به گزارش بازار، سید عبدالمجید اجتهادی در بازدید از بخشهای مختلف خبرگزاری ایرنا اظهار داشت: یک محموله ۶ هزار تنی و یک محموله سههزار تنی که از یک سال گذشته در انبارهای اموال تملیکی مانده بود، با همکاری دستگاههای مربوطه تعیینتکلیف شد و با قیمت دولتی در اختیار شرکت غله و خدمات بازرگانی دولتی استان مازندران قرار گرفت.
وی افزود: این گندمها خوراکی بود که اگر اقدامات خوب و گسترده ای در تعیین تکلیف انجام نمیشد، از مصرف انسانی خارج و در روشهای ثانویه دام و الکل قرار میگرفت.
مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی ادامهداد: ارز دولتی برای این گندم ها اختصاص یافته بود که با اقدامات خوب انجام شده و با هماهنگیها در سطح ملی، شرکت غله و بازرگانی و سایر نهادهای مربوطه، از ابتدای هفته گذشته تاکنون از انبارها خارج و وارد سیلوهای شرکت غله و خدمات بازرگانی دولتی در استان مازندارن شد.
وی در بخش دیگر این نشست از برگزاری حراجهای برخط خرده فروشی در سراسر کشور خبر داد و گفت: راهاندازی سامانه برخط خرده فروشی از تکالیف قانونی این سازمان در راستای قانون مبارزه با قاچاق کالا بود که در دولت سیزدهم انجام شد.
اجتهادی افزود: از اواخر پارسال با دستور اکید وزیر امور اقتصادی و دارایی، این سامانه راهاندازی شد و ما معطل تصویب آیین نامه اجرایی این سامانه نماندیم.
وی با بیان اینکه دیگر حراجهای حضوری برگزاری نمی شود، گفت: سامانه حراج برخط بدون اینکه هزینه اضافه بر دولت تحمیل کند، ذیل سامانه ستاد الکترونیک دولت ایجاد شد.
مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی بیانداشت: آیین نامه اجرایی این سامانه فروردین امسال ابلاغ و اجرایی شد.
اجتهادی با اشاره به اینکه اکنون ۱۲ حراج برخط خرده فروشی برگزار شده است، گفت: این حراجها از طریق استانهای تهران، قم و قزوین در حال برگزاری است و در سایر استانها نیز برگزار میشود.
مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تاکید کرد: از طریق برگزاری حراج برخط، کالاها بدون واسطه به دست مصرفکننده میرسد و متقاضیان میتوانند از استانهای مختلف در این حراج شرکت کنند.
وی، مزایا و دستاوردهای راهاندازی این سامانه را شفافیت، ایجاد رقابت، حذف واسطهها و استفاده عموم افراد جامعه از حراجها، کاهش هزینههای شرکت در حراجهای حضوری، جلوگیری از امکان تبانی بین مزایدهگران، سرعت در برگزاری حراجها و سایر موارد عنوان کرد.
اجتهادی با اشاره به اینکه محدودیتی در برگزاری حراجهای برخط خرده فروشی نیست، گفت: حراجهای حضوری به صورت ماهانه برگزار می شد، در حالی که حراجهای برخط این شرایط را فراهم کرده است که به صورت هفتگی در استانهای تهران، قم و قزوین برگزار شود.
مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی عنوانکرد: شاهد رشد ۳۰۰ درصدی بین قیمت پایه کارشناسی با قیمت پیشنهادی در کالاها هستیم.