیگری ندارند. نشانه برنامه ریزی های غلط و استراتژی های ناکارآمد در ورود مهاجران است. 5 آسیب های اجتماعی مانند کار کودکان، طلاق، اعتیاد، حاشیه نشینی و مفاسد اخلاقی در جامعه ما رو به افزایش است. که علاوه بر بیانات رهبری باید در برنامه ششم و سپس در برنامه هفتم مورد تاکید قرار می گرفت. اما به دلیل ناکارآمدی مدیران در موضوع طلاق، از ابتدای برنامه ششم تا پایان 20 درصد به آمار آن اضافه شد.
یکی از آسیب های جامعه ما افول طبقه متوسط است. با اشاره به ماجرای وصیت امام علی به مالک اشتر در مورد طبقه متوسط در نهج البلاغه که می گوید این افراد سرمایه اجتماعی ما هستند و در جنگ ها ظاهر می شوند و دفاع می کنند. برای ما سیاست های ما به گونه ای بوده است که طبقه متوسط کوچک شده و به طبقات پایین افتاده است و 4 درصد مردم فقط در رفاه و آسایش زندگی می کنند که نظام را تهدید می کند. عدالت آموزشی وجود ندارد، چگونه است که الان در مدارس دولتی هم پول قابل توجهی از دانش آموزان می گیرند. نمایندگان مجلس قوانینی را به مجلس پیشنهاد می کنند که خودروها و خانه های بالاتر از مقدار مشخصی باید مشمول مالیات شوند.
این از نظر اسلام نیز اشتباه است: تورم مالیات می گیرد و این عادلانه نیست. مردم در آن خانه زندگی می کنند و از ماشین استفاده می کنند، چرا باید از تورم مالیات بدهند، تورمی که با سیاست های اشتباه دولت ایجاد شده است؟ این همان چیزی است که مردم را نسبت به انتخابات و حضور مردم عصبانی کرد. برای توجه به وضعیت کشور در این شرایط که ممکن است تحریم های جدیدی علیه کشور اعمال شود، باید بگویم چرا رئیس جمهور نباید تیم کارشناسی قوی داشته باشد. ما کشور فقیری نیستیم.
مایک، ما یک درصد از منابع جهان را داریم، یک درصد از جمعیت جهان را داریم و هفت درصد از ثروت جهان متعلق به ماست و باید با مبارزه با فساد به درستی مدیریت شود و فقط شعار نرود، باید با فساد هم برخورد کرد. فاسدها دولتمردان در عمل مثل فساد چای دباش. با مافیایی که زندگی مردم را سخت می کنند روبرو شوید. ایجاد آشتی بین دولت و ملت برای رفع نیازهای مردم در خصوص عدالت اجتماعی و تحقق سیاست های عدالت محور.