به گفته یک روزنامه نگار سیاسی خبرگزاری تسنیمرجبعلی مزروعی، یکی از عناصر رادیکال و فعال جنبش ضد ایران که در بلژیک زندگی می کند و برخی منابع می گویند که وی با سرویس های امنیتی فرانسه، برخی از رادیکال های جبهه موسوم به اصلاح طلبی نیز در تماس است.
جریانات معتدل جبهه اصلاحات در چند هفته اخیر در مخالفت با رادیکال های این جناح بیانیه هایی صادر کردند که یکی از آنها به بیانیه «دریچه باز کن» معروف شد و تاکید کردند که می خواهند از حق خود استفاده کنند. برای مشارکت سیاسی در انتخابات؛ هرچند ممکن است برای این انتخابات لیستی ارائه نکنند.
جدای از آن افرادی مانند علی مطهری نیز لیستی با حضور برخی اصلاح طلبان و جریان به اصطلاح اعتدال گرا و حتی برخی اصولگرایان تهیه کرده و در انتخابات حضور فعال داشته اند.
به همین دلیل جریان ضدایرانی و همچنین اقلیت رادیکال جبهه اصلاح طلبان که فضا را در جهت تشدید رونق انتخاباتی می بینند، سعی کرده اند بیانیه ای با محوریت مزروعی منتشر کنند و موضع رادیکال ها را پوشش دهند. آی تی.
رجبعلی مزروعی در برخی از جلسات یکی از احزاب رادیکال موسوم به اصلاح طلبان شرکت می کند و همچنین تلاش می کند بین جریان اصلاح طلب و جریان خارجی ضد ایران ارتباط برقرار کند.
در بیانیه مزروعی می توان تناقضات بسیاری را بین اظهارات و کارنامه اصلاح طلبان تندرو مشاهده کرد. خواستار «رکود اصلاحات و حذف کامل اصلاح طلبان به ویژه اصلاح طلبان دوره قبلی انتخابات 1400» است. اما همان طور که گفته شد، افراد و گروه های خاصی از اصلاح طلبان اظهاراتی داشته و از حق خود برای حضور در این انتخابات دفاع کرده اند. واضح است که این طرز نوشتن اظهارات رادیکال های جناح اصلاح طلب به این معناست که هرکس با من نباشد و مواضع رادیکال و ساختارشکن ما را نپذیرد نمی توان اصلاح طلب نامید.
این بیانیه همچنین از تشدید تورم و تورم انتقاد کرد، در حالی که دولت مطلوب وی با ایده مطلوب خود (تسلیم توسعه به خواسته های آمریکا) بیشترین تورم و کاهش ارزش پول ملی را در دهه 90 تجربه کرد. این بیانیه از «انزوای دیپلماتیک» صحبت می کرد، در حالی که نتیجه تزهای مساعد این جریان در سیاست خارجی منجر به بالاترین تحریم های تاریخ علیه یک ملت شد.
بیانیه مزروعی نیز از خطر گسترش جنگ می گوید! در حالی که جنبش نزدیک به افرادی مانند مزروعی، چه در جنگ اول خلیج فارس، یعنی حمله آمریکا به عراق، چه در حادثه کویت و در حادثه طالبان و همچنین در موارد دیگر، با اصرار شیپور جنگ را به صدا درآورد. و این تصمیم دولت بود. که باعث شد کشور درگیر جنگ با کردها نشود و بعد از آن در مقاطع مختلف نه بر جنگ، بلکه بر قدرت دفاعی برای جلوگیری از جنگ تمام عیار علیه ملت ایران تاکید کرد.
انتهای پیام/