خبرگزاری مهر -گروه استانها: چهار بانده کردن جاده ایلام-مهران به عنوان اصلی ترین مسیر تردد زوار اربعین در مراحل نهایی است. از مسیر ۹۰ کیلومتری ایلام-مهران تقریباً تمامی مسیر چهاربانده شده و فقط مراحل آخر تکمیل ۲ تونل و نقاط کوتاهی از مسیر مانده است.
روز گذشته با حضور وزیر راه و شهرسازی تونل دوم راه کربلا در بزرگراه ایلام-مهران، ۹۳ کیلومتر بهسازی و روکش آسفالت و ۶ دستگاه پل بزرگ با اعتبار یک هزار و ۵۰ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان ایلام در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اقدامات انجام شده اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان ایلام در راستای زیرساختهای اربعین حسینی ۱۴۰۲، افزود: اجرای روکش آسفالت، خط کشی، تعریض، ایمن سازی، حذف نقاط پرحاثه، نصب تابلو و علائم، به روز رسانی سیستم روشنایی و نصب نیوجرسی در مسیر ایلام-مهران و دیگر مسیرهای استان انجام شده است.
سید زاهدین چشمه خاور از نصب و راه اندازی دوربینهای ثبت تخلفات و اقدام برای نصب ۱۱ دوربین هوشمند جادهای خبر داد و گفت: بهسازی و تعریض پل صلواتی در محور ایلام _ مهران نیز انجام شده است.
۱۰ پروژه راهسازی در مسیر ۹۰ کیلومتری ایلام-مهران فعال است
فرشاد دوستی مدیرکل راه و شهرسازی ایلام نیز روز گذشته در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: راه و شهرسازی استان ایلام برای اربعین، پروژههای مختلف راهسازی در مسیرهای منتهی به مهران تعریف کرده است.
وی با اشاره به آخرین وضعیت جاده ایلام-مهران، افزود: بخش زیادی از این پروژه چهارخطه شده و مابقی مسیر در حال فعالیت است، تصریح کرد: هم اکنون ۱۰ پروژه راهسازی در مسیر ۹۰ کیلومتری ایلام-مهران فعال است.
مدیرکل راه و شهرسازی ایلام اضافه کرد: زیرگذر ارغوان در شهر ایلام یعنی شروع مسیر ایلام-مهران در حال اجرایی شدن است و آماده آسفالت است و قبل از اربعین این پروژه به اتمام میرسد.
دوستی عنوان کرد: ۲ تونل در مسیر ایلام-مهران در حال ساخت است، این ۲ تونل در مراحل نهایی است و در زمان اربعین به صورت آسفالت آماده تردد میشود.
وی گفت: تقاطع جندالله در مسیر ایلام-مهران نیز تا قبل از اربعین زیر بارترافیک خواهد رفت و زمینه تسهیل تردد زوار اربعین را فراهم میکند.
مدیرکل راه و شهرسازی ایلام گفت: یکی دیگر از پروژههای راهسازی مسیر ایلام-مهران، تقاطع صالح آباد است که به اربعین امسال نمیرسد ولی تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید.
دوستی بیان کرد: در محدوده کنجانچم نیز چند پروژه راهسازی به طول هشت کیلومتر در حال اجرایی شدن است که بعید است به اربعین امسال برسد.
وی گفت: از سال ۱۳۹۸ تاکنون پروژه ۶ خطه کردن جاده مهران تا مرز مهران نیز برای سهولت تردد در حال اجرایی شدن است.
مدیرکل راه و شهرسازی ایلام با اشاره به اعتبارات مورد نیاز برای پروژههای راهسازی جاده ایلام-مهران و مهران تا دهلران بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
با توجه به اینکه حدود ۶۰ درصد از زوار اربعین حسینی به صورت زمینی، از پایانه مرزی مهران و از مسیر استان ایلام به سرزمین عراق سفر میکنند، راه ایلام به مهران به عنوان یکی از شاهراههای اصلی به شمار میآید و در چند سال اخیر اقدامات جدی برای توسعه، بهسازی و تعریض و اصلاح این معبر اصلی که بار بزرگی از ترافیک را در این برهه از زمان به دوش میکشد، انجام شده است.
تصاویر جاده ایلام-مهران برای اربعین ۱۴۰۲