افزونه پارسی دیت را نصب کنید Saturday, 30 November , 2024
0

هوش مصنوعی باعث امنیت می شود/ لزوم استفاده از روش های علمی در ماموریت های پلیس

  • کد خبر : 449788
هوش مصنوعی باعث امنیت می شود/ لزوم استفاده از روش های علمی در ماموریت های پلیس

به گزارش خبرنگار رکنا، سردار منتظرالمهدی معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا بر لزوم استفاده از روش های علمی و نوین در ماموریت های پلیس تاکید کرد. وی در این یادداشت توضیح داد: تمرکز اصلی پلیس در حال حاضر هوشمندسازی خدمات، نوسازی تجهیزات و امکانات موجود برای یگان‌های مختلف است. هدف این اقدامات شناسایی و مقابله […]

به گزارش خبرنگار رکنا، سردار منتظرالمهدی معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا بر لزوم استفاده از روش های علمی و نوین در ماموریت های پلیس تاکید کرد.

وی در این یادداشت توضیح داد: تمرکز اصلی پلیس در حال حاضر هوشمندسازی خدمات، نوسازی تجهیزات و امکانات موجود برای یگان‌های مختلف است. هدف این اقدامات شناسایی و مقابله با تهدیدات جدید، پیش‌بینی خطرات، مدیریت داده‌های عظیم و کاهش فرآیندهای پیچیده و تکراری است.

این مقام ارشد انتظامی همچنین به حمایت برخی از شهروندان به ویژه وکلا از علمی شدن ماموریت های پلیس در زمینه کشف جرم و کمک به دستگاه قضایی در حل پرونده ها اشاره کرد و افزود: این حمایت ها نشان دهنده این است که پلیس در حال حرکت است. جهت گیری درست است و باید بدانیم که جدا از نیروی انسانی متخصص و آگاه، این تجهیزات مدرن و روش های علمی است که امنیت کشور و مردم آن را تضمین می کند.

سردار منتظرالمهدی همچنین اظهار داشت: پلیس با نگاهی نو و پرهیز از روش های سنتی وقت گیر سعی در برقراری امنیت در کوتاه ترین زمان ممکن دارد. محصول نهایی سازمان بزرگ فراجا تولید امنیت است اما بهای تامین، حفظ و ارتقای امنیت بسیار گران است.

وی تاکید کرد: روش‌های علمی و تجهیزات مدرن افق‌های جدیدی از قابلیت‌ها را در فضای عملیاتی و اطلاعاتی ایجاد می‌کند که حوزه‌های پلیسی، انتظامی و امنیتی از آن مستثنی نیستند.

به گفته وی، هوش مصنوعی یکی از عوامل کلیدی و حساس در این زمینه است که نباید از آن غافل شد. از آنجایی که هدف مهاجمان و مجرمان تهدید امنیت با کنترل تجهیزات است، تسلط پلیس بر این فناوری ها از هرج و مرج و آسیب به امنیت جامعه جلوگیری می کند.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرجا برخی اقدامات موفق در این زمینه را برشمرد. از جمله اتصال و راه اندازی سامانه ژنتیک پزشکی قانونی در مرکز تشخیص هویت، بهره برداری از سامانه اثر انگشت اتباع خارجی در وزارت کشور و اتصال 48 زندان به شبکه فرجا برای ثبت اطلاعات بیومتریک زندانیان در سامانه AFIS. . همچنین افزایش 20 درصدی پرونده های کشف شده با ابزار هوشمند در پلیس فتا، اجرای تبلت های الکترونیکی در بیش از 85 درصد مناطق کشور و ارتباط با سامانه حوادث پلیس مرکز بیمه در پلیس راهور از جمله موفقیت های این حوزه است. . اقدامات در این زمینه

وی در ادامه به کنترل و رصد سارقان حرفه ای و پیشکسوت، سامانه های خودکار مرزی برای جلوگیری از ورود مهاجران غیرقانونی و کشف قاچاق مواد مخدر توسط مرزبانان اشاره کرد و گفت: این تحولات حاصل استفاده از فناوری های روز است.

سردار منتظرالمهدی در پایان اظهار داشت: پلیس به دنبال نوسازی و علمی کردن تمامی فرآیندها از اطلاعات تا عملیات است و هدف آن ارتقای سطح امنیت شهروندان و ایجاد مراقبت های هوشمند است. وی همچنین از شهروندان دعوت کرد تا ایده های بدیع و خلاقانه خود را در زمینه ارتقای امنیت جامعه در باشگاه ایده های معاونت فرهنگی و اجتماعی نیروی انتظامی به اشتراک بگذارند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=449788

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.