افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 29 November , 2024
0

آبادی نهر جلیلی و پایداری کلید انتقام تندروهای مجلس از ژنرال

  • کد خبر : 449577
آبادی نهر جلیلی و پایداری کلید انتقام تندروهای مجلس از ژنرال

به گزارش مانیبان، شخص «محمدجواد ظریف» را باید به فهرست «نشت‌کشی»، «نیروی انتظامی حجاب» و «سیاست خارجی» که به میدان‌های راه‌حل جریان جلیلی و پایداری با مسعود تبدیل شده‌اند، اضافه کرد. مزکیان و دولتش. در شرایط بحرانی منطقه و یکی از مسائل جاری کشور، بحث حضور ظریف در دولت و اصلاح یا عدم تعدیل قانونی […]


به گزارش مانیبان، شخص «محمدجواد ظریف» را باید به فهرست «نشت‌کشی»، «نیروی انتظامی حجاب» و «سیاست خارجی» که به میدان‌های راه‌حل جریان جلیلی و پایداری با مسعود تبدیل شده‌اند، اضافه کرد. مزکیان و دولتش. در شرایط بحرانی منطقه و یکی از مسائل جاری کشور، بحث حضور ظریف در دولت و اصلاح یا عدم تعدیل قانونی موسوم به آثار حساس به مهم ترین موضوع کشور تبدیل شده است و البته مجلس دوازدهم

پس از مخالفت مجلس دوازدهم با یک فوریت طرح اصلاح قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس از سوی دولت، اکنون اصل این لایحه و قانون نه تنها محل مناقشه دولت و مجلس است، بلکه باز شده است. جبهه جدید اختلاف نظر اصولگرایان یک طرف درگیری مثل همیشه جنبش جلیلی-استدری زیر پرچم کهان است و طرف دیگر از اعضای دفتر نشر و حفظ آثار رهبر انقلاب و اصولگرایان معتدل.

هفته گذشته در جلسه علنی مجلس، قالیباف و حمید رسایی بر سر گزارش به اصطلاح اعتراض رئیس جمهور به اجرای قانون با هم درگیر شدند. رسایی با بیان اینکه گزارش کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره تخلف مسعود بیزیکیان به عنوان رئیس دولت چهاردهم با بکارگیری محمدجواد ظریف در دولت باید در جلسه علنی قرائت شود، گفت: گزارشی که پیش از این بر اساس اظهارات ابراهیم رضایی از اعضای این کمیسیون به قوه قضائیه ارسال شده بود. قالیباف در پاسخ به رسایی یادآور شد: سه شنبه ها روز مطالعه گزارش های نظارتی و تصمیم گیری در مورد آن با کمیسیونی است که ریاست مجلس را بر عهده دارد. پاسخی به حمید رسایی برای یادآوری اقتدار و جایگاه رئیس مجلس و شخص ایشان.

رسایی البته از پاسخ قالیباف قانع نشد و با ادبیاتی تهدیدآمیز اشاره کرد که این گزارش سه شنبه هفته آینده در صحن دادگاه خوانده شود. او روز سه شنبه وعده داد که بین بازندگان انتخابات 1403 تسویه حساب کند و مسعود مدیشیان و محمود جواد ظریف نقش اصلی را در پیروزی مدش ایفا کنند. سه شنبه موعود فرا رسید و بار دیگر حمید رسایی به رئیس جلسه در جلسه علنی مجلس یادآور شد: گزارش کمیسیون امنیت ملی چه شد؟! و رئیس جلسه علی نیکزاد نایب رئیس مجلس به وی یادآور شد که چنین گزارشی به هیئت رئیسه ارائه نشده است! یعنی رسایی بر سر موضوعی که حتی به هیات مدیره هم نرسیده بود بر حاشیه سازی و هیاهو تمرکز داشت.

یک هفته پس از این دو گفت و گو در بهارستان، توییتی از مهدی فدائی، عضو دفتر حفظ و نشر آثار سرانقلاب مبنی بر «یک نقل قول از رهبران در مورد پذیرش اصلاحیه قانون شهروندی اجباری» با عنوان واکنش برخی نمایندگان مجلس نزدیک به جبهه پایداری و البته تریبون. رسانه‌های این جریان، به‌ویژه رجانیوز، مسیرهایی را متقاطع کردند.

مهدی فدائی در توییتی که در چهار مورد جداگانه منتشر کرد، نقل قول مجید انصاری را تایید کرد.

مجید انصاری معاون حقوقی رئیس جمهور با انتقاد از قانون انتصاب افراد در مناصب حساس گفت: رهبری به مسعود المیزجیان اعلام کردند که با اصلاح قانون شهروندی اجباری موافق هستند و درخواست کردند این نظر به مجلس اعلام شود.

تابعیت اجباری به بخشی از این قانون اطلاق می شود که به کارگیری افرادی را که فرزندانشان تابعیت دوم دارند، ممنوع می کند. موافقان این قانون می گویند فرزندان محمدجواد ظریف در آمریکا متولد شده اند، بنابراین تابعیت مضاعف دارند و ظریف بر اساس این قانون نمی تواند در دولت مسئولیت داشته باشد.

به گفته مجید انصاری، دولت ابتدا تلاش کرد اصلاحیه قانون شهروندی اجباری را با سه فوریت در مجلس به تصویب برساند، اما در نهایت در ششم آبان ماه مجلس با اکثریت آرا درخواست بررسی فوری این لایحه و این لایحه را رد کرد. اکنون قرار است طبق معمول برای بررسی به کمیته ارجاع داده شود.

رجانیوز در مطلبی با تفسیر نادرست از سخنان مجید انصاری، معاون حقوقی ریاست جمهوری مبنی بر لزوم اصلاح قانون مشاغل حساس، به نقل از رهبری و انتقاد از عدم انکار مهدی فدائیلی نوشت: «در روزهایی که سخنان اشتباه مشاور حقوقی دولت از رهبر انقلاب مهدی فدائی در مواجهه با واکنش های شدید در فضای سیاسی و رسانه ای ترجیح داد انتساب شعری به رهبر انقلاب را تکذیب کند. انقلاب در روزنامه کیهان به جای پرداختن به این موضوع.

طنز رجانیوز، مطلب روز قبل مهدی فدائی بود که در آن انتساب شعر کیهان به رهبری را تکذیب و تأکید کرد: «روزنامه کیهان امروز شعری در انتساب آن به رهبر معظم انقلاب منتشر کرد؛ تکذیب می شود. این انتساب.” کامنتی که البته با عذرخواهی کاهان همراه شد.

اما فدائلی فردای تمسخر رجانیوز به دلیل عدم اظهار نظر درباره نقل قول مجید انصاری واکنش نشان داد. اما نه مطابق میل رجانیوز.

فدائلی جمعه گذشته در توئیتی با تایید سخنان انصاری و انتشار نقل قولی از مجید انصاری از سرانقلاب نوشت: این نقل قول صحیح از حدود دو ماه پیش است و در پی درخواست نظر در خصوص اصلاح قانون غیر الزامی وی اظهار داشت: «مجلس فقط با یک فوریت این لایحه مخالفت کرد».

ملک شریعتی از نزدیکان علیرضا زاکانی در واکنش به این مطلب با انتشار توئیتی به نقل قول دیگری از رهبری می نویسد: «به حرف من گوش کنید، رهبر تعیین شده می تواند چیزی بگوید، حرف خودش را زده است و اشکالی ندارد. “

در واقع اظهارات شریعتی صحت اظهارات فدائلی را زیر سوال می برد و سعی می کرد نشان دهد که فدائلی نظر خود را بیان کرده است. البته سمت شریعتی از نظر حقوقی اشتباه بود، زیرا فدائلی مستقیماً به عنوان رهبری منصوب نمی شود، اما در شرایط لازم به عنوان یکی از اعضای دفتر حفظ و نشر آثار، سمت های این دفتر را اعلام می کند. .

موضوع حساسی که البته به کانون اختلافات جدید جنبش پایداری و نیروهای جلیلی در مجلس دوازدهم با رئیس آن تبدیل شده است. محمدباقر قالیباف، رئیس شورای اسلامی، پس از رای‌گیری درباره این اصلاحیه گفت: «مساله اصلی این است که این مشکل برای افرادی وجود دارد که سفیران جمهوری اسلامی ایران و وابستگان آنها هستند و در خارج از کشور مأموریت می‌دهند. “

این موضع گیری در کنار آنچه که گرایش جلیلی-استیری در مجلس به تعلل قالیباف در قرائت گزارش کمیسیون امنیت ملی درباره تجاوز به رئیس جمهور تعبیر می شود، باعث شد تا درگیری ناتمام قالیباف و جلیلیون رنگ جدیدی به خود بگیرد. اگرچه مشکل این اختلاف از سابقه ظریف بیشتر است و آینده طولانی تری دارد.

البته موضوع مخالفت تعدادی از نمایندگان مجلس با حضور ظریف در دولت تنها از طریق قانونگذاری رخ نمی دهد و منتقدان و مخالفان وی نیز از ابزارهای نظارتی برای تخریب دولت و فشار بر ظریف برای استعفا استفاده می کنند. نمونه بارز آن جلسه کمیسیون امنیت ملی با حضور وزیر اطلاعات در این خصوص و اکنون استیضاح وزیر اطلاعات با محوریت این موضوع است.

محمد منان رئیسی نماینده قم در مجلس دوازدهم از ثبت سوال از وزیر اطلاعات «به دلیل همکاری وزارت اطلاعات با انتصاب برخی افراد مشکل دار» در سامانه مجلس خبر داد. وی در همین رابطه نوشت: ارادت حقیرانه اینجانب به وزیر محترم اطلاعات باعث نمی شود که چشمانم را بر عملکرد مشکوک این وزارتخانه در دولت فعلی ببندم و انشالله هر کاری که لازم باشد برای دفاع از حقوق انجام خواهم داد. ” نظام و ملت، حتی اگر کارت زرد هم داشته باشد، او را تا آخر دنبال می کنم.

همانطور که منان رئیسی در این خصوص منتشر کرده است، متن سوال شما شامل این سوال است که دلیل تغییر رفتار شفاف وزارت اطلاعات در تایید صلاحیت ها و مشاوره های لازم برای مدیران دولتی در حال حاضر چیست؟ اطلاعات «چرا وزارتخانه در بسیاری از موارد چشم بر انتصاب افراد نالایق می بندد و در واقع این انتصابات را می پذیرد؟

در حال حاضر می توان ارزیابی کرد که از زمان تصویب نقل قول مذکور از مهدی فدائی با موافقت رهبری با اصلاح قانون تابعیت اجباری، تضاد مجلس انقلاب و دولت پزشکی به سمتی به نفع دولت پیش رفته است. . اما در جبهه مقابل برخی جناح ها با مسعود بزیکیان و البته محمدجواد ظریف تسویه حساب می کنند. جدا از کینه های قدیمی خود از ظریف در موضوع برجام و حضور وی در دولت روحانی، اکنون او را یکی از عوامل شکست خود می دانند. یکی از عوامل اصلی پیروزی مسعود مزیکیان در رقابت با سعید جلیلی.

احسان صالحی، دبیر سابق شورای اطلاع رسانی دولت، سخنان رهبر انقلاب درباره قانون مشاغل حساس را «پروژه براندازی مجلس» توصیف کرد و انتقاد کرد که «در لایحه پیشنهادی دولت «تفاوتی بین وجود ندارد». تابعیت اجباری و کسب شده و این امر کاملاً مانع می شود». دو تابعیتی فرزندان و همسر برای انتصاب در مشاغل حساس از قانون حذف شده است. بر این اساس پروژه براندازی مجلس با استناد به نظر منتسب به رهبر معظم انقلاب بی فایده است و همانطور که آقای انصاری فرمودند نظر ایشان فقط به اصلاح شهروندی اجباری اشاره دارد. اما در لایحه دولت تفکیکی در این زمینه وجود ندارد.»

شايد برگه تخلف مسعود المديجيان از قانون و ظريف از قوه قضاييه آمده باشد كه ثبات و جريان جليلي را بر هم زده و تمام قوا را براي شكست ظريف در شرايط كنوني كشور گذاشته اند. میل انتقام جویانه آنها را به خود جذب کرده است که حتی وقتی از رهبری نقل قولی برایشان می آورند، نقل قول دیگری را اضافه می کنند.

هر چند آنها برای برکناری ظریف دست‌کم فعلا دست به هر کاری می‌زنند، اما سطح انتقام‌شان به برکناری معاون راهبردی رئیس‌جمهور پس از شکست پزشکان، رای‌گیری کل کابینه پیشنهادی در مجلس و چندین اقدام نافرجام دیگر رسیده است. سطحی از انتقام که شاید مساوی با شکست نباشد، اما مرهمی برای شکست های پی در پی آنها و دستاوردی باشد برای ریختن زهر بر سر دولت پزشکی به تلافی شکست در میدانی که محمدجواد ظریف ژنرال آن بود.

منبع: خبرآنلاین


لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=449577

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.